Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προτίμησα e-shop γιατί δεν πληρώνω μεταφορικά, μην ξεχνάς ότι εγώ δεν μένω Αθήνα ώστε να πεταχτώ και να το πάρω από το μαγαζί.

Για τα μεταφορικα πανω κατω τοσο βγαινει και απο τα αλλα μαγαζια. Παντως για επαρχια βολευει αρκετα και το You που συνεργαζεται με Acs για παραλαβη αρα εχε το στα υποψη σου αν τυχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχουμε θέμα εδώ στην επαρχία είναι γεγονός... αν δεν πάρεις από κανα you/πλαίσιο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ακόμα και το Public εδώ έπαιξε πουστιά σε φίλο με το Dark Souls 2 που το είχε pre-order - δεν του δώσανε το special μεταλλικό preorder γιατί "φέρανε λίγα κομμάτια και φύγανε Αθήνα". 

Το you είναι καλό (δε φέρνει όμως πάντα τις preorder εκδόσεις) και το πλαίσιο είναι απλά εγγύηση γιατί ότι παραγγείλεις σου φέρνουν (τραγικό από μια άποψη, καταντήσαμε να λέμε είναι καλό ένα κατάστημα γιατί σου φέρνει ότι παραγγείλεις....  :lol: ) και έχει 99% τις special εκδόσεις ή τα preorder bonus.

Επαρχία και χαμηλές τιμές δεν πάνε μαζί...

Ακόμα και τα διάφορα σκρουτζομάγαζα αν βάλεις έξοδα μεταφοράς/αντικαταβολής δε μπορώ να πω ότι συμφέρουν, λες και άμα γλιτώσεις 3~5ε θα σωθείς... απλά πληρώνεις παραπάνω για σιγουριά. Εγώ έτσι το βλέπω.

• Like 1

Έχουμε θέμα εδώ στην επαρχία είναι γεγονός... αν δεν πάρεις από κανα you/πλαίσιο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ακόμα και το Public εδώ έπαιξε πουστιά σε φίλο με το Dark Souls 2 που το είχε pre-order - δεν του δώσανε το special μεταλλικό preorder γιατί "φέρανε λίγα κομμάτια και φύγανε Αθήνα". 

Το you είναι καλό (δε φέρνει όμως πάντα τις preorder εκδόσεις) και το πλαίσιο είναι απλά εγγύηση γιατί ότι παραγγείλεις σου φέρνουν (τραγικό από μια άποψη, καταντήσαμε να λέμε είναι καλό ένα κατάστημα γιατί σου φέρνει ότι παραγγείλεις....  :lol: ) και έχει 99% τις special εκδόσεις ή τα preorder bonus.

Επαρχία και χαμηλές τιμές δεν πάνε μαζί...

Ακόμα και τα διάφορα σκρουτζομάγαζα αν βάλεις έξοδα μεταφοράς/αντικαταβολής δε μπορώ να πω ότι συμφέρουν, λες και άμα γλιτώσεις 3~5ε θα σωθείς... απλά πληρώνεις παραπάνω για σιγουριά. Εγώ έτσι το βλέπω.

Κοιταξε να δεις μεμονομενα 3-5ευρω δεν σε σωζουν οντως.Αν ομως σε αυτα τα χρηματα τα προσθεσεις για αγορες που θα κανεις σε βαθος χρονου(απο 1 χρονο μεχρι ολη τη διαρκεια που θα αγοραζει καποιος παιχνιδια για ps4-xboxOne)τοτε τα μικροποσα αυτα μαζευονται και ξαφνικα γινεται αρκετα μεγαλο το ποσο.

Για το Πλαισιο βεβαια ισχυει οτι ειναι ψιλο πενα απο πλευρας pre order και bonus αλλα πολυ ψηλα οι τιμες δυστηχως.

Για 10ευρω πχ που κοστιζει η Special Edition δεν νομιζω να χωραει αμφιβολια ποια εκδοση αξιζει περισσοτερο για αυτον που κοιταζει μονο απο Πλαισιο 

http://www.plaisio.gr/search.aspx?mode=gridlist&Skus=2378213%2C2378221%2C2378248%2C2477300%2C2444941%2C2477246&sort=priceasc&cm_sp=homepage+Top-Banner-_-Uncharted4-_-20160509

Αυτο με τα spoiler tag μεχρι και σε παιχνιδια παντως μονο στο insomnia παιζει να το εχω πετυχει. Οκ για πολυ γνωστες σειρες και ταινιες εχει λογικη αλλα και στα παιχνιδια???

δλδ τα παιχνίδια δεν έχουν story που μπορεί να φάει spoιler ο άλλος χωρίς να το θέλει?

• Like 1

δλδ τα παιχνίδια δεν έχουν story που μπορεί να φάει spoιler ο άλλος χωρίς να το θέλει?

Ναι γιατι ως γνωστον ο αλλος που δεν εχει παιξει το παιχνιδι(αλλα στην χειροτερη στην περιπτωση του Uncharted 4 μπορει να το νοικιασει απο καποιο seven)θα μπει σε θεμα που αφορα αυτο και φυσικα αυτοι που το εχουν παρει θα θελουν να μιλησουν για αυτο. Ωραια λογικη :)

Αλλωστε για το αν αξιζει ή οχι το παιχνιδι,εχουν ηδη βγει reviews για το παιχνιδι με τα καλυτερα λογια http://www.metacritic.com/game/playstation-4/uncharted-4-a-thiefs-end?ref=hp και φυσικα θα υπαρχουν stream και youtube videos για το παιχνιδι αυτο καθαυτο.

αντί να μάθει κάποιος εντυπώσεις από το παιχνίδι από κάποιον φίλο - γνωστό εδώ μέσα ή και από κάποιον που δεν ξέρει προσωπικά αλλά συμφωνέι με τα γούστα του, θα πάρει παραμάζωμα τα reviews του metacritic, τo youtube και τους streamers λολ

no offence αλλά δεν έχω ακούσει πιο άκυρη αιτιολογία ever...ευτυχώς που αρκετοί users όπως και οι moderators δεν συμμερίζονται τις απόψεις σου, χρησιμοποιούν spoilers και έτσι αποφεύγουμε τα spoilers fest

• Like 1

αντί να μάθει κάποιος εντυπώσεις από το παιχνίδι από κάποιον φίλο - γνωστό εδώ μέσα ή και από κάποιον που δεν ξέρει προσωπικά αλλά συμφωνέι με τα γούστα του, θα πάρει παραμάζωμα τα reviews του metacritic, τo youtube και τους streamers λολ

no offence αλλά δεν έχω ακούσει πιο άκυρη αιτιολογία ever...ευτυχώς που αρκετοί users όπως και οι moderators δεν συμμερίζονται τις απόψεις σου, χρησιμοποιούν spoilers και έτσι αποφεύγουμε τα spoilers fest

Σου ξαναλεω οτι το παιχνιδι μπορεις πολυ ανετα να το νοικιασεις και να το βγαλεις(μεχρι να πεσει σε τιμη που ειναι στα γουστα σου)και τελειωνει το θεμα. Στα αλλα οταν βλεπεις απο παντου να λενε τα καλυτερα λογια τι ακριβως παραπανω εντυπωσεις να διαβασει καποιος στο forum του Insomnia δεν μπορω να καταλαβω. Οσο για τα περι ακυρης αιτιολογιας ειπαμε,αυτα μονο στο Insomnia τα πετυχαινεις(για spoiler σε παιχνιδια συγκεκριμενα).

δεν θέλω να μάθω αν είναι καλό το game αλλά θέλω να μιλήσω εγώ για το πούρο του Sullivan ή για την μύτη του Drake αν είναι μεγάλη...γιατί να δω κάποιο spoiler πχ το ότι πεθαίνει κάποιος ξέρω γω ή ότι γίνεται κάποιο plot twist?...και spoiler tags σε games μια χαρά υπάρχουν και σε άλλα gaming sites

• Like 3

δεν θέλω να μάθω αν είναι καλό το game αλλά θέλω να μιλήσω εγώ για το πούρο του Sullivan ή για την μύτη του Drake αν είναι μεγάλη...γιατί να δω κάποιο spoiler πχ το ότι πεθαίνει κάποιος ξέρω γω ή ότι γίνεται κάποιο plot twist?...και spoiler tags σε games μια χαρά υπάρχουν και σε άλλα gaming sites

Κατα τα αλλα εγω εδωσα την ακυρη αιτιολογια. Τελος παντως επειδη ακρη δυστηχως δεν θα βγει ο καθενας ας γραψει οπως νομιζει σε spoiler ή μη.

Ουτε ο τιτλος του θεματος λεει τιποτα για spoilers ουτε στα πρωτα post που ανοιχτηκαν ουτε και γενικα σε οτι αφορα το gaming(console ή pc gaming)υπαρχει τετοια οδηγια.

Αν εγω λεω κατι παραλογο ας το κρινουν οι υπολοιποι που συμμετεχουν ή θα συμμετεχουν σε αυτο το θεμα ή και σε αλλα(γιατι ολως τυχαιως μονο σε πολυ δημοφιλη παιχνιδια ειναι που γινεται θεμα για spoilers αλλα τελος παντων)

Δεν εχει "οπως νομιζει ο καθενας".Οδηγια για τα σποιλερ δοθηκε στην προηγουμενη σελιδα και δεν καταλαβαινω γιατι την αγνοεις.Οποιος θελει μπορει να μπει στο θεμα για να διαβασει για το παιχνιδι και να σχολιασει καποιο συγκεκριμενο chapter χωρις να μαθει κατι που γινεται αργοτερα στο παιχνιδι.

• Moderators

Ουτε ο τιτλος του θεματος λεει τιποτα για spoilers ουτε στα πρωτα post που ανοιχτηκαν ουτε και γενικα σε οτι αφορα το gaming(console ή pc gaming)υπαρχει τετοια οδηγια.

Υπάρχει ρητή σύσταση του moderator που θα έπρεπε να αρκεί. Δεν είναι διαπραγματεύσιμο. 

Ακόμα και αν δεν υπάρχει "οδηγία" στο αρχικό post ή στον τίτλο, τότε ισχύει ότι χρησιμοποιείτε spoiler tags.

Γενικότερα, αν είστε αβέβαιοι για το τι ισχύει, χρησιμοποιείτε spoiler tags.

Μηνύματα που περιέχουν spoilers και εντοπίζονται ή αναφέρονται (μέσω του report) θα διαγράφονται άμεσα ανεξάρτητα αν έχουν και άλλο πρόσθετο περιεχόμενο. 

Η συζήτηση περι χρησιμότητας των spoiler tags σταματάει εδώ. 

• Like 2

Αυτο με τα spoiler tag μεχρι και σε παιχνιδια παντως μονο στο insomnia παιζει να το εχω πετυχει. Οκ για πολυ γνωστες σειρες και ταινιες εχει λογικη αλλα και στα παιχνιδια???

Πως φαίνεται ότι δεν μπαίνεις σε άλλα fora (για τόλμα π.χ. να ποστάρεις κανά χοντρό spoiler χωρίς spoiler tags στο NeoGAF)... :)

Τα παιχνίδια έχουν εξελιχθεί πολύ από την εποχή του Pitfall (ο πρόδρομος του Uncharted :P) στο Atari 2600, πλέον έχουν ολοκληρωμένο story/plot, άρα και spoilers... 1 + 1 = 2. Δεν νομίζω να είσαι κανάς καινούριος στο gaming για να εξηγούμε τα αυτονόητα.

Όσο για το άλλο που είπες, εγώ προσωπικά προτιμώ να βγαίνουν καλά παιχνίδια, κι ας μην πέφτουν οι τιμές γρήγορα, παρά να βγαίνουν μέτρια και να πέφτουν στους 2 μήνες... εξάλλου όποιος ήθελε να πάρει day 1 το Uncharted 4, μπορούσε να το έχει με €49,90 (είχα ποστάρει σχετικό link). Για αυτά που προσφέρει, δεν είναι πολλά λεφτά. Εξάλλου μια φορά στο τόσο βγαίνουν τέτοια παιχνίδια.

• Like 1

Υπάρχει ρητή σύσταση του moderator που θα έπρεπε να αρκεί. Δεν είναι διαπραγματεύσιμο. 

Ακόμα και αν δεν υπάρχει "οδηγία" στο αρχικό post ή στον τίτλο, τότε ισχύει ότι χρησιμοποιείτε spoier tags.

Γενικότερα, αν είστε αβέβαιοι για το τι ισχύει, χρησιμοποιείτε spoiler tags.

Μηνύματα που περιέχουν spoilers και εντοπίζονται ή αναφέρονται (μέσω του report) θα διαγράφονται άμεσα ανεξάρτητα αν έχουν και άλλο πρόσθετο περιεχόμενο. 

Η συζήτηση περι χρησιμότητας των spoiler tags σταματάει εδώ. 

Οκ δεκτο τοτε απο μερους μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...