Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οσον αφορα την διαρκεια παντως το σωστο μετρο συγκρισης ειναι με το αλλο παιχνιδι του ειδους του δηλαδη το tomb raider.

Αν σκεφτουμε οτι το baba yaga που ζητημα να ειναι κατω απο 2 ωρες το χρεωναν κοντα 15 ευρω αρα το uncharted κουτατο με το jack 1 δωρο ειναι αντικειμενικα καλη τιμη.

Και εγω αν δεν πεσει αισθητα μεχρι τις γιορτες δεν αποκλειω την ενοικιαση γιατι απο αρχες 2018 εχει αρκετα εξοδα για μενα με gow4,kuni2 και red dead 2 για αρχη.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οσον αφορα την διαρκεια παντως το σωστο μετρο συγκρισης ειναι με το αλλο παιχνιδι του ειδους του δηλαδη το tomb raider.

Αν σκεφτουμε οτι το baba yaga που ζητημα να ειναι κατω απο 2 ωρες το χρεωναν κοντα 15 ευρω αρα το uncharted κουτατο με το jack 1 δωρο ειναι αντικειμενικα καλη τιμη.

Άμα βγάλεις το backtracking παίζει να ήταν και μικρότερο, επίσης το πρώτο TR προσωπικά μου παίρνει λιγότερο από 8 ώρες να το τελειώσω.

Έχω χάσει επεισόδια..Τώρα είδα ότι δίνουν το Jak and Daxter: The Precursor Legacy σαν pre-order bonus..

https://www.astrongameclub.gr/index.php?route=product/product&product_id=9945

Για μενα αξιζει να το εχεις στην συλλογη σου.Αν σου φαινονται πολλα τα 30 ευρω, περιμενε να το βρεις μτχ στο 20αρη να το αγορασεις.

Διαφορετικα νοικιασμα και πισω.

Σκέφτομαι αν αξίζει αγορά ή αν απλά το νοικιάσω - τερματισμό και πίσω..

Περιμενε να πεσει η τιμη του, εγω διαβαζω οτι ειναι πολυ μικρο, 5-7 ωρες 

Περιμενε να πεσει η τιμη του, εγω διαβαζω οτι ειναι πολυ μικρο, 5-7 ωρες 

Που το διάβασες; 9-11 ώρες βλέπω εγώ. Μάλιστα το παρουσιάζουν ως full length game και όχι dlc πλέον.

edit: Βρήκα κι αυτό: Link.png Site: https://howlongtobeat.com/game.php?id=41814

Που το διάβασες; 9-11 ώρες βλέπω εγώ. Μάλιστα το παρουσιάζουν ως full length game και όχι dlc πλέον.

edit: Βρήκα κι αυτό: Link.png Site: https://howlongtobeat.com/game.php?id=41814

στο ps4 reddit, οι περισσοτεροι λενε για 7 ωρες νορμαλ run, δεν με πειραζει η διαρκεια, η τιμη του θα ηθελα να ναι 20-25 top, απ οσο ειδα σε στριμς φαινεται καλο, αλλα θα περιμενω sales 

στο ps4 reddit, οι περισσοτεροι λενε για 7 ωρες νορμαλ run, δεν με πειραζει η διαρκεια, η τιμη του θα ηθελα να ναι 20-25 top, απ οσο ειδα σε στριμς φαινεται καλο, αλλα θα περιμενω sa

Το έχουν στα χέρια τους αυτοί που το λένε; Θέλω να πω έχουν βγει δισκάκια στην αγορά; Πάντως έχω διαβάσει ότι θα έχει παρόμοια διάρκεια και με το drake's fortune και όσο να ναι η διάρκεια έχει σημασία. Άλλο είναι 5 ώρες και άλλο 10. Για την τιμή συμφωνώ και η αλήθεια είναι ότι και πιο φτηνό να ήταν δεν με καίει να το παίξω τόσο πολύ..

edit: Link.png Site: https://www.psu.com/news/32696/uncharted-the-lost-legacy-game-length-release-date

"Naughty Dog has revealed that the new DLC content for Uncharted 4: A Thief’s End will take 10 hours or more to complete."

NA σιγουρα απο χθες το βραδυ, για Ευρωπη δεν ξερω. Δε νομιζω απλα να λενε οτι ειναι 7 ωρες χωρις να παιξουνε

Στο internet όλα μπορείς να τα διαβάσεις..Πόσοι είναι αυτοί που με το που βγήκε εχθές έκατσα σερί 7 ώρες και το τερμάτισαν.. Πάντως και το 7 απέχει πολύ από το 5μιση ώρες. Όπως και να έχει σημασία έχει αυτές οι ώρες να προσφέρουν διασκέδαση και να μην είναι επαναλαμβανόμενες. 

Εντυπωσιακό από γραφικά! Προσπαθώ να ρυθμίσω το OBS για αξιοπρεπή 1080p, γιατί 720p αδικείται, και να ξεκινήσω streaming.

Πάντως πολύ θετικές πρώτες εντυπώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...