spartan29gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μιλάνε για κανένα 12ωρο.Πάντως από sroutzoμαγαζα να περιμένετε Δευτέρα τηλέφωνο. Πιο 12ωρο?οι πιο πολλοι λενε για 16 ωρες διαρκεια και αν τα ψαξεις ολλα μπορει να σου παει κοντα στις 20 ωρες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Και εγω για δεκαπεντε ωρες διαβαζω απο παντου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Γιατι ειναι τα πρωτα chapter και βαρεθηκα να περιμενω Για να πουμε και την αληθεια παντως σε αλλα θεματα αν οι παραπανω φωτο δεν εμπαιναν σε spoiler θα ειχε παιξει χοντρο κραξιμο,ετσι για την ιστορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μια ερωτηση γιατι μπερδευτηκα η digital deluxe edition από το pstore έχει Includes the Triple Pack Expansion* – play the first ever Uncharted single-player bonus chapter as soon as it’s released, and get two multiplayer content drops. Η special edition ή η libertalia σε φυσικη μορφή δεν θα το έχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μιλάνε για κανένα 12ωρο.Πάντως από sroutzoμαγαζα να περιμένετε Δευτέρα τηλέφωνο. Δυστυχώς και εγώ αυτό φοβάμαι, παίζει να φάμε κανένα άκυρο στα μουτσούνια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amvrosiusd Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 το παιχνιδι εχει κυκλοφορισει τουλαχιστον στην επαρχια.το εχω στα χερια μου και ανυπομονω να σχολασω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 το παιχνιδι εχει κυκλοφορισει τουλαχιστον στην επαρχια.το εχω στα χερια μου και ανυπομονω να σχολασω.... Επαρχια οταν λες τι περιοχη? Για να πουμε και την αληθεια παντως σε αλλα θεματα αν οι παραπανω φωτο δεν εμπαιναν σε spoiler θα ειχε παιξει χοντρο κραξιμο,ετσι για την ιστορια Καλού κακού τις έβαλα σε spoiler αν και είναι περιοχές που έχουμε δει σε trailer και αρκετά νωρίς στην ιστορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amvrosiusd Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 στη Χιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 στη Χιο Εδω Θεσσαλονικη δεν ειδα τιποτα 2 μερες μεινανε anyway, καλό λιωσιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Εντάξει, το έχουν φέρει από χτες τα καταστήματα στις αποθήκες τους, αν ήθελα το είχα, αλλά την κανονική έκδοση, εγώ ήθελα την Special, όπου και την περιμένω λογικά την Τρίτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Εγω που το προπαραγγειλα απ το e-shop πότε θα μου το στείλουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Και εγώ από εκεί το περιμένω, λογικά θα το έχουμε την Τρίτη αν όλα πάνε καλά. Αν όχι θα πέσει τηλ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Happening status: It's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Happening status: It's Ωπα!!!!τελικα τα καταφερες και το εχεις απο σημερα το παιχνιδι?και επιπλεον το συγκεκριμενο dynamic theme το εχει μεσα η special edition σε κωδικο?(Σε ρωταω διοτι και εγω αυτην την εκδοση εχω παραγγειλει) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Απο σήμερα μπορεί να το κατεβάσει αλλά θα μπορεί να το παίξει μόνο από 10/5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα