Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"Επαιξα το multiplayer BETA του παιχνιδου και εχω να πω πως ειναι ενα εξαιρετικο παιχνιδι απο πλευρας online.Δεν μπορω να πω για singleplayer, ομως φαινεται πως εχει ενα ενδιαφερον gameplay.Ενα απο τα λιγα παιχνιδια που συνηστω πριν ακομα εχει βγει!"

Seems legit, και εγώ συμφωνώ με το παλικάρι, best in class TPS gameplay. Για το single player δεν ξέρουμε ακόμα αλλα το gameplay το "νιώσαμε" με την beta.

Edit: http://gfycat.com/UnfortunateEcstaticBandicoot

Physically accurate animation

Μου βαθμολογεις ολοκληρο το παιχνιδι(μιας και μπαινεις στον κοπο να το κανεις αυτο μεσω του σκρουτζ που το λεει αλλωστε ''κριτικη παιχνιδιου)χωρις καν να εχει βγει επισημα το single player του αλλα και ολο το multiplayer. Τι Seems legit. Και στο Battlefront μου βαζανε κριτικες επειδη παιξανε την Beta https://www.skroutz.gr/s/6666836/Star-Wars-Battlefront-PS4.html?from=catspan&keyphrase=star+wars+battlefront και μετα επεσε η σφαλιαρα για το τι ρολο βαραει το παιχνιδι...

Οταν λεμε review,εννοουμε για ολοκληρο το παιχνιδι. Ας βγει με το καλο και ας του βαλει ο καθενας οτι θελει 10/10,9/10 κλπ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να πω την αλήθεια δεν ασχολούμαι με βαθμολογίες στο σκρουτζ, αυτό που λέω είναι ότι η άποψη του χωρίς να δεις νούμερο βγάζει νόημα.

Η αποψη του σε forum θα ηταν λογικη και ωραια οντως.Η βαθμολογια στο skroutz ομως,εν μερη σε πολυ πιο απλο επιπεδο,ειναι σαν το user greek metacritic(οτι δηλαδη εχει και το amazon).

Να μπουμε τοτε και εμεις ολοι και να βαθμολογησουμε το Doom με 1-2αστερακια οι περισσοτεροι λογω της multiplayer beta πριν βγει το παιχνιδι???

Άμα έβρισκε παίκτες η beta του Doom, καλά θα ήταν... :P

Επίσης, μην τρελαίνεστε τόσο πολύ με τις βαθμολογίες. Η ποιότητα του Campaign είναι δεδομένη για τους fan του είδους.

Μου βαθμολογεις ολοκληρο το παιχνιδι(μιας και μπαινεις στον κοπο να το κανεις αυτο μεσω του σκρουτζ που το λεει αλλωστε ''κριτικη παιχνιδιου)χωρις καν να εχει βγει επισημα το single player του αλλα και ολο το multiplayer. Τι Seems legit. Και στο Battlefront μου βαζανε κριτικες επειδη παιξανε την Beta https://www.skroutz.gr/s/6666836/Star-Wars-Battlefront-PS4.html?from=catspan&keyphrase=star+wars+battlefront και μετα επεσε η σφαλιαρα για το τι ρολο βαραει το παιχνιδι...

Οταν λεμε review,εννοουμε για ολοκληρο το παιχνιδι. Ας βγει με το καλο και ας του βαλει ο καθενας οτι θελει 10/10,9/10 κλπ.

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν σου πουλάνε την beta την παιχνιδιού, αλλά ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Επομένως οι κριτικές που αφορούν την beta περισσότερο θα έλεγα ότι παραπλανούν παρά βοηθούν τον αναγνώστη να αποφασίσει αν πρέπει να αγοράσει ή όχι ένα προιον. Καλό θα ήταν να είναι κλειδωμένα τα πεδία και να μπορείς να γράψεις την κριτική σου απ την ημέρα που κυκλοφορεί το παιχνίδι και μετά.

• Like 1

Εχμ, οι ίδιοι οι developers είπαν ότι η beta έχει μόλις το 20%* του content του τελικού παιχνιδιού... άρα αν κάποιος ευχαριστήθηκε gameplay με αυτό το πενιχρό 20% (ένα mode/TDM, 3 maps, λίγα skins/customization), γιατί να μην ευχαριστηθεί το 100% (Plunder, Objective, 8 maps, μέχρι και για vehicles στο MP είπαν);

Μην προσπαθούμε να δημιουργήσουμε θέμα από το πουθενά... :) κοινή λογική είναι.

* http://www.playstationlifestyle.net/2016/03/07/uncharted-4-beta-showcased-around-20-percent-of-multiplayer-content/

• Like 1

Το προπαράγγειλα σήμερα! (πήρα παιχνίδι στο PS B))

Πρώτο Uncharted! (Αν εξαιρεθεί το φανταστικό Golden Abyss- Vita-).

Ελπίζω να το ευχαριστηθώ! Πιο πολύ το πήρα για να δω τα καταπληκτικά γραφικά, animations και story (όσο μπορώ να την καταλάβω από τα trailer)

Ήδη αρχίσανε να εμφανίζονται retail κόπιες:

Άμα βρει τίποτα κανένας κατά εδώ ας σφυρίξει :P

Στην ψυχρα το αγοράζω άμα είναι επομενη εβδομάδα και το πουλάω στα 50 αφού το τερματίσω μιας και έχω προπαραγγείλει την digital deluxe.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...