Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Cortana, διαφωνώ σε πολλά αλλά ολα good φίλτατε, έτσι οπως παραθέτεις τις απόψεις σου δεν γίνεται να σε e-"μισήσει" κανείς στην τελική :D

Σχετικά με το DT, έχουν τεμπελιάσει αρκετά τα τελευταία χρόνια φίλτατε, επίσης, έχουν μπει και άλλοι παίκτες στο παιχνίδι εν ονόματι NX gamer οπου μόνο "τυχαίος" δεν είναι, συν του οτι δεν παίρνει φράγκο απο κανέναν - εμμέσως ή μη ;) Tώρα, αμα δεν μας αρέσουν κάποιες απόψεις/κριτικές εκει εξω στο internet επειδή μερικούς δεν τους βολεύει είναι αλλού παπά Ευαγγέλιο φίλε ;)

Σχετικά με το DF πάλι, ακόμα κλαιω τα 50€ που είχα στάξει στην PS3 έκδοση του Vanquish επειδή το DF είχε βγάλει "πόρισμα" πως ηταν η "καλύτερη έκδοση" του παιχνιδιού...πίπες αδερφέ μου, μόνο screen tearing δεν είχε, στο X360 έτρεχε καλύτερα αλλά...ηταν ήδη αργά βλέπεις επειδή τα φράγκα τα είχα στάξει ήδη...Όλα αυτά περι "αντικειμενικότητας" του DF πάντα ;)

Θα το ξαναπώ, μπορεί το XONE να έχει αρχίσει να "δείχνει τα δόντια του" (αγαπημένη φράση στο ιντερνετ αυτόν τον καιρό απ'οτι φαίνεται) αλλά τα παραδείγματα που έφερες συγκεκριμένα με το Tomb raider ή το GTA είναι ατυχή αδερφέ.

Πάντως Cortana, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω τις ομοιότητες απόψεων/συμπεριφορών μεταξύ (ορισμένων) PS3 users της προηγούμενης γενιάς και (ορισμένων) XONE της τωρινής - ηταν/είναι αυτοί ρε φίλε που "φώναζαν"/"φωνάζουν" πιο δυνατά απο τους υπολοίπους για κάποιον "μυστήριο" λόγο, συμφωνείς ή όχι ? Το αστείο επίσης είναι πως το μονο αντεπιχείρημα τοτε ηταν το κοσμητικό επιθετο "lol ΧΒΟΤS" των sonaκηδων στην περασμένη ενώ στην τωρινή "SONY πρόβατα" εκ μέρους των Microsoftιακών καθώς και τα περι "πλύσης εγκεφάλου" ή/και "θολών μυαλών", συμφωνείς ή διαφωνείς σ'αυτο ?

Διαβάζεις σχόλια οπαδών (γιατί μονο αυτός ο χαρακτηρισμός αρμόζει) XONE και...νιώθεις το ίδιο "συναίσθημα δικαίωσης"® και μένους που έδειχναν οι οπαδοί του PS3 στην προηγούμενη, αυτό εμένα προσωπικά κάτι μου δείχνει φίλτατε.

Το ίδιο ψυχολογικό χρηματιστήριο του τότε, τώρα, όλα τα άλλα φίλε μου είναι για να μαλώνουν στα ιντερνέτια για...μα@ακίες.

Είναι κρίμα φίλτατε, ώρες-ώρες νιώθεις πως βρίσκεσαι στην Θύρα 3/4/7 σε γ@μω-γήπεδο...κοτζαμάν μαντραχαλάδες είμαστε αλλά... vidjya, serious business βλέπεις :D

Αγαπώ σε :)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@ Spartan

Σε ευχαριστώ που με ρωτάς για sub-1080p αναλύσεις, γιατί έτσι αποδεικνύεις και εσύ ο ίδιος έμμεσα τους ισχυρισμούς μου. Ότι ένα παιχνίδι δεν χρειάζεται να είναι 1080p για να είναι graphical powerhouse και το Halo 5 θα είναι σίγουρα από τα γραφικά benchmarks αυτής της χρονιάς.

Εμενα προσωπικα δε με νοιαζει η αναλυση σε εναν exclusive τιτλο, αν το framerate ειναι σταθεροτατο και τα γραφικα πανεμορφα. Δεν κολλαω εκει και δε μπορω να καταλαβω γιατι κολλάνε μερικοί στην ανάλυση για να αποδείξουν τι; Ότι το ps4 είναι πιο δυνατό επειδή έχει 1080p; Παραπάνω έφερα χαρακτηριστικά παραδείγματα ότι ο συλλογισμός αυτός είναι εντελώς fail.

Όταν κάποιοι επαναλαμβάνουν αναμασημένο φαγητό και όπως πολύ σωστά είπε ο red1 προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες, εξισώνοντας αναλύσεις με ποιότητα γραφικών και διάφορα άλλα φαιδρά, έχω απεριόριστη δεξαμενή λεκτικών απαντήσεων και ένα σωρο sane facts από πισω ώστε να τα βάλουμε όλα στη θέση τους και ας χρειαστούν και 1500 και 3000 λέξεις...  ;)

Περί Halo:

Rest assured παντως πως το Halo θα τρεχει ικανοποιητικοτατα οπως εγινε και με το Halo: MCC, η ιδια η εταιρεια το αναπτυσσει και δε νομιζω στον τεχνικο τομεα να αφησε κανεναν παραπονεμενο το MCC.

Νομιζω δε χρειαζεται πολλη ευφυια για να καταλαβει καποιος οτι το Halo 5 θα ειναι απο τα top παιχνιδια στα γραφικα για το 2015.

Οπως φυσικα και το Uncharted. Κανενας δεν εχει την παραμικρη αμφιβολια. Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι το Uncharted θα έχει πανέμορφα γραφικά όπως έχει και το Ryse. Και όπως και το Ryse, πήρε ένα λιτό μεν, υπαρκτό δε downgrade, έτσι θα πάρει και το Uncharted.

Εμενα με ενοχλει η υποκρισια και τα ψεματα της sony, δε νομιζω να βγηκε ποτε η MS να δηλωσε οτι ολα μας τα παιχνιδια θα ειναι 1080p ουτε βγηκε να δειξει το Halo και μετα να κανει downgrade, ούτε βγήκε να πει ότι έχει φτιάξει μία κονσόλα 30 ή 50 τοις εκατό πιο δυνατή και ότι μαμάει και δέρνει.

Η αλαζονία στην προσέγγιση της sony και το marketing trap που έχει πέσει με τα 1080p θα της έρθει boumerang και όσο πιο νωρίς καταλάβει ότι είναι χίλιες φορές προτιμότερο να έχει ένα παιχνίδι την ανάλυση που σηκώνει και ας μην είναι 1080p, τόσο πιο γρήγορα θα ξεφύγουμε από ανεδαφικά και ανειλικρινή σχόλια περί "real in-game captured from ps4", και σχόλια περί κινηματογραφικότητας.

• Like 1

Οι μεγαλες μαχες δινονται με τα ΧΒΟΤS σε αυτο το νημα, οχι με τους PCακηδες :P ..

Το timing του σχολίου σου ήταν άψογο, πρέπει να πω (doubly so αφού ήταν ήδη banned όταν το διάβασα)  :D

Δεν θα ήταν και τεράστια η θυσία για τα 60 fps παιδιά, μην τρελαινόμαστε. Θα προτιμούσα να είχε λίγο περισσότερο aliasing το UC4 και να βλέπαμε 60 fps. Τέλος πάντων, πολύ το κουράσαμε. Έχω εμπιστοσύνη στη Naughty Dog και φαντάζομαι ξέρει τι κάνει. Τη Sony φοβάμαι. Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο το ότι σπρώχνει τόσο το παιχνίδι στο eye candy θυσιάζοντας fps. Η θυσία των fps χαλάει το gaming experience κύριοι, όχι η θυσία στα γραφικά. Γιατί όταν λέμε gaming experience αναφερόμαστε προπαντός στο gameplay (το οποίο τα περισσότερα fps το πάνε αλλού) παρά στο ότι βλέπει το μάτι.

Naruto, πολύ χρόνο περνάς στο PC section, δε σε βλέπω καλά :D

Ελπίζω να μη μου πεις ότι χάλαγε τα προηγούμενα Uncharted το ότι ήταν στα 30 :P

Ειμαι και εγω Naughty Dog οπαδος,λατρευω τα παιχνιδια τους αλλα γιατι ρε γμτ μια ζωη να πρεπει να συμβιβαζομαστε αλλα κατα τα αλλα τα παιχνιδια να τα πληρωνουμε Full Price και να ζητανε και ενα σκασμο λεφτα για Dlc.

Does not compute. Θες να πεις ότι αν ένα παιχνίδι δεν τρέχει στα 60 fps θα έπρεπε να κοστίζει λιγότερο; Με ποια λογική ακριβώς; Απαιτεί λιγότερες εργατοώρες ή μπάτζετ γενικότερα αναλόγως το framerate; 

Πάντως, πρέπει να "συνταχτώ" με τον red σε κάτι. Τα παραδείγματα των GTA V, TR και LoU ως παιχνίδια που "πέφτουν" ή "σπάνε" είναι υπερβολικά και μονόπλευρα. Τα είπε ο red, οπότε να μην τα ξαναλέω. Το να λέμε ότι τα δύο από αυτά "τρέχουν καλύτερα" στο Χ1 και ότι το τρίτο δεν καρτάει 60 είναι στεγνή παραπληροφόρηση. (Για να δανειστώ τον όρο του PDS όταν έλεγα πως μου φαίνονταν αδιάφορα τα πειρσσότερα exclusives του PS3 πριν από κάποια χρόνια :P )

Ναι Cortana η ms δεν νοιαζεται για αναλυσεις(βλεπε diablo 3 που βγηκε 900p και ετρεχε να το κανει 1080p), ουτε downgrade κανει(βλεπε forza5 στν e3) και τι να βγει να διατυμπανισει οτι τρεχει καλυτερα τους τιτλους αφου μονο εσυ και δυο τρεις αλλοι το βλεπετε αυτο. Ειπαμε ο καθενας κανει τις επιλογες του με βαση τι θελει περισσοτερο απο την καθε πλατφορμα αλλα καλο ειναι να λεμε αληθειες.

Οσο για το uncharted εκει που θα εδιναν πολυ τα 60fps ειναι στο multiplayer και οχι τοσο στο story.

Πάντως, πρέπει να "συνταχτώ" με τον red σε κάτι. Τα παραδείγματα των GTA V, TR και LoU ως παιχνίδια που "πέφτουν" ή "σπάνε" είναι υπερβολικά και μονόπλευρα. Τα είπε ο red, οπότε να μην τα ξαναλέω. Το να λέμε ότι τα δύο από αυτά "τρέχουν καλύτερα" στο Χ1 και ότι το τρίτο δεν καρτάει 60 είναι στεγνή παραπληροφόρηση. (Για να δανειστώ τον όρο του PDS όταν έλεγα πως μου φαίνονταν αδιάφορα τα πειρσσότερα exclusives του PS3 πριν από κάποια χρόνια :P )

Vole θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω εδω.

Ειναι απο ποια σκοπια το βλεπεις...

Αν το βλεπεις απο μια ψυχρη σκοπια - οπως και θα επρεπε - ναι οι διαφορες ειναι αμελητεες μεχρι τωρα και δε θα πρεπε να τις λαβει κανεις υποψη του (και δεν πρεπει βασικα) στην επιλογη κονσολας.

Η ολη συζητηση ομως γινεται  - τουλαχιστον απο μενα - για το εξης παραδοξο:

Πως γινεται μερικοι να αναμασουν με τοσο παθος οτι το ps4 ειναι καλυτερο και μαλιστα defacto καλυτερο και μαλιστα με διαφορα, οταν οι ιδιοι οι ψυχροι αριθμοι των frames και η υποκειμενικη μεν αλλα υπαρκτη γραφικη αναλυση δεν το υποδεικνυει ουτε στο ελαχιστο.

H έστω αποδεικνύει ότι έχει ένα μικρό προσωρινό προβάδισμα για λόγους που έχω αναλύσει στο thread του xbox one.

Οταν Vole πρεπει να απαντησεις σε ενα σχολιο του τυπου "ναι αλλα ολοι ξερουμε - εχουμε Θεια Φωτιση προφανως - οτι το ps4 ειναι πιο δυνατο", συγνωμη αλλα πρεπει να απαντησεις το ιδιο "μιζερα" και "υπολογιστικα" και το παραδεχομαι αυτο φερνοντας στην επιφανεια την λεπτομερεια, ισως για να καταλαβει ο αλλος και να αναρωτηθει "κατσε ρε φιλε, αφου ειναι 30 τοις εκατο πιο γρηγορο, γιατι το Unity παει πιο αργα; Γιατι το GTA V αργει στα driving secs ενω στην αντικρυ κονσολα που παει με κουτσα αλογα δεν αργει;"

Οταν καποιοι καμπυλωνουν την ψυχρη πραγματικοτητα και ο καθενας εδω μεσα χωρις ιχνος τεχνικης καταρτισης μιλαει σαν εκπροσωπος τυπου της sony japan, ζηταω και απο εσενα να αμβλυνεις λιγο την κριτικη σου στις απαντησεις τις δικες μας, γιατι και εμεις ανθρωποι ειμαστε, δεν ειμαστε αλογα,  ποσο σανο να αντεξουμε :P

• Like 1

Καλά, ότι τα πράγματα δεν είναι "το τάδε είναι καλύτερο, έτσι απλά" είναι γεγονός. Και, γενικά, το να βγαίνουν ένα-δυο παιχνίδια έτσι ή αλλιώς και βάσει αυτών να βγαίνει το τελεσίδικο πόρισμα ότι η μία κονσόλα είναι καλύτερη από την άλλη είναι οπαδικός τρόπος σκέψης. Και, όπως εύστχα παρατήρησε ο red, τα κοινά μεταξύ φανατικών PS3άκηδων στην προηγούμενη γενιά και φανατικών X1άκηδων στην τρέχουσα είναι πάρα πολλά. 

Εσύ καλά κάνεις και τα αναλύεις όπως τα αναλύεις και χαίρομαι να σε διαβάζω, ανεξαρτήτως συμφωνίας ή διαφωνίας στο ποια προσέγγιση θεωρούμε καλύτερη. Εγώ δεν το κρύβω ότι δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα στα περισσότερα παιχνίδια αν έχουν σταθερό 30άρι, και το προτιμώ και κλειδωμένο αν είναι απλώς να αιωρείται στα 30-40. Αν μπορείς να μου το δώσεις στο 80% του παιχνιδιού στα 60 και να πέσει σε μερικές σκηνές στα 40-50 fine, αλλά I couldn't care less, ειδικά όταν μιλάμε για παιχνίδια σαν το Uncharted ή το Driveclub. Αν μιλούσαμε για Mortal Kombat ή Forza-style racing games θα με ένοιαζε το framerate.

Αν έπαιζα με ποντίκι ίσως να με ένοιαζε και στα υπόλοιπα, κι εκεί το καταλαβαίνω, επειδή είναι διαφορετική η αίσθηση. Αλλά και πάλι, εξαρτάται από το παιχνίδι. (Πχ, παίζω ξανά το DA Origins τώρα στο PC με mods, και αλλού τρέχει 50-60, αλλού τρέχει γύρω στα 30 - δεν έχω δυνατό PC - αλλά, ενώ δέχομαι ότι με ποντίκι είναι παραπάνω θέμα τα χαμηλά fps, για το συγκεκριμένο παιχνίδι δε με νοιάζει. Το προτιμώ πιο όμορφο, παρά πιο ομαλό. Shoot me, PC masterrr race!)

Η μόνη μου ένσταση είναι στις φράσεις "το Χ τρέχει καλύτερα στη Χ κονσόλα" όταν δεν ισχύει αυτό από όποια άποψη και να το δεις, από όποιον κι αν προέρχεται. Διαφωνούσα με αυτή τη διατύπωση και στην προηγούμενη γενιά - τότε που κάποιοι νόμιζαν ότι ήμουν Sony hater - όταν έλεγαν "το τάδε τρέχει καλύτερα στο PS3" και τελικά είχε, ξέρω 'γώ, λίγο καλύτερο ΑΑ αλλά σε χαμηλότερη ανάλυση ή ήταν φουλ στο tearing, όπως διαφωνώ και τώρα όταν διαβάζω "το τάδε τρέχει καλύτερα στο Χ1" όταν τρέχει σε χαμηλότερη ανάλυση και χαμηλότερα fps, ή είναι give or take αναλόγως το πιο component της κάθε κονσόλας ζορίζεται στο κάθε σημείο. 

• Like 1

Δεν υπάρχει θέμα καλύτερου/χειρότερου. Το ps4 έχει αρκετά πιο ισχυρή GPU, αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση και αυτός είναι και ο λόγος που τρέχουν περισσότερα games σε 1080p πιο άνετα. Το hardware utilization πάει μαζί με software optimization, και αν δεν κάνω λάθος τα περισσότερα exclusives του Ps4 τρέχουν σε native 1080p, κάτι που όσο και να μην θες να το παραδεχτείς Cortan@ βελτιώνει την ποιότητα εικόνας και είναι κάτι που άμα μπορούσαν όλοι αυτό θα έκαναν.

Σαν κυρίως PC gamer θα ήθελα να μην βγούν πολλά sub-1080p παιχνίδια στο PS4 μονο και μονο για την ποιότητα εικόνας, το σύστημα το σηκώνει άλλωστε και προτιμώ να κόψουν από αλλου για την διατήρηση της ανάλυσης. Το framerate είναι άλλο παπα ευαγγελιο και κάτι που δεν είναι απαραίτητο (τα 60) στο Uncharted, ούτως ή άλλως τα προηγούμενα 3 μια χαρά τα πήγαν και στα reviews αλλα και δεν ακούστηκαν παράπονα για τα 30 fps.

Για την ανάλυση ξανά, άμα θες να με πείσεις ότι είναι ανούσια ή κατι δευτερεύον πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά, εγώ θεωρώ την ανάλυση αν όχι το ποιο βασικό στοιχειο στην ποιότητα του οπτικού τομέα ένα από τα πιο βασικά.

Αυτό που ποσταρα στην προηγουμενη σελίδα σε 1440p για 4k δεν το σηζητάμε καν. Και προφανώς για τις κονσόλες τουλάχιστον 1080p >>> 900p. Δεν κυνηγάει ασκοπα η Turn10 και η Playground games την 1080p res στο X1 άλλωστε.

https://farm8.staticflickr.com/7502/15649771369_c4af6be92d_o.png

https://farm8.staticflickr.com/7503/15650159728_3fd9348f53_o.png

https://farm9.staticflickr.com/8550/15215643884_fce7023037_o.png

https://farm8.staticflickr.com/7473/15650504207_34a0233fe2_o.png

Ρε σεις την παλευετε?Αφηστε τα fps/αναλυσεις και αλλες σαχλαμαρες και επιμεντρωθειτε στο gameplay των παιχνιδιων.Τσαμπα αναλωνεστε συνεχως στις ιδιες αντιπαραθεσεις.Δεν κανουν τα γραφικα το παιχνιδι αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Το Uncharted 4 οπως και τα υπολοιπα 3 του ps3 ειναι παιχνιδια αναφορας τη χρονικη στιγμη που βγαινουν απο καθε αποψη και ας τρεχουν τα pc των 2000 ευρω 4k αναλυσεις με 200fps.Οι κονσολαδες το εχουν παρει χαμπαρι αυτο και απλα απολαμβανουν τα παιχνιδια τους στο επακρο ενω οι pc users τρωγονται σε μια σταγονα νερο γιατι το pc τους που εχει 2000 ευρω δεν τρεχει τα νεα παιχνιδια στα 200fps και απλα μειωνουν τις κονσολες για να νιωθουν καλυτεροι.Μην πεφτετε στην παγιδα τους.

Οσον αφορα xbox one vs ps4 vs wii u το καθενα εχει τα δικα του καλα τα δικα του exlusive.Αν εχετε τα φραγκα παρτε τα και τα 2.Αν οχι δειτε πια exlusives προτιματε και αγοραστε αναλογα.Δεν βαρεθηκατε αυτο το vs τοσα χρονια απορω.Οι console gamers απολαμβανουν τα παιχνιδια που παιζουν ακομα και αν ειναι στα 480p ενω ενας pc gamer ποτε δεν ειναι ευχαριστημενος και στα 8k να παιζει.

• Like 3

King καλα τα λες αλλα μονο στο δικο μυαλο υπαρχουν αυτα φιλε μου.Αν ηταν ετσι ουτε καινουργιες κονσολες θα εβγαιναν ουτε καλυτερη δουλεια στα γραφικα θα εριχναν οι developers και μια χαρα τσακωνονται οι κονσολαδες μεταξυ τους για το ποια κονσολα εχει καλυτερα γραφικα αρα τους ενδιαφερει και παρα πολυ μαλιστα.Ειδικα ενα ψηλοτερο frame rate κανει το παιχνιδι πολυ πιο ομορφο.Καλα τα βλεπεις εσυ ετσι οπως τα βλεπεις αλλα πρεπει να εισαι ο μοναδικος.Και να ξερεις οτι το uncharted δε θα ηταν ποτε αυτο που ειναι σημερα χωρις τα εκπληκτικα γραφικα του.

• Like 1

Η όλη συζήτηση περί γραφικών γίνεται μονο και μονο επειδή υπάρχει τεχνολογική ανάπτυξη. Τώρα στο vs του θέματος αυτό γίνεται άμα πάει κάποιος από την αντίπερα όχθη σε ένα θέμα και αρχίσει να λέει τα δικά του, λογικό είναι να υπάρχουν διαφωνίες. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση που ξεφεύγει εντελώς το topic απλά διαφωνούμε για να διαφωνούμε, welcome το the internet, been like that since the 90's.

• Like 2

Ρε παιδιά ,έλεος δηλαδή ,απλωνετε σεντόνια προσπαθώντας να πείσετε τον εαυτό σας (γιατί τους υπόλοιπους δεν πρόκειται) για τις κρυμμένες ,παρεξηγημένες ,υποτιμημένες(και δεν ξέρω τι άλλο) γραφικές δυνατότητες του χ1 σ'ενα τοπικ για παιχνίδι του πσ4 .

King καλα τα λες αλλα μονο στο δικο μυαλο υπαρχουν αυτα φιλε μου.Αν ηταν ετσι ουτε καινουργιες κονσολες θα εβγαιναν ουτε καλυτερη δουλεια στα γραφικα θα εριχναν οι developers και μια χαρα τσακωνονται οι κονσολαδες μεταξυ τους για το ποια κονσολα εχει καλυτερα γραφικα αρα τους ενδιαφερει και παρα πολυ μαλιστα.Ειδικα ενα ψηλοτερο frame rate κανει το παιχνιδι πολυ πιο ομορφο.Καλα τα βλεπεις εσυ ετσι οπως τα βλεπεις αλλα πρεπει να εισαι ο μοναδικος.Και να ξερεις οτι το uncharted δε θα ηταν ποτε αυτο που ειναι σημερα χωρις τα εκπληκτικα γραφικα του.

Ισως να ειναι και ετσι αλλα χανουμε το νοημα ως gamers.Σιγουρα τα ομορφα γραφικα ειναι προτιμοτερα αλλα ειδη απο το ps3 και μετα εχουμε εξαιρετικα γραφικα.Ας επικεντρωθουμε και καπου αλλου περα απο fps και αναλυσεις.Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν ενα παιχνιδι δεν εχει καλο gameplay και τα καλυτερα γραφικα του κοσμου να εχει δεν θα αρεσει σε κανεναν.Αυτο το vs κατανταει κουραστικο καθε φορα τα ιδια.Ας απολαυσει ο καθενας αυτο που του αρεσει και μην την λεει στον αλλο επειδη η κονσολα του τρεχει λιγο καλυτερα ενα παιχνιδι απο τη δικια του.

• Like 1

Εγώ για άλλη μια φορα θα βάλω πάνω από τα γραφικά τα set-piece της σειράς, που σε κανένα άλλο παιχνίδι της προηγουμενης γενιάς δεν είδα κάτι παρόμοιο και σε τέτοιο βαθμό.

Και για να γυρίσουμε και λίγο στο topic ένα top 10 από αυτά τα set-pieces. Εγώ ένα ξέρω, trust the dogs. Το τι κάνανε τα παλικαρια με το ανεξήγητα περίεργο hardware του Ps3 μιλάει από μονο του.

• Like 2

Το uncharted 2/3 ειναι απο τα πιο καλοδουλεμενα και ομορφα παιχνιδια της γενιας που περασε αλλα πιστευω οτι τα last of us/beyond two souls κερδιζουν στις λεπτομερειες.Και τα 4 αυτα παιχνιδια εφεραν το ps3 στα ορια του και μπραβο στις εταιριες που τα δημιουργησαν.Το uncharted 4 αναμενετε να ειναι πολυ καλο αλλα θα ηθελα και καποιο νεο franchise εκτος απο τα κλασικα uncharted/infamous/killzone.Το 2014 ηταν η γενια των remastered παιχνιδιων.To 2015 προβλεπετε πολυ καλυτερο.

• Like 1

Εγώ για άλλη μια φορα θα βάλω πάνω από τα γραφικά τα set-piece της σειράς, που σε κανένα άλλο παιχνίδι της προηγουμενης γενιάς δεν είδα κάτι παρόμοιο και σε τέτοιο βαθμό.

τι εννοεις σε κανένα αλλο παιχνιδι δεν ειδες κάτι παρόμοιο και σε τέτοιο βαθμό; στο Witcher 2 περίμενες να δεις set pieces;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...