Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωπα!!!!τελικα τα καταφερες και το εχεις απο σημερα το παιχνιδι?και επιπλεον το συγκεκριμενο dynamic theme το εχει μεσα η special edition σε κωδικο?(Σε ρωταω διοτι και εγω αυτην την εκδοση εχω παραγγειλει)

Ειναι preorder bonus, αναλογα απο που το πηρες θα παρεις και κωδικο

• Like 1
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι preorder bonus, αναλογα απο που το πηρες θα παρεις και κωδικο

Απο public το εχω παραγγειλει το δικο μου(εσυ απο που το πηρες αν επιτρεπετε?)

Δημοσ.

Του Spartan117 είναι digital και κάνει preload τώρα αν δεν απατώμαι... χλωμό να έχει patch ~54gb το παιχνίδι  ;)

• Like 2
Δημοσ.
Ναι αποφάσισα να περιμένω για early copy μέχρι το Σάββατο και αν δεν την είχα θα έπαιρνα μονο την Digital Deluxe (που έχει και το story dlc) στα 75. Σκεφτόμουν να πάρω και την special και την digital deluxe αλλα δεν έχω λεφτά για πέταμα.

Συν ότι με digital δεν έχεις αυτό το βάλε βγάλε με τα δισκάκια και δεν θα χρειάζεται να περιμένω για το patch να κατεβει και το game να κάνει install στον σκληρό. Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα κάθε φορα που κανεις boot το Ps4 με δισκάκι μέσα κάνει θόρυβο για 2 λεπτά μέχρι να κάνει authenticate το παιχνίδι.Έχω και καμια 180 games στο steam και έχω συνηθίσει στο digital, έχει και αρνητικά αλλα και θετικά :D

Να σημειώσω ότι και retail να το έπαιρνα δεν σκόπευα να το πουλήσω μετά ποτε οποτε δεν κάνει διαφορα για εμενα. Η digital deluxe επίσης έχει όλα τα extra dlc που έχει και η libertalia για οποιον ενδιαφέρεται.

Δημοσ.

Τι τραγικός αυτός που έγραψε την περιγραφη στο public.Ποιο μεγάλο spoiler δε μπορούσε να γράψει?Ελεος μπήκα να δω την collector edition και έφαγα το spoiler στη μαπα. :-(

Δημοσ.

Οσοι το εχουμε ψηφιακο υπαρχει κανας τροπος να το παιξουμε πιο νωρις? Δεν μπορω να περιμενω μεχρη αυριο στις 12 το βραδυ!

Δημοσ.

Παντως στο skroutz αρκετα μαγαζια εβαλαν αμεση παραλαβη

Κυριακή είναι όλα κλειστά, οπότε δεν έχει πολύ νόημα...

Δημοσ.

Ναι αποφάσισα να περιμένω για early copy μέχρι το Σάββατο και αν δεν την είχα θα έπαιρνα μονο την Digital Deluxe (που έχει και το story dlc) στα 75. Σκεφτόμουν να πάρω και την special και την digital deluxe αλλα δεν έχω λεφτά για πέταμα.

Συν ότι με digital δεν έχεις αυτό το βάλε βγάλε με τα δισκάκια και δεν θα χρειάζεται να περιμένω για το patch να κατεβει και το game να κάνει install στον σκληρό. Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα κάθε φορα που κανεις boot το Ps4 με δισκάκι μέσα κάνει θόρυβο για 2 λεπτά μέχρι να κάνει authenticate το παιχνίδι.Έχω και καμια 180 games στο steam και έχω συνηθίσει στο digital, έχει και αρνητικά αλλα και θετικά :D

Να σημειώσω ότι και retail να το έπαιρνα δεν σκόπευα να το πουλήσω μετά ποτε οποτε δεν κάνει διαφορα για εμενα. Η digital deluxe επίσης έχει όλα τα extra dlc που έχει και η libertalia για οποιον ενδιαφέρεται.

Αυτή που πήρες είναι η απλή έκδοση η Deluxe;Πάντως αν δεν έχεις γρήγορη σύνδεση,το download είναι βασανιστικό.

Οσο για τις τιμές των ψηφιακών είναι υψηλές σε σχέση με τα retail,μόνο οι προσφορές αξίζουν η για game share.

Δημοσ.

Deluxe γιατι σκοπευω και multi να παιξω αλλα και το SP dlc θελω, 75 ευρω για ολα τα preorder dlc + triple pack + preload και patch ετοιμα

Δημοσ.

Gameplay model Nathan Drake (ξανα οχι photomode)

Unchartedtrade%204_%20A%20Thiefrsquos%20

Unchartedtrade%204_%20A%20Thiefrsquos%20

What in the fuck. Αυτό που σας έλεγα πριν κανένα χρόνο:

Engine > Software > Hardware

Έχει ξεφύγει επικίνδυνα το game και φυσικά η ND... Φαντάσου δηλαδή να έφτιαχναν games και για PC με το υπάρχων hardware, τι τέρας θα έβγαζαν. Κάποιος θα μου πει ότι οι άνθρωποι βγάζουν games για ένα standard hardware, και δεν είναι το ίδιο.. Εγώ θα τους προλάβω και θα τους πω ότι το ps4 και εννοείται το xbone, είναι πιο κοντά σε PC από ποτέ, στο θέμα build.

Έχουν μεράκι οι άνθρωποι για αυτό που κάνουν και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό.. Game στο Wii U να έβγαζαν(no offence) θα τριβαμε τα ματια μας και πάλι... Καταλαβαίνετε φαντάζομαι τι θέλω να πω.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει ξεφύγει επικίνδυνα το game και φυσικά η ND... Φαντάσου δηλαδή να έφτιαχναν games και για PC με το υπάρχων hardware, τι τέρας θα έβγαζαν. Κάποιος θα μου πει ότι οι άνθρωποι βγάζουν games για ένα standard hardware, και δεν είναι το ίδιο.. Εγώ θα τους προλάβω και θα τους πω ότι το ps4 και εννοείται το xbone, είναι πιο κοντά σε PC από ποτέ, στο θέμα build.

Έχουν μεράκι οι άνθρωποι για αυτό που κάνουν και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό.. Game στο Wii U να έβγαζαν(no offence) θα τριβαμε τα ματια μας και πάλι... Καταλαβαίνετε φαντάζομαι τι θέλω να πω.

Αυτό έλεγα και εγώ, η ND όπου και να ήταν τους ιδιους παπάδες θα έκανε, απλά τώρα την έχει βολέψει γιατί η Sony την αφήνει να κάνει ότι γουστάρει (και λογικό με τα τελευταία 5 game να είναι 88+ meta και τρελες πωλήσεις...). Σε αυτή τη γενιά τους βόλεψε που το Ps4 έχει την πιο balanced αρχιτεκτονική.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...