Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Για τον κωδικο δειτε σε σκρουτζ ποια καταστηματα το αναφερουν και γενικα παρτε τηλεφωνο βλνα ρωτησετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Screenshots κανεις? Χωρίς spoilers: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Πάει..Γύρω στις 8 ώρες μου πήρε..Θέλω ακόμα πιο πολύ ένα SoTR(Shadow of the Tomb Raider) τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takisdemi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Το αγόρασα κι εγώ σήμερα. Το βράδυ θα το ξεκινήσω Είχα ξεκινήσει το Horizon αλλά θα περιμένει. Uncharted και tomb rider είναι τα αγαπημένα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Τέλος και για εμενα στις 8 ώρες και 22 λεπτά, πολύ ευχάριστη έκπληξη, δύσκολα θα βγει από το top 10 για αυτό τον χρόνο. Θα κυνηγήσω σιγά-σιγά και το plat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Σε ποιο επιπεδο δυσκολιαςτο βγαλατε στο 8ωρο μαγκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εχουν κανει φοβερη δουλεια οπως ηταν αναμενομενο στον τεχνικο τομεα ,ειμαι στις 3 ωρες gameplay και σταματαω πολλες φορες απλα για να θαυμασω το περιβαλλον . Κλασικη naughty dog αρτιο αποτελεσμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Και το συγκρίνουν με το μέτριο(Οπτικά) Final Fantasy XV. Δεν πιάνεται η ND μάγκες.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Gameplay είναι ακριβώς ίδιο με το uncharted 4; Θέλω να πω έχει πολύ σκαρφάλωμα, ίδια όπλα κτλ; Ακόμα δεν είμαι ούτε στην μέση του horizon και λέω μήπως το αφήσω να πιάσω το lost legacy.. Είναι πρώτη φορά που δεν παίρνω uncharted day one.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 8 ωρες και 20 λεπτά (μαζί με το sidequest). Πολυ καλό και polished παιχνιδάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Gameplay είναι ακριβώς ίδιο με το uncharted 4; Θέλω να πω έχει πολύ σκαρφάλωμα, ίδια όπλα κτλ; Ακόμα δεν είμαι ούτε στην μέση του horizon και λέω μήπως το αφήσω να πιάσω το lost legacy.. Είναι πρώτη φορά που δεν παίρνω uncharted day one.. Ναι ίδιο είναι το gameplay, απλά το στυλ πάει περισσότερο προς Tomb Raider. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Λογικο. Πρωταγωνιστουν κοριτσια αφου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δεν είναι μόνο αυτό, έχει κι' άλλα στοιχεία από TR..Αλλά μένει στην προσπάθεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δεν είναι μόνο αυτό, έχει κι' άλλα στοιχεία από TR..Αλλά μένει στην προσπάθεια.. Δεν ανέφερες όμως καθόλου το tomb raider στα τελευταία μηνύματα. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Τιτλοι τελους κοντα στο 10 ωρο για το lost legacy .Συμπερασματικα αξιζε ολα τα ευρω οχι φυσικα απο θεμα χρονου αλλα απο την εμπειρα . Αψεγαδιαστος τιτλος . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα