Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι στο διάβολο? Το δίνουν? Εγώ που πήγα (επαρχία), μου είπαν να περάσω αύριο...

@bedazzled Καλό λιώσιμο!

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έχουν παραλάβει; Αν ναι πες τους ότι παντού το δίνουν μία μέρα πρίν.Δε νομίζω να το έχουν στα χέρια τους και να το παίζουν ακριβείς με την ημερομηνία.

• Like 1
Δημοσ.

Το έχουν παραλάβει; Αν ναι πες τους ότι παντού το δίνουν μία μέρα πρίν.Δε νομίζω να το έχουν στα χέρια τους και να το παίζουν ακριβείς με την ημερομηνία.

Δεν ρώτησα, να σου πω την αλήθεια.. Απλώς είπα το U4 (προπαραγγελία-ΠΛΑΙΣΙΟ-αν το πήρε κανεις από κει ας μου το πει, να τους το πω!) και μου είπαν από αύριο...

Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα πάντως από Νέο Ηράκλειο.αν Κ άκουσα ότι ετοιμοπαραδοτο δεν δίνει, Μόνο προπαραγγελιες καλύπτει από ότι είπε στο τηλέφωνο.

Δημοσ.

Ήρθε και στο φιλαράκι που θα μου το δανείσει και θα περάσω να το πάρω αν και μπορώ μετά τις 7 να παίξω λόγο υποχρεώσεων.

Δημοσ.

Πλαίσιο όσο καιρό έτυχε να 'μαι εκεί, δεν έβγαζαν νωρίτερα τα παιχνίδια.

Κι εγώ προσωπικά αύριο θα πάω να το παραλάβω.

Δημοσ.

Καλά στο Πλαίσιο είναι τιγκα ζώα. Λες και θα τους μηνύσει κανείς αν το δώσουν μία μέρα πρίν. Αν υπήρχε τέτοιος κίνδυνος δε θα το έβγαζαν τα μικρά μαγαζάκια στο skroutz διαθέσιμο μία μέρα πρίν.

• Like 1
Δημοσ.

και στο public μια απο τα ιδια.απο αυριο θα το βγαλουν και ας ειναι pre-order...Δε πειραζει....Τι να κανουμε....μερικες ωρες ειναι.... !!

Δημοσ.

Οκ πήρα το eshop τηλ.και μου είπανε Αυριο θα το παραλάβουνε και θα φτάσει Κρήτη (το μέρος που μένω δλδ) κατα τις 12 με 13 Μαίου.

Οπότε να νιώθετε τυχεροί εσείς που μένετε κέντρο και μη γκρινιάζετε

Δημοσ.

Ελπιζω οι παραπανω που γραψανε για public και Πλαισιο να εχουν παραγγειλει τις special edition τουλαχιστον,γιατι 70ευρω για την απλη εκδοση ειναι να πηδηξεις απο το παραθυρο....

• Like 7
Δημοσ.

α καλα. κλαιν σιγα , μερικες ωρες εμειναν οιπως ειπα και πιο πανω..αντεχουμε *** δλδ... Σημερα θα παιξει υπνος απο νωρις καθως το Σ/Κ ηταν γεματο αλκοολ και δεν υπαρχω...εν τελει ισως και αν το ειχα σημερα να μην το ευχαριστιομουν κιολας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...