Spartan117 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εγώ σήμερα θα μπω κατά τις 5-6 να παίξω μερικά games αν θέλετε να παίξουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μου άρεσε αρκετά. Έναν σκότωσα Με τελειώσανε οι μικροί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Χθες ήρθα πρώτος σε δύο τρία ματσακια. Έχω αποκτήσει δολοφονικα ενστικτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Χωρίς παρέα δεν έχει καθόλου fun πάντως το MP..Μια καλή 5αδούλα, να μιλάτε κιόλας να έχει χαβαλέ και γίνεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Θα ειμαι και εγω κατα τις 5-6 μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Χωρίς παρέα δεν έχει καθόλου fun πάντως το MP..Μια καλή 5αδούλα, να μιλάτε κιόλας να έχει χαβαλέ και γίνεσαι. Σχεδόν όλα θέλουν παρέα για μέγιστο fun. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Σχεδόν όλα θέλουν παρέα για μέγιστο fun. Εμ πες τα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εχουν ακομα προβληματα το online του pro 16 στο κυριος ps4(προφανως; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Φανταστικό παιχνίδι! Στην πρώτη μισή ώρα ήμουν κάπως έτσι (εικόνα κάτω-κυριολεκτικά), μόνο τα γραφικά χάζευα.. Και σκεφτόμουν γιατί παίζω στο PC, αν υπάρχουν τέτοια παιχνίδια στις κονσόλες! (Πρώτη φορά θα παίξω Uncharted στο PS, αν εξαιρέσουμε αυτό του Vita). Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2016 από cpttony 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Και τέλος η beta... Για άλλη μια φορα το καλύτερο loadout που έφτιαξα Που ο σκοπός είναι απλά να δημιουργώ χάος με smokebombs, και τα παιχνίδια τελειώνουν κάπως έτσι (4v5 το συγκεκριμένο, να είναι καλά οι quiters στην beta) Το μονο κακό είναι ότι το χάος το δημιουργείς και για την άλλη ομάδα αλλα και για την δικη σου. Σαν bonus, σε μισούν όλοι που χρησιμοποιούν mettler/fal/sniper Φανταστικό παιχνίδι! Στην πρώτη μισή ώρα ήμουν κάπως έτσι, μόνο τα γραφικά χάζευα.. Και σκεφτόμουν γιατί παίζω στο PC, αν υπάρχουν τέτοια παιχνίδια στις κονσόλες! (Πρώτη φορά θα παίξω Uncharted στο PS, αν εξαιρέσουμε αυτό του Vita). Σοβαρά όμως, πολύ όμορφο game χωρίς ίχνος aliasing και αρκετά σταθερό 60 fps, και αυτή είναι build από αρχές Δεκεμβρίου και πιο πριν. Το μονο που θέλω είναι να μην έχει αυτά τα άκυρα framedrops όταν γίνεται χαμός και θα είμαι υπερευχαριστημένος από το multi. Επίσης, το καινούργιο map μου άρεσε παρα πολύ, πολύ δυνατό game design συνολικά. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2016 από Spartan117 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Χωρίς παρέα δεν έχει καθόλου fun πάντως το MP..Μια καλή 5αδούλα, να μιλάτε κιόλας να έχει χαβαλέ και γίνεσαι.A big nope for me too.. Όπως και στο Last of us αν δεν έχεις 4αδα δική σου, και βαριέσαι και τον πίνεις από την αντίπαλη ομάδα. Στο Uncharted αν και διαφορετική όλη η φάση καθώς είναι x10 πιο fast από ένα game στο Last, αν παίζεις συνέχεια μόνος σου θα βαρεθείς σύντομα. Αυτό που είδα μου αρεσε αλλά δεν με ξετρελανε (όπως και στην πρώτη beta), δεν βλέπω να υπάρχει τακτική πουθενά, όλοι πάνε να πάρουν το down/kill με αποτέλεσμα το χάος.. Εμένα δεν μου αρέσει τόσο αυτό, ίσως με ομάδες να μην γίνεται αυτό το πράγμα. Επίσης αυτο το execution με το κλωτσιδακι..έλεος.. Ελπίζω να βάλουν και κανένα άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 εσύ με κλότσαγες? Λογικά τώρα το σβήνουμε... δε θα παίξει κάτι ξανά όπως το division? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι, θα μου άρεσε να έδιναν και ένα demo με το sp του game, πχ όλο το stage που είχαμε δει στην e3 με το τζιμπάκι στον λόφο κτλ. Αν και φαντάζομαι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Την beta την έδωσαν για stress test των servers, άσχετα αν στρεσσάρει και την κονσόλα λόγω uncapped framerate στο menu (γνωστό θέμα σε πολλά παιχνίδια). Για το SP δεν υπάρχει κάποιος server να γίνει stress.Όσο για τα της παρέας, θα συμφωνήσω 100%. Είναι σαν να λέει κάποιος ότι θα πάει να διασκεδάσει σε club μόνος του. Λογικό δεν είναι να ξενερώσει και να φύγει πάνω στο μισάωρο έχοντας πιει βιαστικά το ποτό του; Ενώ άλλοι με την παρέα τους θα το κάψουν μέχρι το πρωί...Δεν έχει σημασία αν μιλάμε για Uncharted, Halo ή Splatoon. Όλα θέλουν παρέα για μεγιστοποίηση του fun factor. Και το Splatoon όπως έχωξαναπεί -με την έλλειψη voice chat- αποτυγχάνει να σε κρατήσει σε βάθος χρόνου, ασχέτως gameplay...Το The Last of Us είναι πολύ καλό παιχνίδι επίσης, όμως έχει χάσει μεγάλο μέρος του player pool του και θα χάσει κι άλλο στις 10 Μαΐου. Αναγκαστικά λοιπόν κι εγώ και η παρέα μου θα μετακινηθούμε στο Uncharted 4, μέχρι να βγει το TLOU 2 και να ερημώσει με την σειρά του το Uncharted 4. Έτσι γίνεται πάντα με κάθε νέο ND game, δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό.ΥΓ: Κάποιος ND developer ανέφερε στο Twitch ότι η beta αντιπροσωπεύει το 20% του game content που έχει το τελικό προϊόν. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2016 από bedazzled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 8 maps αντί για 3, περισσότεροι χαρακτήρες, περισσότερο customization, φαντάζομαι και όπλα/mysticals από το Uncharted 4. Ελπίζω για co-op missions και αλλα modes αλλα δεν έχουν δείξει ακόμα (λογικά θα δούμε πριν το release). Από όσο έπαιξα τις δυο beta είμαι πολύ ευχαριστημένος από το gameplay που το βρίσκω εξαιρετικό, αυτή τη στιγμή αυτό και το phantom pain κάθονται μονα τους από ότι έχω παίξει. Το rope δε, εξαιρετικό addition και θα έχει πολύ χαβαλέ στο SP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα