spartan29gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Γενικα δεν ειναι κακο να παραδεχτουμε οτι η naughty dog ειναι απο τις λιγες τοπ εταιριες παγκοσμιος που κανει παπαδες στον τεχνικο τομεα.(Εχουμε και την santa monica που θα μας ξαναριξει και αυτη τα σαγονια με το καινουργιο god of war 4 στην επερχομενη ε3 ,αλλα αυτη ειναι μια αλλη ιστορια που θα την πουμε εν καιρο) Μωρέ ας συνεχίσουν να βγάζουν παιχνίδια με γραφικά επιπέδου Uncharted 4 σε 1080p30 και θα είμαστε ευχαριστημένοι με hardware των €300...Ειδες τη μπορει να κανει μια εταιρια με ταλεντο?παπαδες. edited 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχει λόγος για 60FPS από την στιγμή που θα χρησιμοποιεί την τεχνική του The Order, ούτε που το κατάλαβα το 30άρι σ' εκείνο.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχει λόγος για 60FPS από την στιγμή που θα χρησιμοποιεί την τεχνική του The Order, ούτε που το κατάλαβα το 30άρι σ' εκείνο..O.o NO WAY YOU JUST TYPED THAT!! o.O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 O.o NO WAY YOU JUST TYPED THAT!! o.O Εισαι τα ματια του? ρε κουρασατε αληθεια... με ολο το σεβασμο JohnVani , γιατι δεν εισαι απο τους χειροτερους μουσταρντ ρεισερς. Ειπε ο ανθρωπος μια αποψη που το 99% των console gamers συμφωνει. Και την ειπε στο console section διαολε. Με λιγους pc gamers μπορεις να κανεις σοβαρο διαλογο, μη τους χαλατε και αυτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 O.o NO WAY YOU JUST TYPED THAT!! o.O Και όμως, το έπαιξες το The Order ; Αν ναι, πες μου σε ποιο σημείο του παιχνιδιού κατάλαβες ότι τρέχει στα 30 frames. ''Maximum Pre-Rendered Frames = 0'' και ειδική τεχνική στο motion blur. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Εισαι τα ματια του? ρε κουρασατε αληθεια... με ολο το σεβασμο JohnVani , γιατι δεν εισαι απο τους χειροτερους μουσταρντ ρεισερς. Ειπε ο ανθρωπος μια αποψη που το 99% των console gamers συμφωνει. Και την ειπε στο console section διαολε . Με λιγους pc gamers μπορεις να κανεις σοβαρο διαλογο, μη τους χαλατε και αυτους. Αλλού σκαλώνω, οτι το παραπάνω το λέει ο ίδιος ο Psycho, που έκραζε το Crysis 3 για το foliage απο τις εικόνες. Δεν κολλάω στα frames σε καμία περίπτωση. υγ : thx που με θεωρείς εξαίρεση, really appreciated (εκτός κι αν κατάλαβα κάτι λάθος ) Και όμως, το έπαιξες το The Order ; Αν ναι, πες μου σε ποιο σημείο του παιχνιδιού κατάλαβες ότι τρέχει στα 30 frames. ''Maximum Pre-Rendered Frames = 0'' και ειδική τεχνική στο motion blur.Υπογραφή μου, PSN id, trophy list. Αμάν, αμέσως να μου την πέσετε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Αλλού σκαλώνω, οτι το παραπάνω το λέει ο ίδιος ο Psycho, που έκραζε το Crysis 3 για το foliage απο τις εικόνες. Δεν κολλάω στα frames σε καμία περίπτωση. υγ : thx που με θεωρείς εξαίρεση, really appreciated (εκτός κι αν κατάλαβα κάτι λάθος ) Υπογραφή μου, PSN id, trophy list. Αμάν, αμέσως να μου την πέσετε.. Απαραδεκτος.Ακομα να παιξεις το Infamous 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Άσε.. Θέλω να πλατινιάσω πρώτα το First Light και μετά να πιάσω το SS.Αλλά επειδή στα Arenas έφαγα γερή ***, μάλλον θα πιάσω το SS στο hard να εξασκηθώ.υγ : για το TLoU δεν είπες κάτι, πώς κι έτσι? υγ2 : inFamous SS ή το 2? γιατί κι αυτό στην αρχή το άφησα.. υγ3 : τώρα έχει DarkSiders 2 Deathinitive στο PC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Το εχεις παιξει στο Ps3 αρα την γλυτωσες.Αντε γιατι μετα θα μου λες οτι βγηκε και το Ratchet And Clank και δεν βρισκεις χρονο για ολα αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Πιο, το TLoU? Το είχα ξεκινήσει πριν μπώ στρατό και το άφησα στο πρώτο 2ωρο.. BTW, "μπιρ παρά" για Ratchet, μιας και έκλεισα Unch4 και πρέπει να μαζευτεί το ποσό της Special για Μάιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Πιο, το TLoU? Το είχα ξεκινήσει πριν μπώ στρατό και το άφησα στο πρώτο 2ωρο.. πως και ετσι? Δεν σε τραβηξε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Με τράβηξε, αλλά κοιτάω να ασχοληθώ με τίτλους που είχα πριν απο το TLoU (εκτός μερικών εξαιρέσεων όπως The Order/Killzone SF). Επίσης σκέφτομαι οτι για τα online trophies χρειάζομαι και Plus, και είναι ένα μείον κι αυτό.. υγ : για PS4 το έχω αγοράσει, αρχικά το είχα παίξει λίγο σε δανικό "μαγικό" PS3 φίλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Α οκ γιατι εχω ακουσει απο φανς του uncharted να μην τους τραβαει το TLOU και το αναποδο. Η αληθεια ειναι οτι ο στρατος σε παει πισω. Το καλο ειναι οτι μπορεις σε καλυτερες τιμες τωρα να παιξεις καποια απο αυτα τα παιχνιδια που ηθελες Καλα αν μπεις στο λουκι με τα τα τροφις Ευτυχως δεν με εχουν κερδισει ακομα , εχω τελειωσει παιχνιδια και με 20% (στα τροφις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Yeap, αλλά εκεί που είχα ένα backlog 25-30 τίτλων σε όλες τις πλατφόρμες (Wii/WiiU/PS3/X360/PC/NDS/3DS/PSV), έγιναν πολλοί περισσότεροι και δεν με τραβάει να παίξω.. Συν οτι αγόρασα και PS4, αλλά οκ, δύο παιχνίδια έμειναν εκεί (inFamous SS και TLoU). Δεν υπολογίζω βέβαια οτι θέλω να τα πλατινιάσω κι όλας μαζί με τα προηγούμενα που τερμάτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Kαλα και εγω εχω μεινει πολυ πισω, οχι λογο στρατου αλλα αντιστοιχα αλλων ασχολιων. σκεψου οτι τερματησα πριν απο λιγες μερες το puppeteer στο ps3. Θελω να τελειωνω με ps3 plus games, για να φυγει απο τον χωρο και να ασχοληθω περισσοτερο με το ps4 Eιναι βουνο τα games:P. Ενα ενα σιγα σιγα. Το the last of us το εχω και στο ps4 ,αλλα δεν το εχω παιξει εκει. Και θελω να παιξω ξανα και το Uncharted trilogy πριν παω στο Uncharted 4. Μια φορα τα ειχα παιξει ετσι και αλλιως στο 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα