Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν βάλω μέσα και τα παιχνίδια που θέλω να ξαναπαίξω, ούτε σε 3 χρόνια δεν θα ξεμπερδέψω.. :P

Όσο για το "αλλων ασχολιων", σε νιώθω.. Family matters, και είχανε να κάνουνε με υγεία.. Ευτυχώς για την ώρα είναι οκ η κατάσταση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μακαρι να πανε ολα καλα:):)

Πολυ σπανια παιζω απο 2 φορες παιχνιδια(μια και καλη), αλλα τα uncharted τα εχω ξεχασει πως ειναι πραγματικα.

SophisticatedFamiliarHarborporpoise.gif

Σκιά από τον καπνό

PzAJCtU.jpg

Αλλα όχι σε γενικές γραμμές φαίνεται πολύ βελτιωμένο, και αυτό το wide linear είναι ότι καλύτερο (το είδαμε στο πρώτο Crysis και δούλευε έξοχα). Βάλε και μερικά set-piece σε όλο το story και μερικά βαριά story cutscene και ίσως έχουμε ένα από τα καλύτερα games αυτής της γενιάς.

• Like 4

Δεν υπάρχει λόγος για 60FPS από την στιγμή που θα χρησιμοποιεί την τεχνική του The Order, ούτε που το κατάλαβα το 30άρι σ' εκείνο..

Αυτο που λες το αναφερουν και στο preview video που ανεβασε το digital foundry για το τεχνικο κομματι του παιχνιδιου.Τους εκανε εντυπωση στο ποσο smooth τρεχει το παιχνιδι παρα τα 30 frames που ειναι κλειδωμενο.

• Like 1

https://www.skroutz.gr/s/7365721/Uncharted-4-A-Thief-s-End.html?from=account_favorites

Βλέπω έπεσε κάτω από το ψυχολογικό όριο των €55...

Για όσους θέλουν να αποφύγουν φαινόμενα τύπου Dark Souls 3, θα πρότεινα να «κλειδώσουν» την τιμή με pre-order, πριν βγουν τα metacritic scores (εκτός αν είναι πάτος ξέρω γω). :P

• Like 1

https://www.skroutz.gr/s/7365721/Uncharted-4-A-Thief-s-End.html?from=account_favorites

Βλέπω έπεσε κάτω από το ψυχολογικό όριο των €55...

Για όσους θέλουν να αποφύγουν φαινόμενα τύπου Dark Souls 3, θα πρότεινα να «κλειδώσουν» την τιμή με pre-order, πριν βγουν τα metacritic scores (εκτός αν είναι πάτος ξέρω γω). :P

Και απο κατω ενα σχολιο επειδη επαιξε ενας,μην πω την λεξη,την Beta και σχηματισε αποψη για ολο το παιχνιδι :D

• Like 1

Δεν βλέπω κάτι τέτοιο... διευκρινίζει ότι είναι η εμπειρία του από την beta. Γενικά όσοι την έπαιξαν διαπίστωσαν ότι έχει βελτιωμένο πιστολίδι.

Αν υπολογίσουμε κιόλας ότι το shooting του MP είναι πάντα nerfαρισμένο σε σχέση με το SP, τότε το Campaign μόνο καλύτερο μπορεί να είναι. :)

Και απο κατω ενα σχολιο επειδη επαιξε ενας,μην πω την λεξη,την Beta και σχηματισε αποψη για ολο το παιχνιδι :D

"Επαιξα το multiplayer BETA του παιχνιδου και εχω να πω πως ειναι ενα εξαιρετικο παιχνιδι απο πλευρας online.Δεν μπορω να πω για singleplayer, ομως φαινεται πως εχει ενα ενδιαφερον gameplay.Ενα απο τα λιγα παιχνιδια που συνηστω πριν ακομα εχει βγει!"

Seems legit, και εγώ συμφωνώ με το παλικάρι, best in class TPS gameplay. Για το single player δεν ξέρουμε ακόμα αλλα το gameplay το "νιώσαμε" με την beta.

Edit: http://gfycat.com/UnfortunateEcstaticBandicoot

Physically accurate animation

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...