Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ την δική μου collectors την παρέλαβα χτες. Χάζεψα λίγο συσκευασία και μέχρι εκεί.....ούτε intall δεν έχω κάνει ακόμη και δεν ξέρω και σήμερα αν προλάβω. Έβαλα και το άγαλμα του Drake στο τραπεζάκι του σαλονιού, επική μάχη με την γυναίκα.Μου επέτρεψε να παραμείνει εκεί μέχρι να το τερματίσω (με τους ρυθμούς που παίζω....μπορεί αυτό να γίνει και του χρόνου, παίζω εδώ και δυο μήνες arkham knight και είμαι στο 11% του story).

Το άγαλμα imo δεν αξίζει το επιπλέον 50€ όσο επιβλητικό και να είναι. Αναλογικά βέβαια για τις τιμές των αγαλμάτων ειδικά στην Ελλάδα είναι μια χαρά και το πενηντάρικο. 45€ κοστολογούν τα αγάλματα του τελευταίου AC που είναι μισά από του drake (πήρα ένα 10εύρο έκαστο χαρακτήρα από τα FNAC στο Παρίσι τον περασμένο Δεκέμβρη για να έχετε συγκριτικό με τι λαμόγια έχουμε να κάνουμε εδώ).

Τέλος, υπάρχει app σε ios και android store με uncharted game, το οποίο ξεκλειδώνει υλικό για το παιχνίδι, outfits, όπλα κλπ. Ψιλομαλακία το app αλλά ok :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατεβαίνει το update και ξεκινάω..Άντε να χαρούμε και 'μεις λίγο..

επιτέλους ένα game που δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό next-gen στο PS4.....μακάρι να δούμε και άλλα τέτοια στη συνέχεια!

Μόνο η NaughtyDog μπορεί να βγάλει τέτοια visuals από το Ps4, οπότε θα ξαναδείς παρόμοια γραφικά στο TLOU 2 όταν βγει.

• Like 3

πάλι καλά που έχει μείνει και αυτή μαζί με άλλα 3-4 software houses (From Soft/Insomniac/Platinum) και κρατάνε ψηλά τον πήχη γιατί η βιομηχανία πάει από το κακό στο χειρότερο...

πάλι καλά που έχει μείνει και αυτή μαζί με άλλα 3-4 software houses (From Soft/Insomniac/Platinum) και κρατάνε ψηλά τον πήχη γιατί η βιομηχανία πάει από το κακό στο χειρότερο...

Καλα δεν ισχυει το παραπανω που λες παρα μονο για τις μεγαλες EA,Ubisoft,Activision και καπως και για την Capcom(την Konami ας μην την μετραμε καν). 

Μαγεία απλά!!! Το πήρα σε ψηφιακή μορφή και μόλις πήγε 10/5 24:00:01 το ξεκίνησα παίζοντας τα δύο πρώτα chapters.

Χθες έπαιξα άλλα δύο και είμαι καταενθουσιασμένος. Το PS4 το πήρα για τον γιό μου βασικά και γενικά δεν με πολυβολεύει λόγο το ότι παίζω μόνο pc με mouse/kb.

Aλλά με αυτό το game έχω πάθει πλάκα.

Κατεβαίνει το update και ξεκινάω..Άντε να χαρούμε και 'μεις λίγο..

Μόνο η NaughtyDog μπορεί να βγάλει τέτοια visuals από το Ps4, οπότε θα ξαναδείς παρόμοια γραφικά στο TLOU 2 όταν βγει.

Κανεις λαθος(υπαρχει και η santa monica)πιος θα ξεχασει την επικη εισαγωγη του god of war 3???(εμενα μου ειχαν φυγει τα σαγονια τοτε)Κανε λιγο υπομονη λιγες εβδομαδες ακομα μεχρι την φετινη Ε3. :-D

Υ.Γ Το unharted 4 ηταν μονο η αρχη!!!να μου το θυμηθειτε αυτο.

• Like 1

οποτε καταληγουμε οτι το καλυτερο παιχνιδι σε γραφικα ολων των εποχων ειναι το uncharted 4???η υπαρχει καποιο καλυτερο?ειλικρινη απαντηση θελω….

Δυστυχώς τους πόντους για το multiplayer,το Heist Drake,το Snow Weapon Skin και τους 300 πόντους δεν τα δίνει στο 2ο account στο game share.Δηλαδή τα extra που δίνει η Special Edition με τον κωδικό.

Ούτε τους κωδικούς που έστειλε το Public.Οπότε στο 1 account έβαλα τον κωδικό της Special Edition και στο άλλο του Public.

Ούτε το DLC του Bloodborne το μοιράζει.Αλλα DLC οπως πχ τους χάρτες του Battlefield τους έχω αγοράσει με το 1 account και τους έχω και στο άλλο account αφού τους κατεβάσω στην 2η κονσόλα με το account που αγοράστηκε.

ΥΓ:Το παιχνίδι είναι φοβερό σε όλα.Παίζεις και χαζεύεις...

Εντάξει το παιχνίδι ΣΠΕΡΝΕΙ..Έπαιζα 5 ώρες σερί και δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα, χρόνια έχω να ξεχαστώ έτσι την ώρα που παίζω..Όντως έχει τα θετικά του TLOU και του Uncharted μαζί. Τα γραφικά του είναι κυριολεκτικά μια ανάσα πίσω από το CGI που βλέπουμε στα pre-rendered demos, και αυτό επειδή δεν χρησιμοποιούν ray-tracing ακόμη παντού. Θα μας τρελάνει η NaughtyDog, τι έχουν να δουν τα ματάκια μας στο TLOU 2..

• Like 4

Εγω θα το παιρνα απο σημερα ...αλλα έκανα τρελο fail.αργησα να ξυπνησω και εκλεισε το e-shop .Οποτε τώρα πρεπει να περιμενω 12 ωρες μέχρι να παει 9 το πρωί να το παραλάβω

Κανεις λαθος(υπαρχει και η santa monica)πιος θα ξεχασει την επικη εισαγωγη του god of war 3???(εμενα μου ειχαν φυγει τα σαγονια τοτε)Κανε λιγο υπομονη λιγες εβδομαδες ακομα μεχρι την φετινη Ε3. :-D

Υ.Γ Το unharted 4 ηταν μονο η αρχη!!!να μου το θυμηθειτε αυτο.

Δεν θυμάμαι να με είχε εντυπωσιάσει το GoW 3, ήταν απλά καλό. Για την ακρίβεια, κανένα παιχνίδι στο Ps3 δεν με είχε εντυπωσιάσει, αφού τότε είχε κλέψει την παράσταση το πρώτο Crysis και όλα τα υπόλοιπα ήταν έτη φωτός πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...