Spartan117 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Παίζει να έχω παίξει καμια 120 games, $330K έφτασα μετά το lvl 8.... Πάλι καλά που θα τελειώσει αύριο μπας και κάνω κάτι παραγωγικό στον ελεύθερο μου χρόνο 3
Spartan117 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μπορώ, είναι too much fun Το είπα και πριν αλλα τέτοια καλοπέραση σε MP της ND δεν είχα ποτε, όσο και αν μου άρεσε το Uncharted 2/3 και λιγότερο το TLOU (αν και για το τελευταίο δεν μπορώ να εκφράσω κάποια γνώμη σοβαρή μιας και έπαιξα maximum 30 games). 4
bedazzled Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Spartan σε βλέπω να κολλάς άσχημα με το final game... 8 maps στο launch, περισσότερες επιλογές σε loadouts/cosmetics, περισσότερα modes και αργότερα θα έρθουν και άλλα maps με new mechanics (είπαν ότι θέλουν να βάλουν και vehicles). 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Θα παίξω και 'γω το MP του, πρέπει όμως να βελτιώσω λίγο το aim μου με το DS4 γιατί..
Alex21121988 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέχρι σήμερα είναι ανοιχτή η beta. Έπρεπε να το κρατήσουν λίγο παραπάνω. Πλησιάζουν και γιορτινές μέρες.. Ελπίζω σε μια έκπληξη της ND και να δώσει λίγες μέρες παράταση ακόμα. Εντάξει μια beta είναι και δεν πρόλαβαν όλοι να την χαρούν όσο θα ήθελαν, μαζί και εγώ με την δουλειά κτλ. 1
bedazzled Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Θα πάρει παράταση μέχρι τα Χριστούγεννα... βάζω στοίχημα. Ίσως γίνει και open beta αργότερα. Κάθε μέρα βγάζουν κι από ένα patch (δεν είναι μεγάλα, γύρω στα 120MB έκαστο) για διάφορα bugs. Τέτοιο fanservice σε beta δεν έχω ξαναματαδεί... ΥΓ: Δεν νομίζω να τους χαλάει να πουλήσουν κι άλλες κόπιες της τριλογίας. Είναι σε spending spree ο κόσμος τέτοια περίοδο. http://community.us.playstation.com/t5/Uncharted-4-Beta/Patch-1-09-is-now-LIVE/m-p/45529223#U45529223 1
vag.patrick Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 πφφ σημερα τελευταια μερα.....ισως το μοναδικο παιχνιδι που κατευχαριστηθηκα εδω και καιρο.....Ειχα λιωσει το Multi του 3.... οποτε ετσι ειναι το κολλημα και με αυτο....!!!Παπαπαπαπα....Δυσκολα τα πραγματα... 2
mtifosi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Με την σειρα δεν ειχα ασχοληθει και δεν περιμενα το multi να ειναι τοσο καλο. Το βασικο ειναι οτι σε κανει να θελεις να κανεις και ενα ακομα γυρο οταν θελεις να το αφησεις... Επισης βρηκα τα γραφικα εξαιρετικα για τα 60fps που εχει και δεν εχουν καμια σχεση με τα βιντεο που ειχαν βγει στην αρχη... 1
Spartan117 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δεν περίμενα να πέσω πάνω στον Robin από το YT (robinoyo)... Αυτός εδώ για όσους δεν ξέρουν
Spartan117 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Θα παίξω και 'γω το MP του, πρέπει όμως να βελτιώσω λίγο το aim μου με το DS4 γιατί.. Είναι δύσκολο στην αρχή αλλα πίστεψε με γίνεται να βελτιωθείς. Εγώ στο PC με mechanical keyboard (Cherry MX Blue Blackwidow ultimate) και Deathadder mouse παίζω και μπορώ να κάνω switch μπρός πίσω από κονσόλα σε PC πολύ άνετα. Άμα το συνηθίσεις είναι αρκετά ευχάριστο το aiming, ειδικά σε third person shooter, που πάντοτε προτιμώ gamepad. Και το Ds4 είναι GOAT, έκανε για εμένα replace το 360 pad στο PC.
Spartan117 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Αύριο τελειώνει τελικά η beta αλλα δεν ξέρω άμα θα έχω χρόνο να παίξω μερικά games(που θα πάει, θα βρω). Ένα ωραίο flank Και μετά μια τριπλή selfie 3
Θρασύμαχος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Σέλφι, μπλουζάκια V, σε λίγο θα τραγουδήσει ο Ντρέικ και το "Λιώμα Σε Γκρεμό". -Το μούλτι φαίνεται εξαιρετικό. 4
keropi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχουν φήμες για DLC που επιτρέπει variable size στο V που αναφέρθηκε παραπάνω. Λένε ότι το 7ο core θα απασχολείται με τα physics των chest hair του Drake μιας και το παιχνίδι είναι μια χαρά με 6 πυρήνες και ο 7ος τους περισσεύει. Μάλιστα στη ND αναφέρονται στο dlc με το ακρωνύμιο SLC (από το swag-loadable content) αλλά μάλλον δεν θα το χρησιμοποιήσουν στην τελική έκδοση για να μη δημιουργήσουν σύγχυση στους χρήστες.
Spartan117 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δεν αναφέρθηκε πιο πριν αλλα η ND τρέχει μέρος του AI κώδικα και physics calculation στην GPU αντί για CPU. Ειδικά αυτό για το AI πρώτη φορα το ακούω: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα