vag.patrick Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 vag2008patrik85 add-ρετε με να λιωσουμε ρε κουφαλες...!!! Που το αστειο ειναι οτι απο δουλειες ειχα πολλες επιλογες να κανω το Σ/Κ αλλα μονο που το ειδα το open weekend μου φτιαξε η διαθεση x10 !! το βραδυ θα μαι μεσα!!!
bedazzled Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 https://mobile.twitter.com/PlayStation/status/705784917695733760
bedazzled Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μπήκε πολύς λαός και έπεσε το σύμπαν. Θα το φτιάξουν...
amvrosiusd Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Σιγά μην παίξει απόψε αυτό.ολος ο κόσμος περιμένει πως και πως να παίξει.εξετασεις δίνει αποψε η nd.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ένα match πρόλαβα να παίξω, μπήκα και σε ένα άλλο μετά από λίγη ώρα αλλά μετά τον ψόφο δεν έκανε revive ποτέ Πρέπει να γίνεται χαμός ! 1
JohnVani18 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Έπαιξα 4 ματσάκια, μπορώ να πώ πως μου άρεσε πάρα πολύ, και προσωπικά είμαι κατά του multi σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Τώρα Μάιο πάλι για 'μένα.. Αύριο σας χαιρετώ για εξωτερικό για μια βδομαδούλα.. Σκίστε κανέναν κωλοsniperά και για 'μένα! 2
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι για δωρεαν Multiplayer beta για ενα απο τους πολυαναμενομενους τιτλους εδω και 2.5χρονια στο ps4(απο exclusive παντα)και για κεντρικο θεμα Ps4 με κοντα 1000σελιδες περιμενα παραπανω ενδιαφερον για την beta που οπως ειπαμε ειναι δωρεαν και χωρις συνδρομη κιολας. Τι να πω ρε γμτ ωρες ωρες απορω με τα ατομα που σχολιαζουν στο topic του ps4(και κατα τα αλλα πεφτει κραξιμο για τα γνωστα παιχνιδια που πουλανε στην Ελλαδα)τι σκατα παιζουν... vag2008patrik85 add-ρετε με να λιωσουμε ρε κουφαλες...!!! Που το αστειο ειναι οτι απο δουλειες ειχα πολλες επιλογες να κανω το Σ/Κ αλλα μονο που το ειδα το open weekend μου φτιαξε η διαθεση x10 !! το βραδυ θα μαι μεσα!!! Καταλαβα ακυρο στο Zelda Αλλα να μου πεις απο την αλλη το εχεις παιξει ηδη αρα κλειν Δυστηχως τωρα γυρισα και θα δοκιμασω μπας και μπω τωρα.Τους περισσοτερους αν οχι ολους που ανεφεραν ID πρεπει να τους εχω κανει add αλλωστε
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Πολύ καλό το MP του, άλλος ένας λόγος να σκάσω τα λεφτά που ζητάνε. Έχει κάποια drops που σε μερικές φάσεις είναι μεγάλα και δημιουργείται θέμα αλλά φαντάζομαι θα το λύσουν μέχρι να βγει η τελική έκδοση.
gkalas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Λιωσαμε με psycho και spartan. Πολύ καλό. Σε κάποιες φάσεις έχει μεγάλα framedrops αλλά σε γενικές γραμμές το 60αρι είναι καρφωτο και το παιχνίδι τίγκα διασκεδαστικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα