Spartan117 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι για δωρεαν Multiplayer beta για ενα απο τους πολυαναμενομενους τιτλους εδω και 2.5χρονια στο ps4(απο exclusive παντα)και για κεντρικο θεμα Ps4 με κοντα 1000σελιδες περιμενα παραπανω ενδιαφερον για την beta που οπως ειπαμε ειναι δωρεαν και χωρις συνδρομη κιολας. Τι να πω ρε γμτ ωρες ωρες απορω με τα ατομα που σχολιαζουν στο topic του ps4(και κατα τα αλλα πεφτει κραξιμο για τα γνωστα παιχνιδια που πουλανε στην Ελλαδα)τι σκατα παιζουν... Καταλαβα ακυρο στο Zelda Αλλα να μου πεις απο την αλλη το εχεις παιξει ηδη αρα κλειν Δυστηχως τωρα γυρισα και θα δοκιμασω μπας και μπω τωρα.Τους περισσοτερους αν οχι ολους που ανεφεραν ID πρεπει να τους εχω κανει add αλλωστε Παίζαμε με gkalas και psycho ώρες γι' αυτο δεν υπάρχει κουβέντα στο thread Εντάξει, υπέροχο multi αν και λίγο unbalanced τώρα γιατί έχει άτομα σαν εμενα που καίγανε την beta και άτομα που δεν έχουν ακουμπήσει Uncharted... Αν θέλετε να κανονίσουμε αύριο να μπούμε 5 άτομα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Είμαι μέσα για αύριο, ίσως μπω και λίγο αργότερα εγώ να παίξω λίγο ακόμη.
vag.patrick Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 εγω ρε ημανε για τσιπουρα.... Τωρα μπηκα γμτ... δε πειραζει θα λιωσω μονος ....
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Παίζαμε με gkalas και psycho ώρες γι' αυτο δεν υπάρχει κουβέντα στο thread Εντάξει, υπέροχο multi αν και λίγο unbalanced τώρα γιατί έχει άτομα σαν εμενα που καίγανε την beta και άτομα που δεν έχουν ακουμπήσει Uncharted... Αν θέλετε να κανονίσουμε αύριο να μπούμε 5 άτομα. Που να μην ηταν και ανοιχτη η beta δηλαδη....
vag.patrick Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 κανονιστε αυριο μια ωρα να παιξουμε παιδες.Δεν ξερω αν δεν ειναι φορτωμενο τωρα παντως εγω παιζω σερι 5 παιχνιδια τωρα χωρις το παραμικρο 1
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 κανονιστε αυριο μια ωρα να παιξουμε παιδες.Δεν ξερω αν δεν ειναι φορτωμενο τωρα παντως εγω παιζω σερι 5 παιχνιδια τωρα χωρις το παραμικρο Πετυχες και συ ωρα.Αυριο θα ειναι φορτωμενο αλλα συγκεκριμενες ωρες καθως ειναι Σαββατο
vag.patrick Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Πωπω και εχω μπει τοσο τρελαμενος που ειμαι σερι τωρα τοση ωρα 1ος 2ος...αντε να παιξουμε αυριο ολοι μαζι να γουσταρουμε
Spartan117 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Έτσι έτσι για να μαθαίνουν και λίγο οι καινούργοι 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Lol, θέλω πολύ δουλειά ακόμα για να έχω τέτοιο aim..
Spartan117 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Η stress test beta είναι η ίδια build με του Δεκέμβρη, το είπανε εδώ: http://www.twitch.tv/naughtydog/v/52398362 Αν θυμάστε είχανε δείξει και ένα τρίτο map που το είχανε κλειδώσει(και το ανοίξανε τώρα), εγώ που δεν είχα διαγράψει το app κατέβασε ένα update 150mb.
dimyok Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ειπα να δω μια φορα πως ειναι το multi αλλα stuck στο Find Match Τι γινεται , παταω κατι για να προχωρησει απο το searching for players η επεσα σε κακια ωρα ;
gkalas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Περίεργο. Δύο τρεις φορές να μην έβρισκε παίχτες αλλά μετά από λίγο έβρισκε κανονικά.
mazos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ωραιο το Multi,πεζει να βαλουν και κανα single mission?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα