Spartan117 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ναι βεβαια το ερωτημα ειναι γιατι μονο απο Πλαισιο? πχ το Nathan Drake Collection στο Πλαισιο 69ευρω και στο Skroutz 54ευρω,και φανταζομαι οτι ειναι μια απο τα ιδια και για το 4 οταν με το καλο βγει. 10 ευρω διαφορα για οποιον αγοραζει μονο απο Πλαισιο ειναι οντως καλα,αλλα για οποιο μπορει να παρει απο αλλο καταστημα 25ευρω διαφορα ειναι σχεδον η μιση αξια του παιχνιδιου και ισως το ξανασκεφτει Καλά σίγουρα θα το βρείς πιο φτηνά στα σκρουτζομάγαζα, εγώ καλού κακού κάνω προπαραγγελία την συλλεκτική (όχι με το αγαλματίδιο) για παραλαβή από το κατάστημα και άμα το βρω πιο φτηνά από αλλου το παίρνω από εκεί. Αυτή τη στιγμή νομίζω μονο το πλαίσιο έχει για pre-order το Uncharted 4 με όλες τις εκδόσεις. Άλλωστε είδαμε και με την συλλεκτική του Bloodborne τι έγινε... Όσοι δεν κάνανε προπαραγγελία δεν την βρίσκανε πουθενά και ακόμα και το πλαίσιο 1 εβδομάδα πριν την έβγαλε παντελώς από το site. Την είχανε και στην χαμηλότερη τιμή σε όλη την Ευρώπη (στα 69 με steelbook + soundtrack + artbook). Μερικές φορες ακόμα και τα "μεγάλα" retail καταστήματα κάνουν καλές προσφορες.
Spartan117 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Direct feed multiplayer gameplay απο PGW
BigBOSS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Aρχισαν να νιώθουν ποσο καλύτερα ειναι τα 60fps και τουλάχιστον τα βάζουν στο multi. 1
D.Luffy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Aρχισαν να νιώθουν ποσο καλύτερα ειναι τα 60fps και τουλάχιστον τα βάζουν στο multi. Τι εννοείς "άρχισαν να νιώθουν"? Θεωρείς ότι οι άνθρωποι της Naughty Dog έχουν καμιά ανάγκη να δουν τι κάνουν άλλοι για να αποφασίσουν τι είναι καλύτερο ή ότι έμαθαν για τα 60fps χθες?
gkalas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Οι άνθρωποι της Naughty Dog μια χαρά γνωρίζουν τι είναι καλύτερο μιας και μιλάμε για καλλιτέχνες στο gaming.Πολύ καλή η κίνηση τους αυτή και ας ειναι στα 900.
Spartan117 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Το mutli μου αρέσει που το έχουν σαν ξεχωριστό κομμάτι τελείως πάντως. Έχει το Single player με τα γραφικά, την ιστορία, τα set-piece, τα destructible environments, πιο προσεγμένα animation κτλ Και μετά το multi είναι αρκετά πιο cartoony αφού έχεις πιο responsive controls όλους τους χαρακτήρες από την σειρά και τα διαφορα super natural gimmicks, στα 60 fps που σίγουρα βοηθάει. Από ότι έχω δει, αν και κρατάω την τελική μου ολοκληρωμένη γνώμη για το multi για όταν το παίξω, σίγουρα μου αρέσει πως το χειρίζονται. Το multiplayer στο 2 το είχα λιώσει και φαίνεται πως κάνουνε ωραία μίξη με το multi του TLOU. 4
D.Luffy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Το mutli μου αρέσει που το έχουν σαν ξεχωριστό κομμάτι τελείως πάντως. Έχει το Single player με τα γραφικά, την ιστορία, τα set-piece, τα destructible environments, πιο προσεγμένα animation κτλ Και μετά το multi είναι αρκετά πιο cartoony αφού έχεις πιο responsive controls όλους τους χαρακτήρες από την σειρά και τα διαφορα super natural gimmicks, στα 60 fps που σίγουρα βοηθάει. Αυτό ακριβώς. Από το campaign του Uncharted απαιτείς να σε εντυπωσιάσει οπτικά όπως ακριβώς έκαναν και τα προηγούμενα και τα 30fps είναι δικαιολογημένα. Ανέκαθεν η Naughty Dog προσπαθούσε για το καλύτερο δυνατό οπτικό αποτέλεσμα. Για μένα deal breaker θα ήταν αυτά τα 30fps να μην είναι σταθερά και να παίζουν πιο πολύ στα 25. Το multi σαφώς και είναι άλλη περίπτωση. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Βασικα ενα τετοιο παιχνιδι θα πρεπει να διαχωριζει το single player απο το multiplayer, οπως γινεται και πολυ σοφα απο την ND.. Kαι φυσικα στο multi αν υπαρχουν περισσοτερα fps ακομη καλυτερα..
Spartan117 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγώ προσωπικά στο multi δεν θα είχα θέμα να χρησιμοποιούσαν κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνει η 343i στο Halo 5 με το dynamic res, από την στιγμή που ρίχνουν την ανάλυση στα 900p για να πετύχουν το framerate cap το dynamic res απλά θα σιγουρέψει ότι όντως χτυπάει 60hz όλη την ώρα. Βεβαια δεν ξέρω κατά ποσο είναι εφικτό αυτό στο API του Ps4 και σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο να χρησιμοποιήσεις anyway. Επίσης θέλω να δω διαφορους χαρακτήρες από αλλα παιχνίδια όπως είχαμε δει και στα αλλα Uncharted. Delsin και Fetch από Infamous, Ellie και Joel από TLOU, κανένας Hunter από το Bloodborne ή χαρακτήρες από το Until Dawn και θα έχει πολύ γέλιο η όλη φάση. Ήδη έχει πλακα ο Lazarevic που όταν σε κάνει revive φωνάζει "You are a disgrace!" Απλά φανταστείτε την κούκλα από το Hunters Dream να τρέχει με ένα ΑΚ-47 ή οι villager από το central Yharnam να σε κάνουν revive και να λένε "It's all your fault!". Λόγο του ποσο cartoony είναι το multi του Uncharted υπάρχουν πολλά πράματα που μπορούν να κάνουν με τα IP που έχει η Sony.
Spartan117 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Direct feed gameplay Η beta ανοίγει σε 30 λεπτά! Edit: happening
Alastor192 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα συγγνωμη,το παραπανω βιντεο τρεχει σε PS4? What the actual fuck
Spartan117 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα συγγνωμη,το παραπανω βιντεο τρεχει σε PS4? What the actual fuck Όχι το footage του streamer είναι από την PC έκδοση (έχει 2 Titan X αν δεν κάνω λάθος) 1
Alastor192 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μπα μαλλον SLI με Geforce 4,μοντελα 2002 Τωρα καταλαβα γιατι βγαλαν το beta μονο για Uncharted Collection owners.Ουσιαστικα ειναι το multiplayer που δεν βαλαν στην συλλογη
Spartan117 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να νοικιάσεις το UDC και να κατεβάσεις την beta κανονικά, το μονο που χρειάζεται είναι να το έχεις installed με τον δίσκο στο Ps4, είναι ξεχωριστό app η beta.
Alastor192 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ναι το χω το UDC αλλα δε με ενδιαφερει το multi να πω την αληθεια.Για την ακριβεια ποτε δε με ενδιεφερε,μονο για τα campaigns παιζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα