Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ σταμάτησα να βλέπω, πάντως. Οταν πρόκειται για παιχνίδια τα οποία είμαι σίγουρος ότι θα πάρω και θα απολαύσω προτιμώ να αποφεύγω όσο γίνεται τα βίντεο πριν τα παίξω. Δεν είναι μόνο η ιστορία, για μένα είναι spoiler και το περιβάλλον και τα set-pieces, ακόμα και τα mechanics ίσως. Θέλω να επιτρέπω στο παιχνίδι να με εκπλήσσει την πρώτη φορά που το παίζω. 

Spring '16 can't come soon enough, πάντως! 

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει, κλαιν μαιν spoilers έχει και δεν είναι set piece τύπου αεροπλάνο/πλοίο, εγώ δεν άντεξα να μην το δω ξέροντας ότι πρώτον η ND δεν θα δείξει ούτε καν το τρίτο καλύτερο πράμα που έχουν στο U4, και ούτε σοβαρά spoilers φυσικά. Η ND είναι απλά ποιότητα πάντως.

ColorfulInexperiencedAnteater.gif

:whistle: Το καλύτερο fire effect που έχω δει

• Like 3
Δημοσ.

Το φαγα το σποιλερ στη μάπα με το cutscene. Δεν άντεξα. Από εδώ και πέρα τίποτα. Απλά φέρτε το! (και φέρτε και λεφτά για PS4 :P :P :P)

Δημοσ.

Κατά τ'άλλα στο news section σε κάποιους "ειδήμονες" φάνηκε μουντό, με κακούς φωτισμούς και γενικά καθόλου εντυπωσιακό.  :P  :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν βγάλουν υψηλής ποιότητας βίντεο στο gamersyde από αυτό το demo θα απογοητευτώ όμως. Το youtube ήδη κάνει τραγικό compression στην ποιότητα του βίντεο. Πάντως απ' ότι είδα αυτά που κάνουν standout τεχνικά για εμενα είναι τα άπταιστα animation που δεν έχουν σύγκριση με κανένα άλλο game, το TAA που χρησιμοποιούν που κάνει παρα πολύ καλο coverage του aliasing και η custom AO λύση της Naughty Dog η οποια εντυπωσιάζει, ειδικά στην τελευταία σκηνή που είναι βραδυ. Επίσης δεν ξέρω άμα το παρατηρήσατε αλλα προσομοιώνουν το λίπος στο πρόσωπο και το πως κινείται το δέρμα πάνω του:

nathan_fatfaceodpx9.jpg

Το από πάνω φαίνεται και εδώ καλύτερα:

19315874852_592da50c3f_o.jpg

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 4
Δημοσ.
Δημοσ.

Το προηγούμενο breakdown που είχε κάνει μου άρεσε περισσότερο. Αλλά γενικά το τι έχουν φτιάξει τα παλικάρια στην ND πάλι δεν λέγεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...