Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα μονα ποιοτικά TPS από άποψη gameplay σε multi είναι το Gears στο 360/X1 και το TLOU και τώρα Uncharted στο Ps3/Ps4. Στο PC δεν παίζει και τίποτα με TPS εκτος και αν έχω χάσει επεισόδια... Το ότι μπορεί να μην είναι MLG quick scope mom get the camera certified δεν μου λέει και τίποτα.

Ξέχασες το Metal Gear Phantom Pain.Εχει πολύ καλό 3rd person multiplayer.Επίσης στο aiming έχει εναλλαγή απο 3rd σε 1rst person χωρίς το όπλο να έχει διόπτρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πότε θα κυκλοφοριση Ελλάδα?

10 του μηνός γιατί είμαστε καλοί νομοταγείς πολίτες που δεν σπάμε street dates :-D

Αν δεν το καταλάβατε ήδη είμαι 

011510_salt_lead_604x372-thumb-604x372.j

• Like 2

Βγήκε και το πρώτο review πριν το embargo (?):

http://www.venomquest.com/2016/05/03/uncharted-4-world-exclusive-review/

Υπαρχει αραγε περιπτωση να ριξει καποιος ακυρο στην προπαραγγελια για το συγκεκριμενο παιχνιδι αν πχ ενα review του βαλει 7-8/10??

4vp8vet.jpg

Compressed as fk αλλα Ubi take notes

Φανταζεσαι να φτιαχνανε αυτοι τα παιχνιδια της ubisoft( βλεπε watchdogs assasins creed)???τωρα κανενας δεν θα διαμαρτυροτανε για downgrade!!!οπως και φυσικα για της κακες και αδυναμες κονσολες. :-D

Υ.Γ Καλυτερους φωτισμους!!!καλυτερες σκιες καλυτερα textures(οπως και καλυτερο anisotropic filtering)η τελικη εκδοση του παιχνιδιου(σε σχεση με αυτην που ειδαμε εναν χρονο πιο πριν)Επιπλεον τα volumetric clouds στον ουρανο δειχνουν πολυ πιο αληθοφανες.Αν ξεχασα τιποτε ακομα ας με διορθωσετε. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...