Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Alex, δεν έχω παίξει το Grounded mode ακόμα, γι' αυτό δεν το ανέφερα. Αν κρίνω, όμως, από το πώς ανεβαίνει η δυσκολία από το hard στο survivor, δεν είναι ακριβώς αυτό που εννοώ. Δηλαδή, ναι, μια χαρά δυσκολία είναι, αλλά αν, ας πούμε, δεν έχουν ρεαλιστικά πυρομαχικά και supplies και οι εχθροί, αντίστοιχα με αυτά που έχεις/βρίσκεις κι εσύ, δε θεωρώ ότι μπορεί να λειτουργήσει πολύ δίκαια - μη μαζοχιστικά δηλαδή - μια τέτοια δυσκολία.

Δηλαδή, λέω και λέμε "μαζοχιστικό" ένα τέτοιο επίπεδο δυσκολίας, γενικά, αλλά αν το ψειρίσουμε κι άλλο θα δούμε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ σωστού ρεαλιστικού επιπέδου δυσκολίας και μαζοχιστικού επιπέδου δυσκολίας (όπως τα Uncharted στο Crushing ή τα Gears στο Insane). Χωρίς να υπονοώ ότι το μαζοχιστικό επίπεδο δυσκολίας είναι κάτι κακό απαραίτητα. Τα Mass Effect στο Insane τα έχω βγάλει, και τo Uncharted 2 θα κάτσω μες στις γιορτές να το βγάλω (ελπίζω) στο Crushing, επειδή είμαι βλαμμένος :P

Απλώς είναι διαφορετικό. Σε αυτά το κάνω για να μαζοχιστώ. Στο Deus Ex το Hard/No Kills/Ghost run ήταν ο μόνος τρόπος που έβγαζε νόημα το παιχνίδι για μένα, από την άλλη. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το βασικο μειονεκτημα του Grounded ειναι οτι το stealth kill εχει ενα μικρο παραθυρακι που ακομα και να σε ακουσουν οι αλλοι τους πιανει, περα απο αυτο ομως και οτι εχεις σχετικα λιγη ενεργεια δεν αλλαζει κατι αλλο, οι εχθροι ετσι οπως το βλεπω εχουν την ιδια συμπεριφορα και δεν ειναι τετοιο το παιχνιδι ωστε και να μην το ξερεις να σε αιφνιδιασουν.

Φυσικα και εχασα αλλα δεν εχασα επειδη ηταν δυσκολο το παιχνιδι αλλα απο δικο μου κακο χειρισμο, οχι ομως και 100 φορες.

Επισης παιχνιδια που εχουν και online μοδε κατα τη γνωμη μου οταν το λιωσεις το campaing γινεται γελοιο, οπως και να το κανουμε τα αντανακλαστικα της AI δεν ειναι οπως των ανθρωπων.

Γενικα ολα τα παιζω στο δυσκολο τα παιχνιδια (κυνηγαω πλατινες) και γιατι στο ευκολο για μενα τουλαχιστον δεν εχει νοημα, οι αντιπαλοι ειναι απλα σαν να στεκονται.

Αυτη τη γεννια τα πιο δυσκολα για μενα παιχνιδια ηταν το Demon Souls, MG:R, Gears, Κillzones (καποιο θα ξεχναω, αλλα αυτα ειναι τα εντονα που θυμαμαι). Αυτα τα θυμαμαι γιατι αυτα με ζορισαν. (στο τερμα δυσκολο παντα.)

@Vole, ναι καταλαβα τι λες. Και εγω πιστευω πως το πιο ρεαλιστικο επιπεδο στο LoU ηταν το Survivor mode οπου υπηρχε οντως ενα balance προμηθειων/life/εχθρων κτλ. 

@Hollow. Aν ειχες λιωσει στο mp παω πασο, καθως δεν το εχω αγγιξει καν, αρα παιζει οντως θεμα συνηθειας του χειρισμου.

Οταν και εγω επαιζα bf/cod κτλ mp, και μετα εβαζα στο τερμα την δυσκολια στο campaign, ημουν ο Ραμπο και πραγματικα μου φαινοταν και μενα αστειο.

Για καποιον που παιζει μονο sp το grounded ειναι μαζοχιστικα δυσκολο, οπως και για μενα που ειχα τελειωσει 3 φορες αν θυμαμαι ολες και ολες το game, και δεν ειχα καμια επαφη με το mp κομματι του.

Εννοειται και εγω οποτε εχανα, ηξερα πως εγω κανω κατι λαθος στην προσεγγιση ή στο οπλο που πηγαινα να χρησιμοποιησω κτλ. Εχανα σε συγκεκριμενες πιστες στο grounded οπου πραγματικα ειχα νευριασει με την ευκολια που με ξεκοιλιαζαν. :P

Νταξει, η σωστη AI δεν ειναι αυτη που τη βαζεις στο hard και κοβει παραπανω dmg / τρωει περισσοτερες σφαιρες και εχει μεγαλυτερη ευστοχια και υπερβιονικα ματια / αυτια. Σωστη ΑΙ ειναι αυτη που αντιδρα ανθρωπινα / φυσιολογικα σε καταστασεις

Η φάση είναι πως αν δεν έχεις τις γνώσεις να αξιολογήσεις αυτές τις δηλώσεις δεν μπορείς να ξέρεις ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι. Αν και, μεταξύ μας, πιο πολύ διατίθεμαι να πιστέψω πως δεν κάθονται να κάνουν τη δουλειά που χρειάζεται επειδή είναι πάρα πολλή και δε φαίνεται στις διαφημίσεις όπως φαίνονται τα γραφικά, παρά ότι είναι αδύνατο με τις CPU που έχουν στη διάθεσή τους να φτιάξουν έστω κάτι λίγο καλύτερο. 

Το αυτο. Αν μη τι αλλο, τουλαχιστον στο PC που ειναι μετρησιμα τα μεγεθη, στα περισσοτερα παιχνιδια με ενα CPU 5ετιας να παιζεις, τα μισα cores ξυνονται. Οποτε η επεξεργαστικη ισχυς υπαρχει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Νέες πληροφορίες για την ιστορία του παιχνιδιού. Μια χαρά φαίνεται σαν ιδέα. Ειδικά αν υλοποιηθεί ωραία η όλη θεματολογία με τους πειρατές που γουστάρω απίστευτα, παίζει να γίνει το αγαπημένο μου uncharted.

http://www.ign.com/articles/2015/01/06/naughty-dog-discusses-uncharted-4s-story-and-life-after-the-last-of-us

http://www.videogamer.com/ps4/uncharted_4/news/naughty_dog_wont_push_uncharted_4_to_60fps_if_it_compromises_player_experience.html

Μαλλον δηλωση-προετοιμασια οτι μαλλον τα 60fps θα ειναι δυσκολα να τα ποιασουν αν θελουν να εχουν εναν φοβερο τεχνικο τομεα στα 1080p.

• Like 1

Να μη βάλουν και τίποτα μπάρες για δήθεν κινηματογραφική εμπειρία! Πάντως αν είναι σταθερά πάνω από 30 εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα .Μια χαρά θα είναι!

• Like 1

http://www.videogamer.com/ps4/uncharted_4/news/naughty_dog_wont_push_uncharted_4_to_60fps_if_it_compromises_player_experience.html

Μαλλον δηλωση-προετοιμασια οτι μαλλον τα 60fps θα ειναι δυσκολα να τα ποιασουν αν θελουν να εχουν εναν φοβερο τεχνικο τομεα στα 1080p.

Τι κάνει νιαου-νιαου στα κεραμίδια...

Προσωπικά, δεν πίστεψα ουτε για 1 λεπτό οτι θα έτρεχε στα 60fps (οταν το είχαν "ανακοινώσει")...Ο μέσος χρήστης δεν ξερει καν/δεν μπορεί να αισθανθεί τα 60 οπότε...ρίξε γραφικό και γυαλιστερή φάσσσση να γουστάρει ο λαουτζίκος ;)

ΚΟJIMA WILL SAVE US, 1000 φορές να έχω γραφικά επιπέδου MGSV στα 60 καρέ παρά του Uncharted στα 30 όπου ακόμα και οι βράχοι γυαλίζουν because..."γραφικά".

• Like 1

Κοφαλα Red, στην πλειονοτητα των περιπτωσεων ειναι απολαυστικα τα σχολια σου, δεν εχει σημασια το αν συμφωνει κανεις με οσα παραθετεις. Εν προκειμενω συμφωνω κιολας οποτε...μπητι καλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...