gkalas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ας είχε η Naughty Dog ιπποδύναμη Titan για να δημιουργήσει τίτλο και θα έβλεπες το Avatar στην οθόνη σου.Το καλό με αυτή την εταιρεία είναι οτι και σε κινητό να της δώσεις να φτιάξει παιχνίδι, θα νομίζεις οτι τρέχει σε δυνατό pc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ το Crash Bandicoot είναι από τα λίγα παιχνίδια του PS1 που δεν με πονάνε τα μάτια μου να το παίξω ακόμα και σήμερα... έχουν παράδοση στο να ξεζουμίζουν ό,τι hardware κι αν τους δώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Παιδικά γραφικά ναι..Το ότι ούτε με Titan X δεν βλέπεις τέτοια visuals στο PC είναι τραγικό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι έχει γραφικάρες. Τα cut scenes είναι τιτανοτεράστια αλλά θέλω περισσότερο gameplay sections να δω κι όχι τόσο εστίαση στις φάτσες. Θέλω να δω πως τα καταφέρνει ό τίτλος σε ανοικτά περιβάλλοντα που όλα παίζουν το ρόλο τους και παίζεις εσύ (σαν εκείνο που δείξανε στην E3). Είμαι πολύ περίεργος να δω πόσο βελτίωσαν το gameplay γιατί καλώς ή κακώς η σειρά Uncharted όπως και τα νέα Tomb Raider δεν μου γεμίζουν το μάτι καθαρά από gameplay perspective. Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εταιρεία που αποδίδει τόσο πειστικά τα facial expressions σε κάθε της παιχνίδι. Το Neogaf έχει βάλει κάτι φανταστικά gifs από crowd reactions αχαχαχα όλα τα λεφτά. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2016 από Ren_of_Heavens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blanka Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 θα έχει Ελληνικούς υπότιτλους;;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εταιρεία που αποδίδει τόσο πειστικά τα facial expressions σε κάθε της παιχνίδι. Uncanny valley territory... μόνο η Quantic Dream τους κοντράρει. Το gameplay μην το φοβάσαι, δεν είναι περίπτωση τύπου The Order 1886. Έχει το όλο πακέτο (graphics + story + gameplay + ενδιαφέρον MP), όχι μόνο eye candy. ~ Almost CGI quality... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blanka Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Το Facial expressions του L.A. Noire ΟΥΤΕ το Unchatred 4 μπορεί να το φτάσει.... ΚΡΙΜΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Το Facial expressions του L.A. Noire ΟΥΤΕ το Unchatred 4 μπορεί να το φτάσει.... ΚΡΙΜΑ ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 2007 ενταξει γραφικάρες έχει μη νευριάζετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 2007 ενταξει γραφικάρες έχει μη νευριάζετε Τοτε υπηρχε πραγματικος λογος για να αναβαθμισεις η να φτιαξεις ενα pc gaming.Τωρα ομως με καμια.Παρεπιπτοντως αν βαλεις και τα μοντ που υπαρχουν για το πρωτο crysis!!ακομα και τωρα σου πεφτουν τα σαγονια με το εν λογω παιχνιδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Α ρε insomnia ποσο προβλεψιμο εισαι πια ρε γμτ. Πεταξε καποιος ενα video/εικονες για τον οπτικο τομεα των γραφικων να πως ξαφνικα ξαναζωντανεψε το topic πριν βγει το παιχνιδι..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonass Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εταιρεία που αποδίδει τόσο πειστικά τα facial expressions σε κάθε της παιχνίδι. Νομίζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Το L.A. Noire δεν είχε facial animation από ανθρώπινο χέρι, ήταν 100% motion capture. Η ND τα κάνει με το χέρι, αν και έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευταία υιοθέτησαν μια υβριδική προσέγγιση (επειδή είδα κουκίδες στα πρόσωπα). Η βελτίωση σε σχέση με τα PS3 games (Uncharted, TLOU) είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και αγγίζει επίπεδα "uncanny valley" πλέον όπως είπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Τοτε υπηρχε πραγματικος λογος για να αναβαθμισεις η να φτιαξεις ενα pc gaming.Τωρα ομως με καμια.Παρεπιπτοντως αν βαλεις και τα μοντ που υπαρχουν για το πρωτο crysis!!ακομα και τωρα σου πεφτουν τα σαγονια με το εν λογω παιχνιδι. Ετσι ειναι...ενω τοτε το software(games) εξελισσοταν παραλληλα με το hardware,πλεον ενω συνεχιζει να εξελισεται το hardware,επιλεγουν να φτιαξουν παιχνιδια βασισμενα στις δυνατοτητες των κονσολων που ειναι χρονια πισω. Οταν ειχε βγει το Crysis το 07',θυμαμαι ειχα πει "πωω,δε φανταζομαι τι θα παιζουμε σε 10 χρονια".Και ελα που μεχρι πριν 2 χρονια ειχαμε γραφικα ps3 και μολις προσφατα εχει αρχισει να φαινεται αισθητη βελτιωση...κριμα για το gaming σαν κλαδο,αλλα και σαν τεχνη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα