Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πήγα και πήρα ps4 απο αγγελία..  :-D  Δεν άντεξα! 

θα το τερματίσω θα παίξω και το order κ μετά βλέπουμε..παίζει να το πουλήσω το ps4 μετά.  :mrgreen:

post-50211-0-50162300-1462903440_thumb.jpg

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν εννοώ τα Heist Drake Outfit / Snow Weapon Skin / Naughty Dog Πόντοι αλλά αυτά τα 2 bonus που τα έχει σε φωτογραφία πανω-πάνω, τα Pre-Order Pack 1 και 2

θα απαντήσω στον εαυτό μου, όντως ήρθε email από το Πλαίσιο με τους 2 κωδικούς των bonus  :-)

• Like 2

το παιχνίδι είναι φανταστικό, αν και στην αρχή δεν ξετρελαθηκα με τα γραφικά, μετά τα chapter 8-9 απογειώνεται.

να πω ότι κάπου στο δωδέκατο κεφάλαιο παρατήρησα αρκετά framdrops ειδικά σε ένα δύο σημεία με αρκετή βλάστηση και σκιές.Μόνο εγώ το έχω;; ρωτάω γιατί πραγματικά το πλει μου κάνει πιο φασαρια από ποτέ με το uncharted.δουλεύει συνεχώς στο τέρμα ο ανεμιστήρας και Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο...

Εμένα μου φαίνεται φυσιολογικό για 12 κεφάλαια σε μία μέρα, πόσο ακόμα να αντέξει..
  • Like 2

Καλά στις αγγελίες κάποιοι θέλουν να αγοράσουν πολύ φθηνά αλλά να πωλούν πολύ ακριβά.Πχ ο άλλος ζητάει την Special Edition 40 και το παιχνίδι μόλις κυκλοφόρησε.Ναι,για αυτόν την κάναμε preorder 78€ για να την «σκοτώσουμε».Αλλοι πωλούν μεταχειρισμένα σφραγισμένα η μη στην τιμή καινούριου.

ΥΓ:Αν ήξερα οτι υπήρχε preorder η Special Edition του Uncharted Collection θα την έπαιρνα.Δεν βλέπω να την πωλούν στις αγγελίες.Ακόμα και το απλό παιχνίδι ανέβηκε η τιμή του απο 40€+,νομίζω πως πρίν βγεί το Uncharted 4 άρχιζε απο τα 30€.

Καλά στις αγγελίες κάποιοι θέλουν να αγοράσουν πολύ φθηνά αλλά να πωλούν πολύ ακριβά.Πχ ο άλλος ζητάει την Special Edition 40 και το παιχνίδι μόλις κυκλοφόρησε.Ναι,για αυτόν την κάναμε preorder 78€ για να την «σκοτώσουμε».Αλλοι πωλούν μεταχειρισμένα σφραγισμένα η μη στην τιμή καινούριου.

ΥΓ:Αν ήξερα οτι υπήρχε preorder η Special Edition του Uncharted Collection θα την έπαιρνα.Δεν βλέπω να την πωλούν στις αγγελίες.Ακόμα και το απλό παιχνίδι ανέβηκε η τιμή του απο 40€+,νομίζω πως πρίν βγεί το Uncharted 4 άρχιζε απο τα 30€.

Ανεβηκαν γενικα οι τιμες στα παιχνιδια της Naughty dog Και οχι μονο(οπως και στο last of us πχ που μονιμα ανεβοκατεβαινει).

Για τις αγγελιες τα χουμε πει και θα δεις και χειροτερα που σε λιγες μερες οσοι ετρεξαν να το παρουν το παιχνιδι day one θα το σπρωχνουν οσο οσο(λες και κανανε ενοικιαση)και φυσικα η Special edition βλεπω να πωλειται αργοτερα κανενα 90ρι στο νερο.

Καλά το last Of Us ήταν για πολύ καιρό ακριβό και επειδή δεν το είχα πάρει στην προσφορά του Γερμανού το πήρα ψηφιακό στα 18€ σε προσφορά αλλά το μετάνιωσα,το ήθελα σε cd και ας έδινα 25€.Το τερμάτισα και το έχω σβήσει απο τον δίσκο λόγω χώρου.Σε λίγους μήνες πιστεύω πως θα το ξαναπαίξω,είναι φοβερό!!!Αναμένουμε το 2.

Τι σου είναι να είσαι σε νησί! Γ%#$ω τις απεργίες μου.. Ο μόνος που δεν το πήρα φαίνεται ούτε DAY 1.. Aπο αύριο μου είπαν, αλλά αύριο θα είμαι αμείλικτος! B)

ΚΑΛΟ ΛΙΩΣΙΜΟ σε όλους και να σας βλέπουν οι δικοί σας που και που :P  .. Γιατί εγώ θα αργήσω να το αρχίσω!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...