erazer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ειναι ενα παραδειγμα στο τι μπορουν να κανουν αν θελουν σε hardware των 400 euro 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ... Η πικρα σου παντως κανει μπαμ Εξαιρετικο το trailer του Tomb raider που ηταν ενα set piece ολο, αθλιο το uncharted. Αφου δεν σου αρεσε το επιχειρημα του παραπανω. Tomb Raider 86% Uncharted 3 92% Uncharted 2 96%(GOTY κτλ) Uncharted 1 88% Οπως καταλαβαινεις ηταν λιγο χειροτερο απο το uncharted 1 για τους κριτικους το αγαπημενο σου πλεον TR. Και για να στο κανω λιγο χειροτερο. Εγω θα τα παιξω και τα 2. Και λιγο ακομα χειροτερο. πανω ειναι τα βραβεια που πηρε το uncharted, κατω δεξια το horizon, αριστερα το last guardian στην E3. Και λιγο ακομα χειροτερο. The best part of Uncharted 4's E3 demo is what you didn't see http://www.gamesradar.com/extended-uncharted-4-e3-demo/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=gamesradar-owned&hootPostID=9f19f41a133db2fa5fb689d164a5c1a1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μιας που είμαστε στο topic του E3 demo απλά δείτε reaction από κάποιον που είδε το extended demo: Από τη μια θέλω να το δω και από την άλλη όχι, γιατί αν είναι όντως τόσο καλο θέλω να το δω όταν θα έχω το παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Edit: Εικονες απο gamersyde Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2015 από Spartan117 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Αυστηρά on-topic τα επόμενα μηνύματα, χωρίς επιθέσεις προς άλλα μέλη, χωρίς χαρακτηρισμούς για fan boys και haters.Και χωρίς να κάνετε spam με μια άποψη που έχετε ήδη διατυπώσει. Edit: Μάλλον δεν ήμουν σαφής. Κάποιοι μας αφήνουν για μερικές μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jamest Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Υπάρχουν εταιρίες που έχουν αποδείξει ότι δίνουν βάση στη ποιότητα των παιχνιδιών που κυκλοφορούν. Ποσό μάλλον η naughty dog. Προσωπικά εγω πιστεύω ότι θα είναι άξιο του ονόματος που φέρει ο τίτλος. Τα trailer μέχρι στιγμής εμένα προσωπικά με αφήνουν ευχαριστημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Να πω και εγώ την γνώμη. Έχω τερματίσει το πρώτο και αυτό που είναι στο vita, έπαιξα το δεύτερο λίγο στην αρχή. Ενώ μου άρεσε, ωραία γραφικά, gameplay, περιβάλλον κτλ, δεν χωνεψα καθόλου αυτό το ατελείωτο σκαρφαλωμα. Ελπίζω στο τέταρτο, να μετριαστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Θα πρότεινα να παίξεις το 2 και το 3, είναι πολύ καλύτερα κατά τη γνώμη μου από το 1, και με πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε settings. Ειδικά το 2 έχει ένα από τα καλύτερα set-pieces σε action games (όχι ότι το 3 πάει πίσω με το πλοίο, κι εκείνο έπος ήταν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Σταθερή αξία τα παιχνίδια της σειράς, το περιμένουμε με ανυπομονεσία. Φοβερό και το 4 απ' οτι φαίνεται, όσο για τον τεχνικό τομέα θεωρώ οτι μετά το υπερθέαμα των 2-3 οι διαφορές που θα βλέπουμε στους επόμενους τίτλους θα είναι κυρίως οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Οποιος θέλει να δει όλο το event (περίπου 4-4:40 ώρες) από ND εδώ είναι το link: https://www.gnomon.edu/community/events/headspace-an-evening-with-naughty-dog Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2015 από Spartan117 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantnick Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το παραπάνω βίντεο δείχνει για ακόμη μια φορά πόσο ταλαντούχο studio είναι η Naughty Dog. Πραγματικά τους βγάζω το καπέλο. Άλλωστε νομίζω είναι το πιο καλοφτιαγμένο παιχνίδι οπτικά στο σύνολο του που έχουμε δει ως τώρα (συμπεριλαμβανομένου και των PC) Επίσης εκπληκτικά screenshots! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takisdemi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Απίστευτη δουλειά έχουν ρίξει! Μου έκανε εντύπωση το καταστροφικό περιβάλλον, που διαλύονται τα πάντα με ρεαλιστικό τρόπο από τις σφαίρες χειροβομβίδες κλπ. Επίσης η απόδοση του φωτός εξαιρετική! Το περιμένουμε πως και πως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ένας από τους λόγους να αποκτήσει κάποιος ps4!!!naughty dog όλα τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το ατακτο σκυλι πεταξε στον καλαθο των αχρηστων 8 μηνες δουλειας ( υπο τη διευθυνση της Amy Henning), συμφωνα με τον Nolan North.. http://www.vgchartz.com/article/259756/nolan-north-naughty-dog-scrapped-8-months-of-work-on-uncharted-4/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα