joker80 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Γαμωτο ειμαι στην δουλεια έπαιξε κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Περιμένω καμια ώρα στο lobby, υπάρχει bug μάλλον και λέει κοιτάνε να το φτιάξουν. Ότι έπαιξα από το intro που σου δείχνει τι να κανεις είναι πολύ ωραίο. Μερικές εικόνες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα συγγνωμη,το παραπανω βιντεο τρεχει σε PS4? What the actual fuck Εννοείς ότι έχει πολύ κακά ή πολύ καλά γραφικά για PS4; Μάλλον δεν πιάνω τον σαρκασμό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ανέβασα λίγο gameplay από την beta από ένα από τα games που έπαιξα μέχρι στιγμής. Για εμενα το MP είναι καλύτερο του 2 αν και το 2 ήταν το μονο που είχα ασχοληθεί σοβαρά, το 3 και το TLOU τα ακούμπησα λίγο στο MP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ανέβασα λίγο gameplay από την beta από ένα από τα games που έπαιξα μέχρι στιγμής. Για εμενα το MP είναι καλύτερο του 2 αν και το 2 ήταν το μονο που είχα ασχοληθεί σοβαρά, το 3 και το TLOU τα ακούμπησα λίγο στο MP. Κακώς imho, δεν έπιασες το Last σε mp. Ωραίο το mp του Uncharted 4,(όσο είδαμε από beta) αλλά του Last είναι σε άλλο επίπεδο. Παίζω εδώ και μισό χρόνο το remastered και πραγματικά δύσκολα ξεκολλάς όταν αρχίσεις και παίρνεις το κολλάει και ανεβαίνεις level, ξεκλειδώνεις(ή αγοράζεις) καινούρια όπλα. Το πρόβλημα που βλέπω στο mp του Uncharted 4 είναι ότι το βρίσκω πολύ ρηχό χωρίς χαρακτήρα.. Δεν μπορεί να σου περάσει πολλά δηλαδή από τον χαρακτήρα του sp. Αντιθέτως το Last στο mp του σου περνάει πολλά και κυρίως το survival στοιχείο καθώς πρέπει να συλλέγεις parts, να κάνεις craft κατά την διάρκεια κάθε ματσ. Δεν με βλέπω να κολλάω με το mp του Uncharted αλλά πρέπει να περιμένουμε και την ολοκληρωμένη έκδοση του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα που έχω λιώσει τα UC2, UC3, TLOU σε SP & MP, το UC4 MP μου φαίνεται σαν υβρίδιο UC3 & TLOU MP. Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Από ότι έχω παίξει μέχρι στιγμής και ότι έπαιξα από το TLOU μου φαίνεται πως το Uncharted 4 έχει πολύ περισσότερα mechanics οποτε σύγκριση "βάθους" δεν τίθεται imo. Πολύ πιο vertical gameplay, τα mystical είναι αρκετά balanced, μονο τα sidekicks είναι OP. Rope swinging, melee charge, nades/smoke bombs κτλ. Εγώ περνάω τρελα με την beta και γουστάρω άσχημα μέχρι στιγμής, με βλέπω να παίζω αρκετά στο retail παιχνίδι. Απο gaf: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ανέβασα κι αλλο, από το άλλο map. Wrecking ppl left and right 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 selfie τραβάει?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 http://gfycat.com/GenerousIndolentCentipede και Πολύ γέλιο η beta, έχω να ευχαριστηθώ TPS multiplayer τόσο από το Uncharted 2 Παίζει να έχω παίξει καμια 30-35 games... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Real-time. That is all. Επίσης, ωραίο "easter-egg" για αυτούς που έχουν παίξει τα προηγούμενα Uncharted! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Real-time. That is all. Επίσης, ωραίο "easter-egg" για αυτούς που έχουν παίξει τα προηγούμενα Uncharted! omg ρε... omg! τι φτιαξανε οι ανθρωποι παλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 το 7ο cpu core χρησιμοποιείται για τα physics της εσωτερικής γούνας του μπουφάν του αδερφού 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 το 7ο cpu core χρησιμοποιείται για τα physics της εσωτερικής γούνας του μπουφάν του αδερφού /dead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα