Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για μενα οπως και να χει ''δεν αξιζει μια'' αυτη η λογικη των upgrades στις κονσολες.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για μενα οπως και να χει ''δεν αξιζει μια'' αυτη η λογικη των upgrades στις κονσολες.

Συμφωνώ!

Το είχα ξαναγράψει,

http://gamingbolt.co...-ps4-neo-really

" ...that means gameplay-wise, the Neo version cannot do something the PS4 can’t. This limits the real benefits of the Neo to higher resolutions, stable framerates, and fancier eyecandy."

Πιστεύω και η πλειοψηφία των Ελλήνων και όχι μόνο, δεν πιστεύω να χρειάζονται αυτή την "ημι-αναβάθμιση". Αν ο developer δεν ασχοληθεί, να κάτσει, να στρωθεί  και να γράψει κώδικα.. ό,τι υλικό (hardware) και να δουλεύει επάνω δεν πρόκειται να το αξιοποιήσει ποτέ.. (Δείτε τα PC ports). Ειδικά οι μεγάλοι developers έχουν τους πόρους να ασχοληθούν παραπάνω απλώς ΔΕΝ θέλουν να ασχοληθούν, όπως αντιθέτως κάνει η ND και γι' αυτό είναι έτη μπροστά. Η ND και το U4 αξίζει κάθε γ***η δεκάρα από τα 60-70 ευρώ που κάνει το παιχνίδι της, απεναντίας με ένα της Ubisoft.

To Neo τι θα προσφέρει? Σταθερό Framerate @1080p. Κανείς δεν εγγυάται 4Κ@60 μην πω ούτε καν το 4Κ@30. Kαι δεν πρόκειται να γίνει.. Εδώ ίσως το φτάσουν οι κορυφαίες GPU  (Pascal, Polaris) των PC, όχι οι πετσο-κομμένες εκδόσεις APU που θα έχουν οι κονσόλες. Έε, και λίγο καλύτερα texture.. ωραία εγώ στο PC δεν έχω δει διαφορά από high σε Ultra.. Κάπως έτσι θα είναι..

Η ND με το U4, σου λέει πάρε textures, framerate επειδή ασχολήθηκα και ξεζούμισα το hardware.. Ωραία, θα μου πεις ότι η Ubi αναπτύσει multiplatform... Εεε, και? Ας κάτσε να το καθυστερήσει το παιχνίδι "x" μήνες από αυτό που είχε σχεδιάσει και να προσπαθήσει να τραβήξει ότι μπορεί από το κάθε μηχάνημα..

Τυχαίο αυτό με την Ubi.. Απλώς τα τελευταία χρόνια.. είναι στο επίκεντρο του downgrade και της προχειρότητας.
  • Like 2
Δημοσ.

τελικα οι αποχωρησεις απο το studio στοιχισαν στην τελικη ποιοτητα του παιχνδιου....ε,ρε κατι φωστηρες που εξαφανιστηκαν ξαφνικα...

• Like 2
Δημοσ.

ενταξει δεν εχει και τα καλύτερα textures ολων των εποχών ποσο μάλλον για μη open world, λογικό για 2.5 ετών μη αναβαθμιζομενο συστημα.

Nαι απλώς σου δίνει απλόχειρα, textures που οι άλλοι devs θα σου τα βάλουν στο Neo!

Ας μην ήταν οι Sony/M$ τόσο φειδωλοί στις επιλογές τους 2.5 χρόνια πίσω.. Για να μην χρειαζόταν αναβάθμιση στο hardware (που δεν έχει αξιοποιηθεί από κανέναν εκτός ND) 2.5 χρόνια μετά.

Δημοσ.

ενταξει δεν εχει και τα καλύτερα textures ολων των εποχών ποσο μάλλον για μη open world, λογικό για 2.5 ετών μη αναβαθμιζομενο συστημα.

Μιλαμε σαν συνολικο αποτελεσμα(και οπτικο φυσικα)που το κανει να ξεχωριζει. Ξεκολλατε πια απο την λογικη '''μονο γραφικα'' και τιποτα αλλο δεν σκεφτονται ολοι ετσι ,με κλασσικο παραδειγμα TheOrder.

Define οτι να ναι plz.

Το Uncharted 4 αποδεικνυει οτι αν ξερεις να προγραμματιζεις δεν υπαρχει η δικαιολογια του αδυναμου hardware. Αυτο σχολιασα. Δεν την επεσα ουτε σε PC, ουτε σε κανεναν.

Σχολιασα απλα την ταση του να σου ζηταν οι εταιριες να κανεις upgrade στο μηχανημα σου αντι να κατσουν να κανουν σωστο optimise.

Παντως κατανοω το στυλακι "οτι να ναι σχολια ναουμ" και το ανιψακι μου που ειναι 16 ετσι μιλαει.. Με την σιγουρια της ηλικιας του..

Ποια εταιρια σου λεει να εισαι συνεχεια upgrade????i5 3470(4ετιας)+8gb ram+amd 7970(3-4ετιας)και παιζεις τα παντα σε medium-high settings(αναλογα το παιχνιδι).Το οτι υπαρχουν πολλοι που αναβαθμιζουν περισσοτερο για ψυχολογικους λογους δεν εχει να λεει κατι.http://store.steampowered.com/hwsurvey  Για δες με τι συστηματα παιζει η πλειοψηφια σε desktop και laptop..

Για το τελευταιο ασχολιαστο....

Δεν το συνεχιζω για να μην το παμε τελειως off topic. 

Δημοσ.

Αν το βάλει ένα μαγαζί ράφι, πέφτει σήμα και στα υπόλοιπα πάντως και μπαίνει κατευθείαν. Έτσι πάει.

Εντάξει ρε, πέρα από την πλάκα, μην το βιάζεστε τόσο, Οκ θα ήταν καλό να το είχα το σ.κ μου, αλλά τι κάνουμε, και η Τρίτη καλή ειναι, δεν πάει πουθενά χαχαχα

Spartan σε βλέπω εσένα να το τελειώνεις σε 150 ώρες γιατί θα είσαι μονίμως σε photo mode και Screenshot all the time. Πέρα από το χάζεμα που θα κάνεις (όλοι θα κάνουμε) με όλο αυτό το έπος.

Προβλέπω ορδές από φωτογραφίες/gif-ακια man. :) Καλά, το συγκεκριμένο plautinum θα φύγει, αν και δεν το συνηθίζω, δεν ειμαι τόσο complenionist ως gamer.

• Like 1
Δημοσ.

Το Uncharted 4 κατέρριψε αυτό που λένε όλοι οι υπόλοιποι developers, ότι το Ps4 είναι πολύ αδύναμο και δεν μπορεί. Και σκάει ένα Uncharted με Pixar visuals που κρατάει 30άρι σταθερό και μένεις μακάκας..Έχει το Resident Evil με τα σάπια γραφικά frame-drops και το U4 με τις γραφικάρες είναι smooth. Εντάξει, οι τωρινές κονσόλες έχουν αδύναμο HW σε σχέση με το που έχουν φτάσει τα high-end PC, αλλά και πάλι, η NaughtyDog απέδειξε ότι αν το δουλέψεις σωστά ακόμα και αυτό το αδύναμο HW κάνει παπάδες.

• Like 7
Δημοσ.

Όχι.... δε σκάει το U4 με τα pixar visuals: σκάνε οι διάφοροι τυχάρπαστοι pc fats με το butthurt τους και χαλάνε - για άλλη μια φορά - θέμα για παιχνίδι επειδή δεν υπάρχει σε pc...

Περάστε παρακαλώ στα δικά σας threads και αφήστε εμάς τους χωριάτες με τις πατατομηχανές μας, έχει καταντήσει αηδία το θέμα για άλλη μια φορά. Μπαίνω να διαβάσω για το παιχνίδι και από όταν βγήκαν τα reviews σκάνε οι κομήτες να μας πούνε τις θεωρίες τους... tragic

• Like 4
Δημοσ.

Οι πωρωμένοι PC-άδες κλαίνε με το U4, γιατί τα visuals που έχει δεν θα τα δουν ούτε με τις νέες GTX που θα βγουν τον άλλο μήνα, μια ζωή console ports θα έχουν και θα λένε και ευχαριστώ. Και το λέω εγώ που έχω και PC και κονσόλα :D

• Like 4
Δημοσ.

...

Εφτιαξες λογαριασμο πριν λιγες ωρες για να μας πεις οτι το Uncharted 4 δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο απο πλευρας γραφικων,οτι το pc gaming(ασχετο με το θεμα)ειναι ανωτερο,και για το πως πρεπει να τρεχει τα παιχνιδια το Playstation 4 NEO(παλι ασχετο με το θεμα).

Θυμησε μου/μας παλι για ποιο λογο ακριβως εφτιαξες account και συμμετεχεις στο θεμα αφου δεν σε ενδιαφερει,με βαση παντα τα γραφώμενα σου??? :rolleyes:  :rolleyes:

...

Αυτα που γραφεις δεν ειναι αλλη αποψη.Ειναι κουβεντες off topic που δεν βοηθανε σε τιποτα στο θεμα αυτο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αυστηρά ontopic παρακαλώ τα επόμενα μηνύματα.

Μην συνεχίσετε το derail που έχει ξεκινήσει για PC vs Consoles και PS4 Neo. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι για Ελλαδα περιμενε.Ζητημα μονο τον πρωτο μηνα αν ειναι στο top 10πωλησεων το Uncharted και μετα ουτε καν 10δεν ειναι.

Τα ειδαμε και με το Bloodborne καλη ωρα,αλλα θα τα δουμε και με το Ratchet and Clank.

Ασε που παλι θα δουμε και στο forum μετα απο 1-2μερες να γεμιζουν οι αγγελιες καθως αρκετοι το παιρνουν μονο για το campaign.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...