Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το new super mario με χάλασε τόσο πολύ που το τερμάτισα με ολα τα αστέρια :P :P :P

Καλα επειδη ειμαστε λιγο off-topic,

Περι ps4, ενα καλο παιχνιδακι που βγαινει και μαλιστα πολυ συντομα (αν και βγαινει και σε pc, δλδ ειναι προς το παρoν console exclusive) ειναι το Grim Fandango της Lucas Arts, remastered.

Εγω το εχω παιξει το παιχνιδι σε PC και ψηνομαι να το ξαναδω στην εκδοση αυτη.

Το προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους εχουν ps4 και δεν το εχουν δει στο PC η αν δεν ασχολουνται με gaming στο pc, να το αγορασουν μεσω psn και να το δουν. Παιχνιδαρα, απο τα καλυτερα adventure games ολων των εποχων. .

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλα επειδη ειμαστε λιγο off-topic,

Περι ps4, ενα καλο παιχνιδακι που βγαινει και μαλιστα πολυ συντομα (αν και βγαινει και σε pc, δλδ ειναι προς το παρoν console exclusive) ειναι το Grim Fandango της Lucas Arts, remastered.

Εγω το εχω παιξει το παιχνιδι σε PC και ψηνομαι να το ξαναδω στην εκδοση αυτη.

Το προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους εχουν ps4 και δεν το εχουν δει στο PC η αν δεν ασχολουνται με gaming στο pc, να το αγορασουν μεσω psn και να το δουν. Παιχνιδαρα, απο τα καλυτερα adventure games ολων των εποχων. .

• Like 1

Εγώ πάντως ακόμα απορώ με όσους πέφτετε από τα σύννεφα (υπερβάλλω για λόγους δραματικότητας :P ) για τα fps. Η ίδια φάση που επικρατούσε πάντα επικρατεί και τώρα στις κονσόλες. Τι σας έκανε να πιστεύετε ότι τώρα ξαφνικά θα αλλάξουν στάνταρ δεν καταλαβαίνω; Επειδή υπάρχει το Digital Foundry ή όλα τα παρόμοια; 

Και για να το θέσω και διαφορετικά. Εδώ δεν έτρεχαν σε 60 τα περισσότερα παιχνίδια στην προηγούμενη γενιά, που στις αρχές της ήταν όντως πολύ δυνατές οι κονσόλες. Περίμενε κανείς να το κάνουν τώρα; 

Περιμένω να βγει το U4 και να σκάσουν οι συνήθεις ύποπτοι να λένε ότι είναι unplayable και φόλα επειδή θα τρέχει στα 30, και κάθε συζήτηση για το παιχνίδι να καταλήγει σε fps και αναλύσεις. Fun times...not! :P

• Like 1

Aρα το βιντεο του Uncharted 4 απο Ε3 δεν ήταν τίποτε αλλο απο μια περίπτωση Killzone 2 E3 2005 ή Motorstorm, από αυτά που συνηθίζει η sony για φθηνό εντυπωσιασμό. Πάπαλα τα γραφικά και τα 60 fps του E3 video, όχι οτι πολλοι δεν κατάλαβαν τι παιζει απο τη στιγμή που έδειξαν εκείνο το βίντεο.

Κάτι ξέρει η NIntendo που αναπτύσσει τίτλους της στα 60fps.

• Like 2

Εγώ σαν PC gamer κυρίως δεν έχω κανένα πρόβλημα με ένα σταθερό τριαντάρι framerate. Το πρόβλημα που έχουν μερικοί να καταλάβουν είναι ότι επειδή όταν λέμε στο PC 30 fps εννοούμε stuttering κόλαση γιατί μονο 30 δεν είναι (όλη την ώρα πέφτει/ανεβαίνει στα 20-40). Στις κονσόλες που μπορούν τα το έχουν στα 30 fps κολλημένο (βλέπε Driveclub, Destiny, FH2) δεν υπάρχει κανένα θέμα από άποψη gameplay, προφανώς τα 60 είναι καλύτερα αλλα το να χαντακώσουν τα asset, το level design και διαφορα αλλα καλούδια για να χτυπήσουν 60 δεν αξίζει στις κονσόλες. Εδώ στο PC παλεύουμε να χτυπήσουμε καθαρό εξηντάρι σε καινούργια παιχνίδια...

• Like 2

και στο pc μπορεις να έχεις 30fps κολλημένο, επισης 30fps σε racing ή shooter δεν ειναι οτι το καλυτερο και γενικά τα 60 fps ειναι καλυτερα σε όλα τα παιχνίδια, ακόμη και το Isaac Rebirth το ανέπτυξαν στα 60 fps και αποτελει σαφώς καλυτερη εμπειρία απο το αρχικό.

Αν τα 60 fps δεν αξιζουνε στις κονσολες γιατι η Nintendo αναπτύσει τα παιχνιδια της στα 60 fps; γιατι το bayonetta 2 τρεχει στα 60; απο την αλλη καναν το εξης κουφό στα ps3 και xbox 360, κυκλοφόρησαν Devil May Cry στα 30 fps :-D

Η ομολότερη κίνηση και η ρευστοτητα στην κίνηση ειναι προτιμοτερη απο οποιοδηποτε asset απλώς ο  μέσος console peasant που παιζει τοσα χρονια σε cinematic experience 24 fps δεν μπορει να το αντιληφθει γιατι δεν έχει μέτρο συγκρισης.

Δεν αποτελεί αλήθεια. Γιατί όταν λέμε μέσος χρήστης δεν εννοούμε αυτόν που παίζει pro, ούτε αυτόν που παίζει Cod. Επίσης στο πρώτο δεν χρειάζονται καθόλου 60 fps ενώ στο 2ο υπάρχουν. Αν γνωρίζεις όμως τι εστί fps, τότε μπορείς να καταλάβεις την διαφορά. Αυτός δεν παίζει παιχνίδια σοβαρά, θα βάλει για την πλάκα του να παίξει ένα pro. Εσύ, εγώ και όλοι εδώ μέσα νομίζω μπορούμε να καταλάβουμε την διαφορά σε παιχνίδια όπως το Uncharted.

On Topic τώρα. Με απογοήτευσε αρκετά η δήλωση που έκανε η Naughty Dog. Και όχι τόσο για τα 60 fps, αλλά για το ότι συνεχίζουν το ίδιο παραμύθι με τις άλλες εταιρίες σχετικά με την κινηματογραφικότητα. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα πως υπονοούσαν λέγοντας ότι δεν θέλουμε να χαλάσουμε την gaming εμπειρία. Γιατί το να θυσιάσεις κάποιους τομείς στα γραφικά δεν καταστρέφει την εμπειρία. Όχι ότι την καταστρέφουν τα 60 fps βέβαια. Άσχετες δηλώσεις που κάνουν διάφορα first party studion της Sony για να πείσουν τους μάθουν στους καταναλωτές να συνεχίζουν να προτιμούν τα 30 fps.

Ακριβως το παραπανω. Δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω οταν οι 2 μεγαλες κονσολες αποφασισαν να βγαλουν τις κονσολες τους με αυτα τα specs,δεν ειχαν στο μυαλο τους 1080p,και 60fps???Πρεπει δηλαδη καθε λιγο και λιγακι να μπενει ο κοσμος να κοιταζει αν το ταδε παιχνιδι ειναι ή οχι 1080p και αν τρεχει σε 30ή 60fps???Μπορει στην Ελλαδα να μην ειναι τοσο εντονο αυτο αλλα σιγουρα στο εξωτερικο γινεται χαμος καθε φορα που βγαινουν τετοιες ειδησεις γιατι ακριβως εχει κουρασει το ολο πραγμα.

Ειμαι και εγω Naughty Dog οπαδος,λατρευω τα παιχνιδια τους αλλα γιατι ρε γμτ μια ζωη να πρεπει να συμβιβαζομαστε αλλα κατα τα αλλα τα παιχνιδια να τα πληρωνουμε Full Price και να ζητανε και ενα σκασμο λεφτα για Dlc.

Οσο για τα Ratcet and clank που αναφερεις παραπανω Red μια χαρα Frame drops ειχαν στο Ps3 σε μαχες με πολλους εχθρους :D

Οσο για τον Kojima που καπου αναφερθηκε,παρολο που ναι ολα καλα με αναλυση και Frames του παιχνιδιου,ακομα του τα εχουμε πολλοι μαζεμενα για αυτο που εκανε με το MGS GZ,δηλαδη να βγαλει ενα ''demo''στα 30(αρχικα 40)ευρω....

Δεν είπα ότι δεν αξίζουν τα 60 fps, σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερα. Απλά προτιμώ το Uncharted να μου ρίξει τα σαγόνια με ότι γίνεται στην οθόνη παρα να είναι 60 fps και να το χαντακώσουν. Ούτως ή άλλως τα προηγούμενα όλα 30 fps ήταν και δεν είχα πρόβλημα. Δεν είναι competitive shooter να πεις και τα 60 λίγα είναι...

• Like 1

και στο pc μπορεις να έχεις 30fps κολλημένο, επισης 30fps σε racing ή shooter δεν ειναι οτι το καλυτερο και γενικά τα 60 fps ειναι καλυτερα σε όλα τα παιχνίδια, ακόμη και το Isaac Rebirth το ανέπτυξαν στα 60 fps και αποτελει σαφώς καλυτερη εμπειρία απο το αρχικό.

Αν τα 60 fps δεν αξιζουνε στις κονσολες γιατι η Nintendo αναπτύσει τα παιχνιδια της στα 60 fps; γιατι το bayonetta 2 τρεχει στα 60; απο την αλλη καναν το εξης κουφό στα ps3 και xbox 360, κυκλοφόρησαν Devil May Cry στα 30 fps :-D

Η ομολότερη κίνηση και η ρευστοτητα στην κίνηση ειναι προτιμοτερη απο οποιοδηποτε asset απλώς ο  μέσος console peasant που παιζει τοσα χρονια σε cinematic experience 24 fps δεν μπορει να το αντιληφθει γιατι δεν έχει μέτρο συγκρισης.

Αυτο που αναφερεις πανω το θυμαμαι. Ελεγε η εταιρια οτι μια χαρα τρεχει το παιχνιδι σε 30fps,επισης δεν ειχε Lock On και ολως τυχαιως βλεπουμε το remastered που βγαινει 1080p/60fps και με Remastered και μαλιστα στην διαφημιση να το τονιζουν σαν super wow μοναδικο feature....

Ακριβως το παραπανω. Δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω οταν οι 2 μεγαλες κονσολες αποφασισαν να βγαλουν τις κονσολες τους με αυτα τα specs,δεν ειχαν στο μυαλο τους 1080p,και 60fps???

μα αυτη ειναι η φιλοσοφια των κονσολών, το ειπα και παραπάνω, καποιος που παιζει αποκλειστικά σε κονσολες και παιζει σε frame rate 30fps αλλες φορες σταθερό και αλλες φορές με πτώσεις στα 20 ακόμη και 18 fps δεν μπορει να αντιληφθεί την διαφορά με τα 60 fps και ποσο πιο τέλεια τρέχει ένα παιχνίδι,

έτσι οτι specs και να ειχαν οι κονσολες οι devs πάντα θα στοχευαν στο eye candy και 30fps ή λίγοτερα γιατι έτσι έχουν μάθει τους console gamers, να φθάνουνε στο σημείο να λένε πως ενα παιχνίδι που τρέχει με μέσο όρο 24 fps και sub HD πως τρέχει ομαλά σε 8 ετών hardware και να περηφανεύονται.

Δεν είπα ότι δεν αξίζουν τα 60 fps, σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερα. Απλά προτιμώ το Uncharted να μου ρίξει τα σαγόνια με ότι γίνεται στην οθόνη παρα να είναι 60 fps και να το χαντακώσουν. Ούτως ή άλλως τα προηγούμενα όλα 30 fps ήταν και δεν είχα πρόβλημα. Δεν είναι competitive shooter να πεις και τα 60 λίγα είναι...

Το παιχνιδι θα σπερνει απο γραφικα αυτο το ξερουμε παρολα αυτα περιμενα λιγο παραπανω απο το μεγαλο Studio της Sony.Αλλωστε οπως ειπες στο Ps3 ηταν οντως τα παιχνιδια σε 30fps,γιατι αυτο να ισχυει και στο αρκετα δυνατοτερο και πιο developer friendly ps4?

μα αυτη ειναι η φιλοσοφια των κονσολών, το ειπα και παραπάνω, καποιος που παιζει αποκλειστικά σε κονσολες και παιζει σε frame rate 30fps αλλες φορες σταθερό και αλλες φορές με πτώσεις στα 20 ακόμη και 18 fps δεν μπορει να αντιληφθεί την διαφορά με τα 60 fps και ποσο πιο τέλεια τρέχει ένα παιχνίδι,

έτσι οτι specs και να ειχαν οι κονσολες οι devs πάντα θα στοχευαν στο eye candy και 30fps ή λίγοτερα γιατι έτσι έχουν μάθει τους console gamers, να φθάνουνε στο σημείο να λένε πως ενα παιχνίδι που τρέχει με μέσο όρο 24 fps και sub HD πως τρέχει ομαλά σε 8 ετών hardware και να περηφανεύονται.

E και?

Εμένα το αποτέλεσμα ικανοποιεί πλήρως το μάτι μου στα περισσότερα παιχνίδια και στις δύο κονσόλες,εξαίρεση τα τραγικά γραφικά του προ στο xbox one.

Και όπως εχω γράψει ήρθα απο pc gaming μετά απο 15 + χρόνια ενασχόλησης με αναβαθμίσεις κάρτες γραφικών,overclockings κτλ κτλ.

Ρε παιδιά με το συμπάθειο γιατί το ψυρρίζετε τόσο πολύ?

• Like 1

Το παιχνιδι θα σπερνει απο γραφικα αυτο το ξερουμε παρολα αυτα περιμενα λιγο παραπανω απο το μεγαλο Studio της Sony.Αλλωστε οπως ειπες στο Ps3 ηταν οντως τα παιχνιδια σε 30fps,γιατι αυτο να ισχυει και στο αρκετα δυνατοτερο και πιο developer friendly ps4?

Γιατί υπάρχει jump σε ανάλυση και τεχνολογία που χρησιμοποιούν.

Άμα θες αυτό το character model in-game κάπως δύσκολο στα 60 fps...

L39Lyxj.jpg

Και ούτως ή άλλως δεν είναι Bayonetta, DMC που τα 60 fps είναι must. Third person adventure με πολύ τζερτζελέ είναι, φορ φακς σεικ δηλαδή. Τα 60 fps θα είναι μια πολυτέλεια στο U4 που είναι ευπρόσδεχτη άμα το καταφέρουν, για κανένα λόγο όμως δεν είναι απαραίτητα.

• Like 1

Εμένα το αποτέλεσμα ικανοποιεί πλήρως το μάτι μου στα περισσότερα παιχνίδια και στις δύο κονσόλες

μα αυτο ειπα ικανοποιούντε απο αυτό που τους δίνουν οι devs, racing, action hack& slash games ή shooters  στα 30 fps χρονια τώρα οποτε δεν μπορούνε πολλά ατομα να αντιληφθούνε τι ειναι 60 fps εκτος και αν ξεκινησουνε να παιζουνε παιχνίδια σε αυτο το frame rate.

υγ: ο Drake δεν έχει τέτοιας ποιοτητας μοντέλο στα gameplay scenes ουτε κατά διάνοια

Γιατί υπάρχει jump σε ανάλυση και τεχνολογία που χρησιμοποιούν.

Άμα θες αυτό το character model in-game κάπως δύσκολο στα 60 fps...

L39Lyxj.jpg

Και ούτως ή άλλως δεν είναι Bayonetta, DMC που τα 60 fps είναι must. Third person adventure με πολύ τζερτζελέ είναι, φορ φακς σεικ δηλαδή. Τα 60 fps θα είναι μια πολυτέλεια στο U4 που είναι ευπρόσδεχτη άμα το καταφέρουν, για κανένα λόγο όμως δεν είναι απαραίτητα.

Εγω παντως να σου πω την αληθεια απο τα προηγουμενα δεν θυμαμαι ποτε να καθομουν να κοιταζα στο παιχνιδι το πως δειχνουν τα προσωπα γιατι αλλωστε το παιχνιδι ηταν μονιμα μεσα στην δραση απο το 2 και μετα και δεν ξερω πχ γιατι ολοι εχουν κολλησει στο εξωτερικο με την φατσα του Drake λες και θα καθονται afk στο παιχνιδι να τον κοιτανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...