bedazzled Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Το γαμάτο θα είναι έχει 10πλάσιο μέγεθος χαρτών, χωρίς όμως να έχει κολλήσει την open worldίτιτιδα που μαστίζει αυτή την γενιά... και να έχει και ουσιαστικά collectibles με lore στο exploration. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Είμαι περίεργος να δω πως θα δέσουν open environments με καλο pacing, ξέρουμε αρκετούς που ήδη δωσανε fail σε αυτόν τον τομέα (pacing). 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=61AsTVr8WoY 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δεν υπαρχει το game.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Uncharted 4 to feature stealth aspects from The Last of Us http://www.examiner.com/article/uncharted-4-to-feature-stealth-aspects-from-the-last-of-us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Τι έγινε με το βιντεάκι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Τι έγινε με το βιντεάκι ; Eτσι και αλλιως ηταν CG. Βεβαια ειχε ενα μερος που εδειχνε πιθανες καταστασεις για το real game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αυτό ήταν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αυτό ήταν ; Αυτο ακριβως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carolosjk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Κρίνοντας από τη γενικότερη δουλειά της Naughty Dogs και τους τελευταίους της τίτλους τύπου The Last of US, το παιχνίδι θα είναι κάτι παραπάνω από επικό! θέλω να μην έχω υψηλές προσδοκίες για κανένα παιχνίδι πριν αυτό κυκλοφορήσει για μην απογοητευτώ στην πορεία, αλλά σε έναν τέτοιο τίτλο μου είναι αδύνατο να μην έχω τρελές προσδοκίες. Άντε να δούμε το παιχνιδάκι, η ώρα του σχεδόν έφτασε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 http://gfycat.com/JealousPersonalGerbil Απο εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πολυ ομορφο βιντεο. Γουσταραν πολυ αυτο που εκαναν και ηταν δεμενοι με αυτο το franchise ολοι τους. Δεν ειναι τυχαια τα αποτελεσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 οι τύποι όπως πάντα το τερματίσανε το κοντέρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα