Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ήρθε και στο e-shop, βλέπω άλλαξαν την κατάσταση σε άμεσα διαθέσιμο, αλλά δεν έχουν ενημερώσει ως τώρα για το δικό μου..Το απόγευμα ή αύριο λοιπόν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 εμένα το έφερε η Γενική πριν κανα 2ωρο στο γραφείο... αναμονή ως το απόγευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThrowDOWN Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Its happening boys 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ok παρελαβα και εγω. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μου έστειλαν μύνημα απο Public για παραλαβή το πρωί κατά τις 09:30 αλλα πήγα κατά τις 12 και το πήρα,δεν γινόταν να ξυπνήσω μετά απο ξενύχτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Its happening boys 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μόλις μου ρθε και μένα η συλλεκτική απο το mediamarkt.. Να δω τι θα κάνω που δεν έχω ps4.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Βάλτο στο PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 μας πέθανε, 5gb update κατεβάζει... edit: Ξέρει κανείς τί παίζει με τα preorder bonus του Πλαίσιου; http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-paixnidia-games/Sony-Uncharted-4-A-Thiefs-End-Special-Edition-PS4.htm Θα έρθει email με τους κωδικούς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 μας πέθανε, 5gb update κατεβάζει... edit: Ξέρει κανείς τί παίζει με τα preorder bonus του Πλαίσιου; http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-paixnidia-games/Sony-Uncharted-4-A-Thiefs-End-Special-Edition-PS4.htm Θα έρθει email με τους κωδικούς; redeem kaneis δεν σου ειχε χαρτακι μεσα με τοn κωδικο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 δεν εννοώ τα Heist Drake Outfit / Snow Weapon Skin / Naughty Dog Πόντοι αλλά αυτά τα 2 bonus που τα έχει σε φωτογραφία πανω-πάνω, τα Pre-Order Pack 1 και 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μια συμβουλή, βάλτε camera sensitivity 8 και aiming sensitivity 3-4, το 5/5 default είναι πολύ περίεργο και δεν με βολεύει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Dat detail tho 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonass Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Its happening boys Με γειέεεεεεες!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanofski Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 το παιχνίδι είναι φανταστικό, αν και στην αρχή δεν ξετρελαθηκα με τα γραφικά, μετά τα chapter 8-9 απογειώνεται. να πω ότι κάπου στο δωδέκατο κεφάλαιο παρατήρησα αρκετά framdrops ειδικά σε ένα δύο σημεία με αρκετή βλάστηση και σκιές.Μόνο εγώ το έχω;; ρωτάω γιατί πραγματικά το πλει μου κάνει πιο φασαρια από ποτέ με το uncharted.δουλεύει συνεχώς στο τέρμα ο ανεμιστήρας και Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα