Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιλάνε για κανένα 12ωρο.Πάντως από sroutzoμαγαζα να περιμένετε Δευτέρα τηλέφωνο.

Πιο 12ωρο?οι πιο πολλοι λενε για 16 ωρες διαρκεια και αν τα ψαξεις ολλα μπορει να σου παει κοντα στις 20 ωρες.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατι ειναι τα πρωτα chapter και βαρεθηκα να περιμενω :P

Για να πουμε και την αληθεια παντως σε αλλα θεματα αν οι παραπανω φωτο δεν εμπαιναν σε spoiler θα ειχε παιξει χοντρο κραξιμο,ετσι για την ιστορια :P

Μια ερωτηση γιατι μπερδευτηκα η digital deluxe edition από το pstore έχει

Includes the Triple Pack Expansion* – play the first ever Uncharted single-player bonus chapter as soon as it’s released, and get two multiplayer content drops.

Η special edition ή η libertalia σε φυσικη μορφή δεν θα το έχουν;

Μιλάνε για κανένα 12ωρο.Πάντως από sroutzoμαγαζα να περιμένετε Δευτέρα τηλέφωνο.

Δυστυχώς και εγώ αυτό φοβάμαι, παίζει να φάμε κανένα άκυρο στα μουτσούνια.. 

το παιχνιδι εχει κυκλοφορισει τουλαχιστον στην επαρχια.το εχω στα χερια μου και ανυπομονω να σχολασω....

Επαρχια οταν λες τι περιοχη?

Για να πουμε και την αληθεια παντως σε αλλα θεματα αν οι παραπανω φωτο δεν εμπαιναν σε spoiler θα ειχε παιξει χοντρο κραξιμο,ετσι για την ιστορια :P

Καλού κακού τις έβαλα σε spoiler αν και είναι περιοχές που έχουμε δει σε trailer και αρκετά νωρίς στην ιστορία

Εντάξει, το έχουν φέρει από χτες τα καταστήματα στις αποθήκες τους, αν ήθελα το είχα, αλλά την κανονική έκδοση, εγώ ήθελα την Special, όπου και την περιμένω λογικά την Τρίτη.

Happening status: It's

20160508000306n4jo6.png

Ωπα!!!!τελικα τα καταφερες και το εχεις απο σημερα το παιχνιδι?και επιπλεον το συγκεκριμενο dynamic theme το εχει μεσα η special edition σε κωδικο?(Σε ρωταω διοτι και εγω αυτην την εκδοση εχω παραγγειλει)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...