Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω είχαν πει ότι ήταν το τελευταίο αλλά κι εγώ θα ήθελα να δω κάποια συνέχεια αν γίνει θα γίνει με άλλο άτομο αλλά για να μην κάνω κάνα spoiler όσοι το τερμάτισαν ίσως καταλάβουν. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Το ξαναρχισα και γω το game για 2η φορά μετά απο 2 χρόνια.φοβερό game.Αντε να βγεί και νέο Uncharted

Υπάρχει και το Lost Legacy που αξίζει αρκετά, σαν standalone expansion στο μοτίβο του Uncharted 4. Αν δεν το έχεις παίξει, στο προτείνω ανεπιφύλακτα (δεν παίζεις με τον Drake).

Επεξ/σία από tsakali_gr
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsakali_gr είπε

Υπάρχει και το Lost Legacy που αξίζει αρκετά, σαν standalone expansion στο μοτίβο του Uncharted 4. Αν δεν το έχεις παίξει, στο προτείνω ανεπιφύλακτα (δεν παίζει με τον Drake).

Ναι το ξέρω το lost legacy με ξενερώνει όμως που είναι χωρίς τους αγαπημένους μου Nathan και Sally αλλά το έχω στο πλάνο μου για αγορά

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα ξέρει κάποιος να με ενημερώσει αν γίνεται την κίνηση του παίκτη να τη βάλεις στο σταυρό αντί για το DualShock ;

• Sad 1
Δημοσ.

Τώρα το παιζω ευχάριστο παιχνίδι αλλα νομίζω το golden abyss του ps vita ηταν πολύ πιο απολαυστικό. Γνωμουλα απο κάποιον που τα έχει παίξει και τα δυο? Έτσι απο περιέργα

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Desmond Kind είπε

Τώρα το παιζω ευχάριστο παιχνίδι αλλα νομίζω το golden abyss του ps vita ηταν πολύ πιο απολαυστικό. Γνωμουλα απο κάποιον που τα έχει παίξει και τα δυο? Έτσι απο περιέργα

Eχω παιξει ολα τα Uncharted και το 4ο ειναι απο τα αγαπημενα.

Αρκετα καλυτερο απο το golden abyss για μενα, αν και το τελευταίο ειχε καποιες ωραιες handheld πινελιες.

Δημοσ.

Εγω τερμάτισα πριν λίγες μερες την τριλογία, και δεν εχω αγοράσει ακομη το 4 αλλα μου φαινεται πως πρεπει να το κανω άμεσα...

Το κακο ειναι πως με αυτες τις προσφορές του ps plus εχω ακομη 8 παιχνίδια που εχω αγοράσει και με περιμένουν...🤣🤣🤣

Δημοσ.
Στις 9/7/2019 στις 10:56 ΜΜ, Desmond Kind είπε

για εμένα το 4 ειναι η κορυφή της σειρας σε ολα τα επίπεδα. πολυ καλύτερο gunplay, πολυ πιο περιορισμένες μάχες (απο το σιχαμα που γινοταν στο 3!), μπολικη εξερεύνηση, ωραία ιστορία και αρκετα καλά συνδεδεμένη.

δεν ημουν ποτε μεγάλος φαν της σειρας, τα επαιζα ολα κ περνουσα καλα αλλά παντα ηταν για εμενα τιτλοι του 7-8. το 4 ομως το παραδέχομαι απόλες τις απόψεις και γίνεται ολοένα και καλύτερο οσο προχωράς. το τελος ειναι λιγο καρναβάλι αλλά ως εκει, λουκουμακι!

Δημοσ.
Στις 12/7/2019 στις 6:40 ΜΜ, johnythedirector είπε

Εγω τερμάτισα πριν λίγες μερες την τριλογία, και δεν εχω αγοράσει ακομη το 4 αλλα μου φαινεται πως πρεπει να το κανω άμεσα...

Το κακο ειναι πως με αυτες τις προσφορές του ps plus εχω ακομη 8 παιχνίδια που εχω αγοράσει και με περιμένουν...🤣🤣🤣

Και τι το κανεις θεμα. 100+ εχω.🤣

Το αγοράζεις χθες αν σου άρεσε η τριλογία.. 

Δημοσ.

Είχε την ψυχή ενός uncharted, έπαιζε σαν τετοιο, δεν παύει να ειναι ενα πολυ καλο spin-off. Δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κανενα απο τα υπόλοιπα θεωρω. 

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ δεν είχα παίξει κανένα μέχρι που έδωσαν δωρεαν στο ps plus τη τριλογία.Να μην πολυλογώ σκεφτόμουν με το ξέσπασμα του κορονοιου μιας που εχω χρόνο να αγοράσω το 4 .Μέχρι που και αυτό το πήρα δωρεάν χαχαχαχαχαχαα παίζει να είμαι απο τους λίγους που έχουν βγάλει και τα 4 παιχνίδια τσαμπέ.Αγόρασα εννοείται το dlc και περιμένω να το παίξω.Χωρίς spoilers μπορείτε να μου πείτε εαν αξίζει?Γιατί έχω hype.Ενα υπέροχο τέλος της σειράς uncharted ήταν το 4.

Δημοσ.

dlc ποιο εννοεις? το The Lost Legacy.?

Εννοειτε αξιζει.Ωραια ιστορια με αλλους πρωταγωνιστες.Διαρκεια περιπου 8 ωρες.Θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...