BigBOSS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μονο σε ένα Half Life 3 ελπιζω, σε κάτι που θα ειναι μπροστά και πρωτοποριακό σαν το Crysis, και γραφικά και physics. Kαι το Ηalf Life 2 (2004) ήταν κάτι το πρωτογνωρο, ειδικά τα physics (που ειχαν εφαρμογη στο gameplay, δεν τα βαλαν για πλάκα και φθηνο εντυπωσιασμό) και τα facial expressions. Ηταν η εποχη Half Life 2, Doom 3. Θυμάμαι ολοι για αυτά συζητούσαν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ετσι ειναι...ενω τοτε το software(games) εξελισσοταν παραλληλα με το hardware,πλεον ενω συνεχιζει να εξελισεται το hardware,επιλεγουν να φτιαξουν παιχνιδια βασισμενα στις δυνατοτητες των κονσολων που ειναι χρονια πισω. Οταν ειχε βγει το Crysis το 07',θυμαμαι ειχα πει "πωω,δε φανταζομαι τι θα παιζουμε σε 10 χρονια".Και ελα που μεχρι πριν 2 χρονια ειχαμε γραφικα ps3 και μολις προσφατα εχει αρχισει να φαινεται αισθητη βελτιωση...κριμα για το gaming σαν κλαδο,αλλα και σαν τεχνη Nα φανταστεις!!!οταν ειχα φτιαξει τον πρωτο μου gaming υπολογιστη το 2004!!τον ειχα φτιαξει μονο και μονο για το απιστευτο Far Cry της crytek. Τωρα οσο αναφορα για το uncharted 4!!οτι και να πουμε για την δουλεια της naughty dog θα ειναι λιγα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μου αρέσουν τα ωραία γραφικά αλλά περισσότερο μου αρέσει όταν ο τεχνικός τομέας λειτουργεί θετικά στο gameplay και βγάζει ένα εξαιρετικό πακέτο. Τα πανέμορφα μοντέλα, τα ωραία facial expressions, τα γαμάτα textures είναι κουλ αλλά στην τελική τι να τα κάνω αν το παιχνίδι είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μην μπορώ να ανέβω ένα βραχάκι. Για παράδειγμα το The Order και το Ryse είναι ωραία οπτικά αλλά είναι τόσο linear, τόσο ''βαλσαμωμένα'' που λέω εντάξει wow αλλά μετά από λίγο τιιι; Επειδή πετάγονται 5 κατσαρόλες από δω κι εκεί και σπάει κανά ξύλο που και που; Το Half Life 2 ακόμα και τώρα που θεωρείται σε raw power παρωχημένο με ανατριχιάζει αν στοιβάξω όλες τις λεπτομέρειες που βλέπω κάθε 5 βήματα προόδου στο παιχνίδι και μιλάω καθαρά για τις κονσόλες. Φαντάζομαι με mods που θα έφτανε στο PC. Παρόμοια εντύπωση ξανά όχι από raw power, αλλά συνολικά στον τεχνικό τομέα μου κάνει και το The Last of Us, το Halo Reach και μερικά ακόμα διότι προσφέρουν ένα οπτικό πακέτο που δεν παθαίνεις τραλαλα όταν τα πρωτοβλέπεις αλλά δεν σε προσγειώνουν στην πραγματικότητα. Δεν ξέρω τι θα γίνει με το Uncharted 4 (αν και φαίνεται ότι το κάνει σωστά στα gameplay sections) αλλά με το Uncharted 2 όταν το πρωτοέπαιξα (κι αφού το τερμάτισα) είπα wow στα γραφικά και σε κάθε cutscene ή set piece αλλά τίποτα σπουδαίο σε standard gameplay σκηνή. Είχα κάποτε γράψει ένα κατεβατό με μικρές γραφικές λεπτομέρειες για το τι παράμετροι παίζονται σε κάθε encounter στο Halo 3 και στο Reach (δυστυχώς όχι στο 4) σε άλλο φορουμ πως το κάθε texture, κάθε material έχει υπόσταση (ακόμα και το νερό) στις μάχες που ακόμα και τώρα με εκπλήσσει. Φυσικά τα ανθρώπινα μοντέλα και εκείνα των Covenant δεν είναι κάτι το ίδιαίτερο από τεχνικής άποψης καθώς ήταν γεμάτα γωνίες και λίγα πολύγωνα αλλά στα υπόλοιπα έγινε πολύ καλή δουλειά. Τέτοιου στυλ τεχνικός τομέας είναι δύσκολος να επιτευχθεί διότι από απλό και τρομερό eye candy έχω χορτάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ren, από όσα έχουμε δει το Uncharted 4 συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από Uncharted & TLOU. Σε καμία περίπτωση δεν είναι Uncharted 2 (όχι ότι για τα δεδομένα του 2009 δεν ήταν καλό παιχνίδι, σίγουρα ανώτερο από The Order σε gameplay/story και φυσικά το πολύ καλό MP για την εποχή του). ~ https://i.imgur.com/JpU3TnK.gifv 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Greek trailer: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το ήξερα πως υπάρχει ελληνικό playstation channel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μου άρεσε ο τίτλος του (a thief's end) και τώρα έρχεται και αυτό το trailer και με μπριζωνει στην ιδέα πως θα πάθει κάτι ο Drake. Παίζει και να είναι και το πιο dark Uncharted ως προς το τέλος του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Σύγκριση με αυτό που δείξανε στην E3 Όταν σαν ομάδα βάζεις στόχο η κάθε build που δείχνεις στον κόσμο να είναι 100% stable στο framerate που κανεις target τότε μέχρι το τελικό προϊόν μονο upgrades τρώει αντί να πετσοκόβεις από παντού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα κάτι δεν μου άρεσε στα in-game γραφικά στο νέο trailer, κυρίως το περιβάλλον. Κυρίως το foliage quality. Στα cutscenes είναι αλλού πάντως. Συμφωνώ πάντως με αυτό που είπε ο Spartan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δεν κατάλαβα τι παίζει με το gif. Έφαγε downgrade; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 δε θα το έλεγα... παίζει πιο πολύ φίλτρο και διαφορετικός φωτισμός για να είναι πιο ρεαλιστικό το αποτέλεσμα... αν εστιάσεις σε ορισμένα σημεία το παλιό δείχνει πχ πιο καθαρό με καλύτερο φωτσιμό αλλά αν το δεις σαν συνολική εικόνα είναι ξεκάρφωτο - στο νέο δένει καλύτερα με την όλη σκηνή. Πχ η πλάτη του καθίσματος του Drake, στο παλιό φαίνεται πιο καθαρό το texture - αλλά σε σχέση με το νέο έχει αφύσικο φωτισμό. Στο νέο έχει και κάποιο motion blur που απουσιάζει στο παλιό. Για εμένα σε αυτή τη σκηνή δεν έγινε κάποιο downgrade , δείχνει πολύ καλύτερο του 2016 σαν σύνολο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δεν κατάλαβα τι παίζει με το gif. Έφαγε downgrade; quote το post μου απο b3d Improvements in hair/skin shading Improved AA (just look at those cable lines) Volumetric fog/lighting in the scene behind the truck Improved AO (look at the chair behind drake and the one right beside him) Tweaked material shaders Improved motion blur Λεπτομέρειες ναι, αλλα ειδικά στα μοντέλα των χαρακτήρων υπάρχουν σημαντικές διαφορες, αρκετά βελτιωμένη χρήση SSS (subsurface scattering) και βελτιωμένα shader στα μαλλιά που φαίνεται λες και διαπερνά το φως πιο πιστα στην πραγματικότητα (light scattering). Οι αλλαγές στα χρώματα είναι καθαρά artistic επιλογή (αν και συμφωνώ με την αλλαγή). Η ίδια σύγκριση με την Elena 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχει πέσει downgrade σε αυτά που παρέθεσε ο Spartan απλά έχει γίνει αλλαγή στην παλέτα χρωμάτων/φωτισμών κτλ. Φαίνεται πιο realistic γενικά του 2016. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 https://mobile.twitter.com/Marckus20/status/702890062250418176/video/1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως στο skroutz βλέπω ότι πέφτει λίγα cents κάθε μέρα. Έτσι είναι όταν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός με πολλά μαγαζιά και προφανώς προορίζουν μεγάλη ποσότητα για την ελληνική αγορά.https://www.skroutz.gr/s/7365721/Uncharted-4-A-Thief-s-End.html55 ευρώ και κάτι ψιλά είναι τίμια τιμή για day 1 αγορά από αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα