Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν μάθει η Nubisoft να προγραμματίζει σε low-level API, τότε θα μπορούν να έχουν τόσους NPCs/draw calls με σταθερό framerate... τα λέγαμε, αλλά μερικοί δεν ακούγανε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μέτρια είναι, ούτε καλή ούτε κακή γι' αυτό δεν πήγα libertalia και εγώ, δεν νομίζω ότι αξίζει προσωπικά, αλλα ο καθένας με τα γούστα του. Αλλα και εγώ δεν έχω πολλές συλλεκτικές, οι μονες που πήρα είναι αυτή του Halo 3 με το helmet του MC, την collectors του GoW3 που είχε το 1/2 μέσα και την black edition του AC2 με αυτό το αγαλματίδιο:

6QBZRX2G.jpg

Η καλύτερη συλλεκτική για Uncharted είναι αυτή εδώ για το U2 που ήταν super limited:

uncharted2se.jpg

• Like 1

Το καλύτερο reviewed game του 16, και αντίστοιχα καλά reviewed όπως παιχνιδάρες του 15 (Witcher 3, Bloodborne, MGSV). Αυτά είναι, βλέπω πολύς κόσμος μιλάει πολύ θετικά για το gameplay άρα ότι παίξαμε στην beta ισχύει και εδώ! Προφανώς κρατάω τελική άποψη για όταν το παίξω(επιτέλους).

Είστε όλοι casuals. Tο Uncharted 4 είναι νέο game και τρέχει μόνο σε NEO. Τα γραφικούλια αυτά είναι τύπου Killzone 2 prerendered. Μετανοήστε τώρα και δεν θα απογοητευτείτε. 

Πάμε για PS 4 Uncharted Limited Edition κονσόλα; :-D

• Like 2

παιδιά μη τα πετάτε έτσι αυτά και δεν έχει και suicide watch στην Ελλάδα... μην έχουμε τίποτα σκηνικά τώρα κοντά σε άγιες μέρες  :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...