Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, λες ε;

Εντάξε, ελπίζω την Κυριακή στην βουλή να συζητηθεί (και) το θέμα του Uncharted γιατί ο Έλληνας gamer δεν θα αντέξει άλλη καθυστέρηση. Όσοι προλάβαμε προλάβαμε στην τιμή που είναι το game. Οι υπόλοιποι και +1% ΦΠΑ xD.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει σφίξει πολύ η Sony... θυμάμαι εποχές Uncharted 2 που μερικοί είχαν κόπιες 2 βδομάδες νωρίτερα και έπαιζαν και online.

Αυτό με τις απεργίες είναι το κερασάκι στην τούρτα... :P

Τριτη απογευμα ψωνια λοιπον.. Αντε καιρος ηταν να λυωσουμε και λιγο.

Ειναι ο λογος που γλυτωσε την πωληση το PS4 μου παντως.

Εχει διαβασει κανεις ποση ειναι περιπου η διαρκεια του single player?

Τριτη απογευμα ψωνια λοιπον.. Αντε καιρος ηταν να λυωσουμε και λιγο.

Ειναι ο λογος που γλυτωσε την πωληση το PS4 μου παντως.

Εχει διαβασει κανεις ποση ειναι περιπου η διαρκεια του single player?

12-18+ ανάλογα με το ποσο ψαχνεις, εχει αρκετες open περιοχες

• Like 1

Οι πωρωμένοι PC-άδες κλαίνε με το U4, γιατί τα visuals που έχει δεν θα τα δουν ούτε με τις νέες GTX που θα βγουν τον άλλο μήνα, μια ζωή console ports θα έχουν και θα λένε και ευχαριστώ. Και το λέω εγώ που έχω και PC και κονσόλα :D

Eιμαι pc-ακιας, αν και την παιχνιδιαρικη ζωη μου την αρχισα με PS1 και πηρα ολες τις κονσολες.Επισης ειμαι και Sona-κιας.Ελα ομως που ειμαι κουλος και δεν μπορω να παιξω με το game-pad τιποτα παρα μονο racing και ποδοσφαιρο.

Εαν υπαρχε native υποστηριξη σε πληκτρολογιο -ποντικι σε ολα τα παιχνιδια απο sony(γιατι βρε sony) θα ειχα μεινει με 478-1gb καθως ο μονο λογος αναβαθμισης ειναι τα παιχνιδια.

Με ανακοινωση των καινουργιων καρτων απο nvidia,ειμαι σιγουρος οτι SONY και Naugty Dog  θα ειναι σε καποια γωνια και γελανε.Θα λενε σκαστε κοροιδα(και εγω μεσα) φραγκα, αλλα εμεις με το μπρικι κανουμε θαυματα.

• Like 2

Με την απεργια των πλοιων θα ερθει next week στα νησια . Παλι καλα γιατι ωρα ειναι να κοπανησουν και κανενα εκτακτο φορο gaming :P

• Like 1

spartan εχεις δει ολο το παιχνιδι σε φωτο ρε φιλε..γιατι το κανεις στον εαυτο σου αυτο το πραγμα?

Γιατι ειναι τα πρωτα chapter και βαρεθηκα να περιμενω :P

• Like 1

Εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.Οι developers άλλων παιχνιδιών δεν βγάζουν τέτοια παιχνίδια.Η δεν πέφτει αρκετό χρήμα,η ο χρόνος δεν είναι αρκετός η και τα 2.Οταν βιάζονται να βγάλουν το 1,μετά απο μερικούς μήνες το 2 και μετά το 3 έτσι είναι.

Κατά τα άλλα φταίει το αδύναμο hardware του PS4. :-P

Θα ήθελα να βγαίνουν παιχνίδια σαν το Uncharted λίγα σε αριθμό,γέμισαμε μετριότητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...