Spartan117 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Έχει θέματα με balance που πρέπει να λύσουν πριν το release(mettler wtf, djin wtf, brute wtf) αλλα τα gameplay mechanics του είναι τόσο καλά και τα πράματα που μπορείς να κανεις με το rope δίνουν βάθος στο gameplay που δεν έχει ούτε το TLOU αλλα ούτε τα προηγούμενα Uncharted. Μπορώ να πω πως στην beta έπιασα το ευατό μου να παίζω games και να λέω "άλλο ένα, άλλο ένα" και είχε φτάσει 3 η ώρα και δεν το πήρα καν χαμπάρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Χρειάζεται Ps plus για να παιχτεί η BETA ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Χρειάζεται Ps plus για να παιχτεί η BETA ; Γενικά ναι, νομίζω θα έχουν free όλο το Σαββατοκύριακο το online για όλους τους χρηστες οποτε μπορείς να το δοκιμάσεις τότε: http://blog.us.playstation.com/2015/12/08/free-online-multiplayer-for-all-ps4-players-this-weekend/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Έχει θέματα με balance που πρέπει να λύσουν πριν το release(mettler wtf, djin wtf, brute wtf) αλλα τα gameplay mechanics του είναι τόσο καλά και τα πράματα που μπορείς να κανεις με το rope δίνουν βάθος στο gameplay που δεν έχει ούτε το TLOU αλλα ούτε τα προηγούμενα Uncharted. Μπορώ να πω πως στην beta έπιασα το ευατό μου να παίζω games και να λέω "άλλο ένα, άλλο ένα" και είχε φτάσει 3 η ώρα και δεν το πήρα καν χαμπάρι... Καλά τα 2 πρώτα, αλλά ο Brute γιατί είναι OP; Οι βετεράνοι του Uncharted γνωρίζουμε πολύ καλά (και από το SP και από το Co-op) ότι το μυστικό είναι τα headshots (να φύγει το κράνος) και βολές στα πόδια (να φύγουν οι επιγονατίδες)... δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Όσους βλέπω να κράζουν για bullet sponges είναι κυρίως αρχάριοι στην σειρά. Πάντως στα nerfs δεν την εμπιστεύομαι την ND αν κρίνω από τα προηγούμενα παιχνίδια. Btw, για το Djinn ένας developer (Robert Cogburn) ανέφερε counters: http://community.us.playstation.com/t5/Uncharted-4-Beta/Something-needs-to-be-done-about-the-Djinn/m-p/45518836#M3698 Χρειάζεται Ps plus για να παιχτεί η BETA ; Ναι, αλλά υπάρχει και τσαμπέ workaround: Να το έχετε υπόψιν αυτό όσοι φωνάζετε ότι θέλει πληρωμή το online... απλά θέλει 5 λεπτά δουλειά κάθε 14 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ένας brute δεν είναι OP, 3-4 brute μαζί και μια ομάδα απλά να τους ακολουθάει είναι OP. Έφαγε nerf τώρα πάντως με το τελευταίο patch στην τιμή τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δες κι αυτό: http://community.us.playstation.com/t5/Uncharted-4-Beta/QTrain-Pro-tips/m-p/45521035 U4 MP Beta Pro-tip #5: You can rope melee any Sidekick including the Brute. Get wreckt.Ούτε καν το γνώριζα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Έχει πολύ πράμα από mechanics είναι η αλήθεια, ούτε εγώ το ήξερα αυτό lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Έχει πολύ πράμα από mechanics είναι η αλήθεια, ούτε εγώ το ήξερα αυτό lol Έτσι-έτσι. Είναι που δεν έχει βάθος gameplay το Uncharted και είναι "interactive movie". Όπως έχω ξαναπεί, έχει πολύ «ψωμί» η υπόθεση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ίσως το καλύτερο TPS που έχω παίξει από άποψη gameplay. Μόλις έμαθα ότι μπορείς mid air να κανεις aim/throw grenade: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πρέπει να βάλουν Indiana Jones costume/skin. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πρέπει να βάλουν Indiana Jones costume/skin. Είναι το καλύτερο Indiana Jones παιχνίδι in disguise όντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 GOAT loadout Αποτελέσματα Κάνει cock-block όλους τους mettler-άδες και τα sniper/long range camping scrubs και πολύ εύκολο counter για brutes με το smoke bomb γιατί χάνουν vision. Επίσης μπορείς να κανεις πιο εύκολα revive δικούς σου άμα είναι στο smoke bomb γιατί δεν τους κάνουν KO από μακριά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ας βάλουν αυτά τα shooting mechanics στο επόμενο last να λιωσουμε πάλι sp/mp. Εγώ και πάλι το mp του Last δεν το αλλάζω. Ωραίο το uncharted και η Ταρζάν φάση αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός για το αν θα με κρατήσει. Όταν έχουμε την παιχνιδάρα τον Μάρτιο θα μπορούμε να βγάλουμε και πιο ασφαλή συμπεράσματα. Και εγώ την καίω την beta αλλά επικρατεί ένα meh σε μερικά σημεία.. Μετά καπάκι βάζω ένα Last mp να στρώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ας βάλουν αυτά τα shooting mechanics στο επόμενο last να λιωσουμε πάλι sp/mp. Εγώ και πάλι το mp του Last δεν το αλλάζω. Ωραίο το uncharted και η Ταρζάν φάση αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός για το αν θα με κρατήσει. Όταν έχουμε την παιχνιδάρα τον Μάρτιο θα μπορούμε να βγάλουμε και πιο ασφαλή συμπεράσματα. Και εγώ την καίω την beta αλλά επικρατεί ένα meh σε μερικά σημεία.. Μετά καπάκι βάζω ένα Last mp να στρώσω Βασικά είναι και το τι προτιμάς, το TLOU MP είναι αρκετά πιο τακτικό και πιο slow paced. Στο Uncharted γίνεται λίγο χαμός και μερικές φορες δεν ξέρεις τι γίνεται και που και χρειάζεται αρκετά λιγότερη προσοχή από το TLOU. Και εμενα μου άρεσε το TLOU MP αλλα με ξενέρωσαν τα trophies (γί αυτό δεν έχω το plat δυστυχώς) και το παράτησα. Στα gameplay mechanics όμως το Uncharted 4 είναι αρκετά ανώτερο του TLOU imo. Αυτό το "next-gen gameplay" πιστεύω ότι το πέτυχε η ND με το U4, περισσότερα animation = περισσότεροι τρόποι να κανεις πράματα πχ (την ώρα που κανεις zip-line/rope swing κανεις aim με όπλο και μπορείς να πετάξεις grenades/smoke bombs κτλ). Έχεις πολύ περισσότερες gameplay δυνατότητες από ότι είχες στο Uncharted 1/2/3 ή το TLOU. Και προφανώς το βασικό παιχνίδι θα έχει αρκετά περισσότερα πράματα από την beta, γιατί μιλάμε για μια γεύση από το MP μονο(άσχετα άμα είναι χορταστική πρώτη γεύση για beta). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Spartan, αν λες τα online trophies του TLOU, δεν είναι τίποτα δύσκολο... απλά κάνεις τα 100% missions με healing και ολοκληρώνεις το 1ο στάδιο (έχει 3, αλλά δεν χρειάζονται όλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα