Obiwan88 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/2/2019 στις 10:05 ΠΜ, dinos234 είπε Νομίζω είχαν πει ότι ήταν το τελευταίο αλλά κι εγώ θα ήθελα να δω κάποια συνέχεια αν γίνει θα γίνει με άλλο άτομο αλλά για να μην κάνω κάνα spoiler όσοι το τερμάτισαν ίσως καταλάβουν. Nαι το ειχαν πει, σιγουρα. Κ το πιστευω. Αν θυμασαι, η Naughty dog sta 4 games, σταματαει. εβγαλε 4 crash, εβγαλε 4 Jak & Daxter, κ τωρα 4 uncharted. Βεβαια δεν ισχυει απολυτα. γιατι με τα Last Of us, δε νομιζω να φτασει τα 4. εχω αυτη την εντυπωση. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Obiwan88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Τσαμπε απο plus το πηρα και το λιωνω! Τι παιχνιδαρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Eιναι το καλυτερο Uncharted για μενα, αν και μου αρεσουν ολα πολυ. Δεν εχω παιξει το Lost legacy βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obiwan88 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Πραγματι. Για μενα 4>2>3>1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpil Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Για εμένα αυτή είναι η σειρά από το καλύτερο στο χειρότερο. 4> Lost legacy> 2> 3> 1 Στα πρώτα 2 παιχνίδια έχω πλατίνα, τόσο μου άρεσαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Για εμένα ήταν απογοήτευση σε σχέση με το 2, αλλά καλύτερο από το 3. Τα sequences με το τζιπάκι θα μπορούσαν να λείπουν εντελώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis.illegal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Αν παιζει καποιος online add me tolis_illegal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FOTIADIS73 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Πρόβλημα με το unchared 4 Καλημέρα σας , θα ήθελα την βοήθεια σας στο παρακάτω πρόβλημα που αντιμετωπίζω σχετικά με ένα παιχνίδι ( uncharded 4 ) . Την πρώτη φορα που το έπαιξα το τερμάτισα και δεν το ξαναέπαιξα μετά από αρκετούς μήνες που ήθελα να παίξω ξανα δεν μου εμφάνιζε τον στοχο μπήκα στις ρυθμίσεις αλλά δεν μπόρεσα να το φτιάξω έτσι εκανα ξανα install & uninstall το παιχνίδι αλλά και παλι το πρόβλημα με την εμφάνιση του στοχου εξακολουθεί να υπάρχει μπορείτε να με βοηθήσετε για το πως να εμφανίσω τον στοχο στο παιχνίδι ? Ευχαριστώ Κωνσταντίνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis.illegal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα! Παίζει κανείς ακόμη multiplayer?? Αν ναι ας Μ κάνει add tolis_illegal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα