Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κακώς τσουβαλιάζετε. Το online του είναι πολύ καλό.

Εκτός αν πρέπει να υπάρχουν μόνο FPS FPS FPS...

Μια χαρά ηταν το 1ο χωρίς ΜΡ. Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω οτι σε όλα βάζουνε ΜΡ απλά για να έχει ΜΡ.. -_-

Το 2ο πάντως ήταν καλύτερο σε όλα τα επίπεδα και είχε και MP. Α και μάντεψε, κόστιζε το ίδιο με το 1... δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από τα λίγα που έχω δει, ωραίο φαίνεται. Το μόνο που με χαλάει είναι τα "ανέμελα" ανοιχτά κουμπιά στη μπλούζα που τείνουν να γίνουν V και κάνουν τον Ντρέικ να κλαρινογαμπρίζει επικίνδυνα.

• Like 3

Από τα λίγα που έχω δει, ωραίο φαίνεται. Το μόνο που με χαλάει είναι τα "ανέμελα" ανοιχτά κουμπιά στη μπλούζα που τείνουν να γίνουν V και κάνουν τον Ντρέικ να κλαρινογαμπρίζει επικίνδυνα.

Χαχα δεν έχεις και άδικο. Αλλά εντάξει ο Nathan κλαρινοαμερικανογαμπριζε εδώ και χρόνια. Ταιριάζει στο στυλακι του όλο αυτό imho.

• Like 2

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Στα ελληνικά θα κυκλοφορήσει το Uncharted 4

Η ελληνική ομάδα του PlayStation επιβεβαίωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο πως το Uncharted 4: A Thief’s End θα κυκλοφορήσει πλήρως εξελληνισμένο B)

Aυτό τι ακριβώς σημαίνει; Απλά menu/subs ή και dub ελληνικά; Γιατί και το Last of us είχε ελληνικά σαν γλώσαα μενού και υποτίτλων. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα βγει και ποιος actor θα κάνει την φωνή του Nathan. 

Το god of war ascension δεν ήταν άσχημο πάντως, αν και ο Kratos δεν τους βγήκε και τόσο καλά..

Aυτό τι ακριβώς σημαίνει; Απλά menu/subs ή και dub ελληνικά; Γιατί και το Last of us είχε ελληνικά σαν γλώσαα μενού και υποτίτλων. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα βγει και ποιος actor θα κάνει την φωνή του Nathan. 

Το god of war ascension δεν ήταν άσχημο πάντως, αν και ο Kratos δεν τους βγήκε και τόσο καλά..

Θα κυκλοφορήσει με Ελληνικό μενού και Ελληνικούς υπότιλους,με όνομα στα Ελληνικά,Uncharted 4 Το Τέλος Ενός Κλέφτη

Και 7 οκτωμβρίου θα κυκλοφορήσει η συλλογή με τα τρία προηγούμενα με Ελληνικό μενού και Ελληνικούς υπότιτλους

Εγώ θα το υποστηρίξω όταν με το καλό βγει.

Καλό θα ήταν να αγοράσουμε οι περισσότεροι την ελληνική έκδοση και ας μην τα προτιμήσουμε τα ελληνικά για το gameplay μας. Ειδικά τα games της ND τα παίρνω ελληνικά αφού μας δίνουν σημασία και τα βάζουν.

• Like 3

Ανέβηκαν όλες οι εκδόσεις του Uncharted 4 στο πλαίσιο, για μονο 10 ευρώ διαφορα η collectors φαίνεται πολύ καλή: http://www.plaisio.gr/search.aspx?keyword=uncharted%204

Το επίσημο Ελληνικό box art:
2378213.jpg
  • Like 2

Dub στα ελληνικά δε νομίζω να ξανακάνουν σύντομα σε πιο... ώριμο game.

Με τα...φανταστικά ταλέντα που άκουγαν στον όνομα "φίλοι για πάντα"... ;)

ΥΓ: Το παιχνιδάκι ηταν μια χαρούλα

Ανέβηκαν όλες οι εκδόσεις του Uncharted 4 στο πλαίσιο, για μονο 10 ευρώ διαφορα η collectors φαίνεται πολύ καλή: http://www.plaisio.gr/search.aspx?keyword=uncharted%204

Το επίσημο Ελληνικό box art:
2378213.jpg

Ναι βεβαια το ερωτημα ειναι γιατι μονο απο Πλαισιο? :)

πχ το Nathan Drake Collection στο Πλαισιο 69ευρω και στο Skroutz 54ευρω,και φανταζομαι οτι ειναι μια απο τα ιδια και για το 4 οταν με το καλο βγει. 10 ευρω διαφορα για οποιον αγοραζει μονο απο Πλαισιο ειναι οντως καλα,αλλα για οποιο μπορει να παρει απο αλλο καταστημα 25ευρω διαφορα ειναι σχεδον η μιση αξια του παιχνιδιου και ισως το ξανασκεφτει :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...