Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Darky

Aποριας αξιο πως με γραφικα χειροτερα απο τα καλυτερα του psthree καταφεραν να δωσουν τετοιο αποτελεσμα στο framerate στο psfour. Ακραιο το παραδειγμα σου, αλλα ενισχυει τo point μου για στο ποσο σπουδαιο ρολο παιζει το optimisation σε κλειστο συστημα και στο τι απαιτησεις εχουμε ως καταναλωτες τελικα. Να πληρωνουμε τα κερατα μας για ενα hardware που δεν αξιοποιειται η να πιεσουμε με τις επιλογες μας το σοβαρο optimisation σε affordable hardware? Αυτοι προφανως το πεταξαν μεσα στην κονσολα και αυτο μπορει να βγαλει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν, 1-2 μικρούς που πήρα τηλ μου είπαν θα παραλάβουν Δευτέρα και έχουν υπογράψει συμφωνητικό να μην πουλήσουν πριν την Τρίτη.

Όλα υπολειτουργούν σ' αυτήν την χώρα, αλλά τα street date τηρούνται επακριβώς!

• Like 2

Λοιπόν, 1-2 μικρούς που πήρα τηλ μου είπαν θα παραλάβουν Δευτέρα και έχουν υπογράψει συμφωνητικό να μην πουλήσουν πριν την Τρίτη.

Όλα υπολειτουργούν σ' αυτήν την χώρα, αλλά τα street date τηρούνται επακριβώς!

Digital it is then :D

Να αγιασει ο στομας!! :D

Καλυτερα δεν θα μπορουσα να τα πω!

Ανηκω στην γενια που μεγαλωσα με C64 και Amiga 500. Προσπαθω να εξηγησω στα ανιψια μου για παραδειγμα που ειναι PCακια και καθε χρονο αλλαζουν και κατιτις στο κουτι τους γιατι παιζω σε "απαρχαιωμενα" για αυτα κουτια και δεν γουσταρω να αλλαζω καρτες καθε χρονο.

Ειναι γιατι μεγαλωσα σε φασεις των Video Games που εκτος απο το Gameplay εκτιμουσαμε και τα cojonas των προγραματιστων. Τοτε που βγαζαν και απο την μυγα ξυγκι.

Γουσταρα την κοντρα Megadrive - SNES. Αν και η Megadrive ηταν πιο αδυναμη λογο αυτου εβγαλε κατι παιχνιδια σαν το Contra Hard Corps η το Gunstar Heroes. Γουσταρα PS1 vs Saturn γιατι επαιξα ενα απο τα καλυτερα μου παιχνιδια ever. Το Panzer Dragoon Saga. Το "αδυναμο" PS2 με τα Shadow of the Colosus και GOd of War...

Πλεον το μονο που διαβαζω σε φορα ειναι "αλλαξε καρτα, βαλε μνημη, αλλαξε CPU για να σου παιζει καλα το ταδε παιχνιδι". Μαθαμε ολοι στα Bottleneck και τα Lag και τα δεν μου φτανει η VRAM..

Η Νaughty DOg εδω και χρονια αποδεικνυει τι σημαινει το κατσε κατω απο την μπαρα και προγραμματιζε. ΓΙα αυτο και εχει τον σεβασμο μου.

ΥΓ: ΓΙα να μην παρεξηγηθω εχθες παραγγειλα τον 1ο μου Gaming PC και αυτο γιατι ξενερωσα με τις ειδησεις για το PS4 Neo. Αμα ειναι να κανω upgrade ας τα τρωει το PC τουλαχιστον που χει φθηνοτερα παιχνιδια.

Στεναχωριεμαι παντως που ερχεται τελος εποχης..

Παρακαλω πολυ εκτως του οτι το γυρνατε μερικοι χωρις λογο σε ps4 vs pc λογω γραφικων,μην το παμε ακομα χειροτερα και το γενικευουμε με οτι να ναι σχολια....

Xbox Boss Phil Spencer Congratulates Naughty Dog for Amazing Work on Uncharted 4: A Thief’s End

http://www.dualshockers.com/2016/05/06/xbox-boss-phil-spencer-congratulates-naughty-dog-for-amazing-work-on-uncharted-4-a-thiefs-end/

Αρχισε να κουραζει το ολο θεμα με τους μεγαλους να λενε μπραβο σε καθε μεγαλο νεο Ip,και το πιο πιθανο να μην το εννοουν κιολας...

• Like 1

Παρακαλω πολυ εκτως του οτι το γυρνατε μερικοι χωρις λογο σε ps4 vs pc λογω γραφικων,μην το παμε ακομα χειροτερα και το γενικευουμε με οτι να ναι σχολια....

Define οτι να ναι plz.

Το Uncharted 4 αποδεικνυει οτι αν ξερεις να προγραμματιζεις δεν υπαρχει η δικαιολογια του αδυναμου hardware. Αυτο σχολιασα. Δεν την επεσα ουτε σε PC, ουτε σε κανεναν.

Σχολιασα απλα την ταση του να σου ζηταν οι εταιριες να κανεις upgrade στο μηχανημα σου αντι να κατσουν να κανουν σωστο optimise.

Παντως κατανοω το στυλακι "οτι να ναι σχολια ναουμ" και το ανιψακι μου που ειναι 16 ετσι μιλαει.. Με την σιγουρια της ηλικιας του..

• Like 3

Εκεί στους εσωτερικούς χώρους είναι πιο εντυπωσιακό και από AC Unity σε 4K Ultra... μάλλον αυτό εννοούν όσοι έχουν ντούκια rigs.

Α, και με κάργα NPCs/draw calls παρακαλώ... μην το ξεχνάμε αυτό.

Εμένα πάντως φίλος που θα μου το δανείσει μου είπε να περάσω να το πάρω Δευτέρα (δουλεύει σε skroutzαγαζο) άρα από Δευτέρα θα το έχουν τα μικρά μαγαζιά.Το καλύτερο που ακούω πάντως είναι ότι κάναν μίξη με last of us.Το last of us το θεωρώ ένα από τα καλύτερα games ever.

• Like 3

Πέρασα χθές απο κατάστημα Public και ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να μην παραλάβω καθόλου αν παραγγείλω την Special Edition,είπαν κατά 90% οτι θα παραλάβω στις 10/04.Επίσης οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην παραλάβω και οτι πρόβλημα διαθεσιμότητας θα υπάρξει πιθανόν στην Collector's Edition όπου τα τεμάχια είναι λιγότερα.Το αν τηρούν σειρά προτεραιότητας δεν το γνωρίζω.

Ο Κωτσόβολος γράφει στο site οτι τηρείται σειρά προτεραιότητας.Δεν σημαίνει όμως οτι ισχύει.Υποτίθεται πως απο την στιγμή που έχει διαθέσιμο το προϊόν για παραγγελία σημαίνει οτι υπάρχει απόθεμα η στο κατάστημα η σε αποθήκη.Ισως είναι πιο αξιόπιστος στις παραγγελίες.

Παρήγγειλε κανείς απο εσάς την Collector's;

...

Ούτε εσύ κατάλαβες τι θέλω να πω... το νόημα είναι να πάνε όλοι οι AAA devs σε low-level APIs -> more draw calls/less CPU load/καλύτερο multithreading. Το «τρέχει καλά στο PC λόγω i5/i7 brute force» δεν μου λέει κάτι, ούτε εσένα θα έπρεπε να σου λέει. Το AC Unity και το νέο Hitman ΔΕΝ τρέχουν καλά. Σε DX12 θα έτρεχαν καλύτερα και οι i5/i7 θα είχαν performance boost ή θα έβγαζαν την ίδια δουλειά με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

Το Hitman Absolution έτρεχε μια χαρά στο PS3 btw. Μάντεψε σε τι API ήταν γραμμένο...

Το «δεν είναι κάτι καινούριο» μπορείς να το πεις και για τα wide linear maps του Uncharted 4, μιας και το είχε και το Crysis 1. Η διαφορά είναι ότι το Crysis βγήκε το 2007 και ήθελε hardware του 2012 για να παίξει όπως πρέπει, ενώ το Uncharted 4 βγαίνει το 2016 και τρέχει άψογα σε hardware του 2012. Εκτός αυτού, σίγουρα βοηθάει και η RAM στο «άνοιγμα» των επιπέδων. Πριν μια δεκαετία οι κονσόλες είχαν 512MB RAM.

Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι την διαφορά. Γιατί και σήμερα μπορεί να βγει ένα αντίστοιχο proof of concept παιχνίδι που να απαιτεί hardware του 2020, όμως για την πλειοψηφία είναι αδιάφορο, γιατί δεν έχει χρονομηχανή να ταξιδέψει στο 2020 και να το απολαύσει όπως πρέπει. Με την ίδια λογική μπορεί να βγει αυτοκίνητο που να καίει υδρογόνο σήμερα, πλην όμως είναι άχρηστο πριν γεμίσει η χώρα πρατήρια υδρογόνου.

ΥΓ: Με τον BigBOSS έχεις καμία συγγένεια; :P

Αρχισε να κουραζει το ολο θεμα με τους μεγαλους να λενε μπραβο σε καθε μεγαλο νεο Ip,και το πιο πιθανο να μην το εννοουν κιολας...

http://gamingbolt.com/quantum-breaks-head-of-pr-is-a-big-fan-of-uncharted-4

Ή μπορεί απλά όντως να τους αρέσει το παιχνίδι (*shocker*)... και ο Yoshida έχει Wii U*. Πρέπει να το κρύψουν δηλαδή;

http://kotaku.com/playstation-exec-owns-two-wii-us-loves-the-new-mario-1486307061

Όπως επίσης στελέχη της MS έχουν συσκευές της Apple... νομίζω το πιάσαμε το νόημα.

• Like 3

Επισκέπτης

...

Φιλε ειναι πολυ πιθανο να ειχα gaming pc αρκετα πριν απο εσενα. :)

Μου λες οτι υπαρχει εκμεταλευση του pc gaming οταν το 2011 επαιζες το batman με assets που ηταν κατα 99% βασισμενα σε hardware του 2005. Το 30%  λοιπον που εβαλα ειναι παρα πολυ και τιμητικο για εκεινη την περιοδο.

Η ΝD και η καθε ND θα εκανε παπαδες στα hardware που κατα καιρους εχεις αγορασει αν ηταν μεσα σε κονσολα. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Aν δεν σου κανει η ''μηδαμινη'' γνωση μου διαβαζε τον παραδοσιακα pc oriented Carmack

Consoles run 2x or so better than equal PC hardware, but it isn’t just API in the way, focus a single spec also matters.

H ενημερωσου για τις αποψεις ανεξαρτητων devs περι VR gaming που υποστηριζουν οτι μπορουν να φτασουν ως 60% παραπανω στο κλειστο συστημα του Ps4, απο ενα αντιστοιχο pc σε δυνατοτητες.

Αυτα.

ΥΓ, εχω βαλει το Link και για καποιο λογο δεν το βγαζει, Google it.

Εdit. Το εβγαλε.

Επισκέπτης

...

Για το πρωτο συμφωνουμε αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Δες carmack.

Για αυτο και αγοραζουμε κονσολες αλλωστε, ΑΑΑ παραγωγες και εκμεταλευση του HW.

Φυσικα και μπορει με το καταλληλο optimisation. Το προβλημα με το pc gaming δεν ειναι οτι δεν θα μπορουσε να βγει, ειναι οτι δεν βγαινει. Και τους δυσκολευει να το κανουν με το QB, φαντασου με το uncharted.

YΓ.Το 1080p60 δεν το αποκλειω και με το PS4 NEO, γιατι στο PS4 ειναι καρφωμενο στα 30 που σημανει οτι αν το αφησουν ισως να χτυπαει 40αρια και 50αρια ηδη.

..

Μα για αυτο ελεγα πριν οτι θα ηταν ωραιο να δουλευαν ολοι στο 100% και οχι στο 70-80.(γι αυτο και δεν συμπαθω την multiplatform λογικη)

και παλι εχει πεσει optimisation αλλα οχι αρκετο προφανως. Δεν ειναι ομως και σαν το παιχνιδι που ποσταρες πριν, που απλα το πεταξαν μεσα(και ειναι και χειροτερο σε γραφικα απο αυτα που αναφερεις).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...