Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας είχε η Naughty Dog ιπποδύναμη Titan για να δημιουργήσει τίτλο και θα έβλεπες το Avatar στην οθόνη σου.Το καλό με αυτή την εταιρεία είναι οτι και σε κινητό να της δώσεις να φτιάξει παιχνίδι, θα νομίζεις οτι τρέχει σε δυνατό pc. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδώ το Crash Bandicoot είναι από τα λίγα παιχνίδια του PS1 που δεν με πονάνε τα μάτια μου να το παίξω ακόμα και σήμερα... έχουν παράδοση στο να ξεζουμίζουν ό,τι hardware κι αν τους δώσουν. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι έχει γραφικάρες. Τα cut scenes είναι τιτανοτεράστια αλλά θέλω περισσότερο gameplay sections να δω κι όχι τόσο εστίαση στις φάτσες. Θέλω να δω πως τα καταφέρνει ό τίτλος σε ανοικτά περιβάλλοντα που όλα παίζουν το ρόλο τους και παίζεις εσύ (σαν εκείνο που δείξανε στην E3). Είμαι πολύ περίεργος να δω πόσο βελτίωσαν το gameplay γιατί καλώς ή κακώς η σειρά Uncharted όπως και τα νέα Tomb Raider δεν μου γεμίζουν το μάτι καθαρά από gameplay perspective. Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εταιρεία που αποδίδει τόσο πειστικά τα facial expressions σε κάθε της παιχνίδι.

Το Neogaf έχει βάλει κάτι φανταστικά gifs από crowd reactions αχαχαχα όλα τα λεφτά.

Επεξ/σία από Ren_of_Heavens

Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εταιρεία που αποδίδει τόσο πειστικά τα facial expressions σε κάθε της παιχνίδι.

Uncanny valley territory... μόνο η Quantic Dream τους κοντράρει.

Το gameplay μην το φοβάσαι, δεν είναι περίπτωση τύπου The Order 1886. Έχει το όλο πακέτο (graphics + story + gameplay + ενδιαφέρον MP), όχι μόνο eye candy. :)

~

giphy.gif

giphy.gif

Almost CGI quality...

• Like 1

2007 :-D  :-D

giphy.gif

giphy.gif

ενταξει γραφικάρες έχει μη νευριάζετε :-D

Τοτε υπηρχε πραγματικος λογος για να αναβαθμισεις η να φτιαξεις ενα pc gaming.Τωρα ομως με καμια.Παρεπιπτοντως αν βαλεις και τα μοντ που υπαρχουν για το πρωτο crysis!!ακομα και τωρα σου πεφτουν τα σαγονια με το εν λογω παιχνιδι.

• Like 2

Α ρε insomnia ποσο προβλεψιμο εισαι πια ρε γμτ. Πεταξε καποιος ενα video/εικονες για τον οπτικο τομεα των γραφικων να πως ξαφνικα ξαναζωντανεψε το topic πριν βγει το παιχνιδι.....

• Like 1

Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εταιρεία που αποδίδει τόσο πειστικά τα facial expressions σε κάθε της παιχνίδι.

Νομίζεις

Το L.A. Noire δεν είχε facial animation από ανθρώπινο χέρι, ήταν 100% motion capture.

Η ND τα κάνει με το χέρι, αν και έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευταία υιοθέτησαν μια υβριδική προσέγγιση (επειδή είδα κουκίδες στα πρόσωπα).

Η βελτίωση σε σχέση με τα PS3 games (Uncharted, TLOU) είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και αγγίζει επίπεδα "uncanny valley" πλέον όπως είπα...

Τοτε υπηρχε πραγματικος λογος για να αναβαθμισεις η να φτιαξεις ενα pc gaming.Τωρα ομως με καμια.Παρεπιπτοντως αν βαλεις και τα μοντ που υπαρχουν για το πρωτο crysis!!ακομα και τωρα σου πεφτουν τα σαγονια με το εν λογω παιχνιδι.

Ετσι ειναι...ενω τοτε το software(games) εξελισσοταν παραλληλα με το hardware,πλεον ενω συνεχιζει να εξελισεται το hardware,επιλεγουν να φτιαξουν παιχνιδια βασισμενα στις δυνατοτητες των κονσολων που ειναι χρονια πισω.

Οταν ειχε βγει το Crysis το 07',θυμαμαι ειχα πει "πωω,δε φανταζομαι τι θα παιζουμε σε 10 χρονια".Και ελα που μεχρι πριν 2 χρονια ειχαμε γραφικα ps3  και μολις προσφατα εχει αρχισει να φαινεται αισθητη βελτιωση...κριμα για το gaming σαν κλαδο,αλλα και σαν τεχνη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...