JohnVani18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 96€ για την Libertalia είναι καλα; Που; Πως;Quoted for emphasis!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Quoted for emphasis!!!!! K for Kotsovolos!! PS. Μάλλον θα πωληθεί στην ίδια τιμή στις αγγελίες...περισσότερα μόλις κυκλοφορήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Αν το σπρώξεις δηλώνω ενδιαφέρον απο τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 127,90 λέει εδώ πάντως: http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/159747-sony-uncharted-4-a-thief%60s-end-libertalia-special-editionΕίχε γίνει λάθος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 127,90 λέει εδώ πάντως: http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/159747-sony-uncharted-4-a-thief%60s-end-libertalia-special-edition Είχε γίνει λάθος; Δεν ξέρω τίποτα...για να λέει 127,90 τόσο θα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δεν τα θεωρώ spoilers, αλλά για να μην λέει κανείς... πάντως αυτή η σάπια APU ρίχνει σαγόνια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Σκέψου να είχε φτιαχτεί με βάση το HW του NEO.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Σκέψου να είχε φτιαχτεί με βάση το HW του NEO.. Προσωπικά με ικανοποιεί αυτό που βλέπω για την τρέχουσα γενιά. Τώρα αν θέλουν να δώσουν ίδιο IQ στα 60fps* με λίγο κόπο παραπάνω, ας το κάνουν. * (captured from PS4 Neo in real time? ποιός ξέρει...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εγώ με τα γραφικά της τωρινής γενιάς είμαι ικανοποιημένος. Με το PS 4 NEO θα το εκτιμούσα αν τα παιχνίδια έπαιζαν ακατέβατα 60 καρέ στα 1080p . Αν είναι να έχουμε πάλι sub 30 frames ή ανεβοκατέβατα 30,40,50,55,59,60 και δεν ξέρω εγώ τι άλλο να μου λείπει το βύσσινο. Μπορείς να εκμεταλλευτείς το hardware με πολύ πιο ουσιαστικούς τρόπους από το να βάζεις πιο πυκνά στρώματα καπνού, κίνηση μαλλιών με realistic ultrex TressFX hair, πιο πιστευτό chromatic aberration, dynamic σκιές και άλλα ''πολυτελείας'' πραγματάκια. Ας πιάσουνε το frame rate σταθερό, κάνουν ανώτερους μηχανισμούς φυσικής που να έχουν καλύτερη επαφή με την πραγματικότητα (όχι να είναι όλες οι μάζες πτωμάτων σαν φελιζόλ όπως εκείνες των Souls και Gears games) φτιάξουν καλύτερο hit detection. Σχεδόν σε κάθε shooter οι εχθροί είτε θα είναι bullet sponges ή αν τους βαράς οπουδήποτε αλλού εκτός από κεφάλι να κάνουν ούγκα ούγκα ένα μικρό animation και να συνεχίζουν να βαράνε. Το θυμάστε το Perfect Dark? (Nintendo 64/XBLA) Πυροβολούσες στο χέρι,τέρμα το όπλο το χέρι, βάραγες στο πόδι, μια ζωή κουτσός, βάραγες στο στήθος χωρίς αλεξίσφαιρο=μια,δυο σφαίρες και πάπαλα. Τέτοια παραδείγματα κάνουν για μένα την διαφορά σε ένα παιχνίδι όσον αφορά την εκμετάλλευση του hardware. Τα τέλεια πρόσωπα εφάμιλλα με των κανονικών ηθοποιών, τα φαντασμογορικά χολυγουντιανά sequencies και ο ψεύτικος φωτορεαλισμός μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Όταν μου πλασάρεις ένα κόσμο λες και είναι πραγματικός και μετά ο κακός π.χ. θέλει ένα smg γεμιστήρα για να ψοφήσει ενώ ταυτόχρονα πυροβολάει κι αυτός λες κι έχει καταπιεί ένα κουτάκι painkillers εμ χάνεται μέρος του immersion και λέω μετά εεε εντάξει ένα απλά καλό game είναι κι αυτό. Παιχνίδια με ωραία ιστορία, χαρακτήρες με βάθος, κορυφαία voice overs και γραφικά πάνω κάτω έχουμε. Παιχνίδια όμως που να εναρμονίζουν σωστά όσα ανέφερα παραπάνω δεν είναι παρά ελάχιστα. Είναι δυνατόν στο έτος 2016 να τραυματίζεις mobs στα πόδια, χέρια να πέφτουν στο έδαφος και να συνεχίζουν να βαράνε με το όπλο κολλημένο πάνω τους; Κι εμείς κολλάμε στα 900p και στα 4κ; Αυτό είναι το πρόβλημα; Παιδιά ειλικρινά σας λέω ο κόσμος δεν ξέρει τι θέλει σήμερα. Από τότε που το gaming έγινε mainstream ο κόσμος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι θέλει πραγματικά μέσα στην πλεονεξία του. Έφτασε σε σημείο και η γιαγιά μου 86 ετών να γουστάρει να παίζει Braid όταν έχει διαφημίσεις το Μπρούσκο. Ανεξήγητα φαινόμενα που μόνο ο Χαρδαβέλλας ξέρει να λύνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Τελευταίο ρεαλιστικό Shooter από τους ΑΑΑ τίτλους ήταν το Max Payne στο κομμάτι που περιγράφεις. Οκ, δεν κούτσαιναν όταν τους πυροβολούσες στα πόδια από ότι θυμάμαι αλλά οι κινήσεις τους όταν τις τρώγανε τις σφαίρες μου φαινόταν πολύ σωστές. Εσύ θέλεις immersion και αλληλεπίδραση με το περιβάλλον στο game. Έχεις απόλυτο δίκιο imo για τον φωτορεαλισμό που μας πλασάρουν και μας στερούν τα προηγούμενα δυο. Πάρε παράδειγμα The Order, Quantum Break, games με πολύ καλά φωτορεαλιστικά γραφικά αλλά μηδαμινό σχεδόν immersion, linear του κερατά, και εχθροί Μπομπ ο Σφουγγαράκης... Εν έτη 2016 αυτά πρέπει να τα φτιάξουν. Όσο αφορά και το θέμα μας, που είναι το Uncharted 4, δεν πιστεύω να μην δούμε amazing interactive enviroments, immersion κτλ. Εντάξει δεν θα δεις πολύ βία- αίμα και φυσικό gore πχ όταν πετάς μια χειροβομβίδα αλλά όλα τα υπόλοιπα θα είναι ρεαλιστικά. Όσα βίντεο και αν έχω δει, και έχοντας παίξει και την beta, όλο τα shooting mechanics είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με άλλα games. Μετά το Max Payne 3 δύσκολα πήγαινες σε άλλο 3d person fps, τώρα έρχεται το Uncharted και θα μου δημιουργήσει άλλο θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εγώ βλέπω ότι το Uncharted 4 έχει το όλο πακέτο: βελτιωμένο gameplay/shooting, top notch story telling, γραφικά επιπέδου The Order χωρίς μαύρες μπάρες, replayability (πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας, collectibles, MP). Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Όπως είπε και κάποιος reviewer που το έπαιξε "it's like Uncharted and TLOU had a baby". Κάτι που φάνηκε έτσι κι αλλιώς από την beta... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Σκέφτομαι ποια έκδοση να αγοράσω, από την μία θέλω την Libertalia αλλά λέω ότι είναι πολλά τα λεφτά για ένα παιχνίδι, από την άλλη γλυκοκοιτάω την Special Edition που έχει πιο προσιτή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Σκέψου να είχε φτιαχτεί με βάση το HW του NEO.. Ισως να εχουν περιθωρια για κατι καλυτερο στο 5 απο αυτης της αποψης, αλλα αυτο σημαινει οτι θα ψιλοσερνεται στο κανονικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Σκέφτομαι ποια έκδοση να αγοράσω, από την μία θέλω την Libertalia αλλά λέω ότι είναι πολλά τα λεφτά για ένα παιχνίδι, από την άλλη γλυκοκοιτάω την Special Edition που έχει πιο προσιτή τιμή. Καλυτερα για special edition(το μονο που της λειπει σε σχεση με την Libertalia ειναι μονο η φιγουρα)Και εγω για αυτην θα παω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Πάντως η φιγούρα δεν φαίνεται να έχει και τη καλύτερη λεπτομέρεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα