Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το καταλαβαν και αυτοι γιαυτο δινουν δωρο το jak and daxter 1 remastered.Υπομονη μεχρι τις γιορτες να πεσει η τιμη του.

Μου προκαλει ''χαρα''που το παραπανω expansion του uncharted με 8περιπου ωρες κουτατο(και οχι digital only)και με δωρο το jak 1 αξιζει για day one ενοικιαση αλλα το hellblade(και αυτο με κεντρικη ηρωιδα)μικροτερη διαρκεια και digital only αξιζει για αγορα γιατι...reasons :)

Δεν το γραφω για να παρω απαντησγ απλα το αναφερω μιας και ειναι τα πιο δημοφιλη παιχνιδια του Αυγουστου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

"Buy" και απο οσο διαβασα ειναι 6 ωρες με τιμη 30 ευρω, ουτε καν, καλο χρυσο φαινεται αλλα για 30 γιουρα δεν ειναι imho

Οι περισσοτεροι παντως αναφερουν  ότι το τερματησανε κοντα στις 9 με 10 ωρες το παιχνιδι.Μια χαρα διαρκεια για ένα απλο εξπανσιον

Ναι και εγω ετσι πιστευω, γενικα μετα το 2 που ηταν μακραν το καλυτερο της σειρας, δε μου ειπαν κατι τα επομενα αν και τα αγορασα, το τελευταιο το μετανιωσα οπως εγραψα, το 3 ηταν επισης μετριο. Γενικα περα απο τον οπτικο τομεα δε προσφερει κατι διαφορετικο, κρεμιεσαι, ψαχνεις τα collectibles, ιδιο ακριβως gunplay. Ελπιζω να ναι αρκετα καλο, αλλα 39 ευρω νομιζω ειναι αρκετα

Ενταξει το εμπεδώσαμε για σενα είναι μετριο.Αλλα ο περισσοτερος κοσμος το 4 το λατρεψε(όπως και εγω φυσικα)Για μενα το καλυτερο  uncharted  της σειρας.

Και εμενα μαρεσε το 4 και το πλατιναρα αλλα δεν ξετρελαθηκα να πω την αληθεια,ειδικα γισ 9ρια και 10ρια που διαβαζα εδω περιμενα παραπανω.

Το multi μαρεσε αλλα δυστηχως σχεδον ολοι απο το forum μονο για το single player το πηραν και μονος δεν λεει :P

Τωρα για το legacy βλεπουμε πως θα παιξει η τιμη του μεχρι τις γιορτες γιατι εχει αρκετα παιχνιδια που βγαινουν φετος αλλα και αρχες του 2018 για μενα προσωπικα αν και καλι δειχνει και ισα ισα που χαρηκα για την επιλογη της chloe(αλλα οχι της nadine)γιατι ψιλο βαρεθηκα τον nathan :P

Το καταλαβαν και αυτοι γιαυτο δινουν δωρο το jak and daxter 1 remastered.Υπομονη μεχρι τις γιορτες να πεσει η τιμη του.

Μου προκαλει ''χαρα''που το παραπανω expansion του uncharted με 8περιπου ωρες κουτατο(και οχι digital only)και με δωρο το jak 1 αξιζει για day one ενοικιαση αλλα το hellblade(και αυτο με κεντρικη ηρωιδα)μικροτερη διαρκεια και digital only αξιζει για αγορα γιατι...reasons :)

Δεν το γραφω για να παρω απαντησγ απλα το αναφερω μιας και ειναι τα πιο δημοφιλη παιχνιδια του Αυγουστου.

Γιατι ακομα τσουζει που τα σκασα 50 ευρω , εβγαλα το campaign και τελος πηγε ραφι ... Και αλλα για 40 δεν ...

What?! Dude εσύ υποτίθεται διαβάζεις προσεκτικά wtf?! Πρώτον το female part παίζει ρολο μονο στο άμα θα το παίξω η όχι, τίποτα άλλο και στην τελική είναι προσωπική προτίμηση. Στο Hellblade υποστηρίζεις μια μικρή εταιρία για την πολιτική της και μονο ασχέτως ότι το game είναι πολύ καλο τελικά (έχω γράψει πιο αναλυτικά εκεί u know), εδώ μιλάμε για top established devs (ND) και επίσης έχω επιλογή για ενοικίαση και για αυτό δεν buy μικρά σε διάρκεια console games. Fulgore Fulgore...

p.s. Τώρα είδα είναι ότι γραφεις 4 το πρωί, so nvm :)

Lul το καλυτερο uncharted? Οτι ειναι μετριο το παιχνιδι στη καλυτερη καλο ειναι δεδομενο, τωρα αν σε νοιαζουν μονο τα γραφικα ειναι 10/10 που ειναι ο μοναδικος τομεας που  ξεχωριζει.

Lul το καλυτερο uncharted? Οτι ειναι μετριο το παιχνιδι στη καλυτερη καλο ειναι δεδομενο, τωρα αν σε νοιαζουν μονο τα γραφικα ειναι 10/10 που ειναι ο μοναδικος τομεας που  ξεχωριζει.

Πιο υποκειμενικη γνωμη πεθαινεις. Το να μην σου γκελαρει ενα παιχνιδι καλα το καταλαβαινω. Να εχεις εχεις παιξει ομως καποιο απο τα παιχνιδια της σειρας, να σου αρεσει το συγκεκριμενο ειδος και να αξιολογεις το εν λογω παιχνιδι ως αντικειμενικα μετριο με ξεπερνα.

• Like 2

Πιο υποκειμενικη γνωμη πεθαινεις. Το να μην σου γκελαρει ενα παιχνιδι καλα το καταλαβαινω. Να εχεις εχεις παιξει ομως καποιο απο τα παιχνιδια της σειρας, να σου αρεσει το συγκεκριμενο ειδος και να αξιολογεις το εν λογω παιχνιδι ως αντικειμενικα μετριο με ξεπερνα.

Το εγραψα παραπανω, για τα δικα μου γουστα, εχω παιξει και αγορασει και τα 4 και το 4ο το θεωρω το πιο αδυναμο, τωρα οπως ξαναεγραψα αν τρελενεσαι για γραφικα και ηχο ειναι αριστουργημα, εμενα που δεν μου λενε κατι τα γραφικα το βρηκα απλα μετριο. Γουστα ειναι αυτα, δε χρειαζεται να τρελαινομαστε

Καλα εννοειται οτι δεν ειναι να τρελαινεσαι. Να μην αποτρεπεις και καποιον που ενδεχομενως θα ηθελε να το παιξει ειναι το θεμα..

• Like 1

Καλα εννοειται οτι δεν ειναι να τρελαινεσαι. Να μην αποτρεπεις και καποιον που ενδεχομενως θα ηθελε να το παιξει ειναι το θεμα..

Εννοειται πως δεν αποτρεπω κανενα, γνωμες λεμε, μακαρι το dlc να ειναι οντως καλο και θα το παρω σιγουρα και εγω

Το εγραψα παραπανω, για τα δικα μου γουστα, εχω παιξει και αγορασει και τα 4 και το 4ο το θεωρω το πιο αδυναμο, τωρα οπως ξαναεγραψα αν τρελενεσαι για γραφικα και ηχο ειναι αριστουργημα, εμενα που δεν μου λενε κατι τα γραφικα το βρηκα απλα μετριο. Γουστα ειναι αυτα, δε χρειαζεται να τρελαινομασ

.Γουστα είναι φυσικα .Ενταξει μπορει η σειρα  uncharted  σαν ποιοτητα να μην ξεπερναει το αριστούργημα του  last of us!!αλλα είναι ευχαριστα παιχνίδια  γενικως.

Για την ωρα δουλευω βραδυ τωρα το καλοκαιρι αρα κανονικο ηταν το post.

Επισης στο εχω ξαναπει και σε αλλο θεμα.Συμφωνω στο 90% αυτων που γραφεις στα θεματα παιχνιδιων εκτος απο το κομματι της αγορας.Δεν σε κατηγορω για τον τροπο που παιζεις τα παιχνιδια στο ps4 ,αλλα ειναι αντι ιδεολογικο ας το πουμε οποιος την βγαζει με ενοικιασεις κυριως να δινει προτασεις-συμβουλες αγορας σε αλλους για το ποιο παιχνιδι αξιζει για αγορα και πρεπει να στηριζουμε κιολας σαν καταναλωτες,απλα δεν στεκει τουλαχιστον για δεδομενα forum.

Τελος τι παει να πει η naughty dog ειναι established εταιρεια αρα αξιζει το παιχνιδι της για ενοικιαση?

Δηλαδη τις μεγαλες εταιρειες που ριχνουν ΤΗΝ δουλεια στο παιχνιδι τους αλλα κυριως στην υποστηριξη του δεν αξιζει να τις στηριζουμε/επιβραβευουμε επειδη κλασσικα θα πουλησουν?Και με αυτα που διαβαζω στο lost legacy μιλαμε για expansion επιπεδου ΑΑΑ σε σχεση με αλλα παιχνιδια δεν το λες μικρο.

Τα tf2 και bf με τα κατω των 5 ωρων campaign τι θεωρουνται τοτε?

Μετα μην απορεις γιατι διαφωνουμε κυριως σε αυτο το κομματι.

Τελος να συμπληρωσω οτι και το hellblade θα αγορασω στην αλλη πλατφορμα μολις φτιαξω το pc και οπως ειπα και πιο πισω επειδη και εγω τα θεωρω πολλα τα χρηματα για το lost legacy αλλα για αλλους λογους και οχι για την διαρκεια του,κανω υπομονη(σπανιο πραγμα ξερω)μεχρι τις γιορτες να πεσει η τιμη του και βλεποντας και κανοντας.

.Γουστα είναι φυσικα .Ενταξει μπορει η σειρα uncharted σαν ποιοτητα να μην ξεπερναει το αριστούργημα του last of us!!αλλα είναι ευχαριστα παιχνίδια γενικως.

Το last of us ειναι αυτο που ειναι για πολλους λογους.

Παιχνιδι σημειο αναφορας στο ειδος του(καληνυχτα capcom)μαζι με το red dead redemption ξεχωρισαν την προηγουμενη γενια και δικαιολογει τις κριτικες και υποδοχη απο το κοινο.

Το u4 ομως ειναι σε βαθμολογια πιο πανω απο το w3.

Μιλαμε για το γνωστο w3 που ταραξε την gaming κοινοτητα,εθεσε νεα ορια στο τι ειναι expansion και προσθετο περιεχομενο.

Αλλα το u4 ειναι exclusive με κορυφαια γραφικα και υποστηριξη αρα ναι ειναι overrated παιχνιδι.

Overrated βεβαια δεν σημαινει οτι ειναι κακο παιχνιδι(που δεν ειναι).

Και εγω πχ θεωρω το u1 το χειροτερο αλλα σε αλλους αρεσε.

Οσο για τον συμφορουμιτη najin ειναι γνωστο απο τα αλκα θεματα οτι εχει μια προτιμηση στα online παιχνιδια και απο single player σε αυτη την γενια κυριως τον τραβηξαν τα nioh,bloodborne και λιγο το horizon ως τωρα παντα.

Αρα αυτο ισως βοηθησει στο να καταλαβει καποιος γιατι θεωρει μετριο το u4,πραγμα λογικο φυσικα.

• Like 2

Για την ωρα δουλευω βραδυ τωρα το καλοκαιρι αρα κανονικο ηταν το post.

Επισης στο εχω ξαναπει και σε αλλο θεμα.Συμφωνω στο 90% αυτων που γραφεις στα θεματα παιχνιδιων εκτος απο το κομματι της αγορας.Δεν σε κατηγορω για τον τροπο που παιζεις τα παιχνιδια στο ps4 ,αλλα ειναι αντι ιδεολογικο ας το πουμε οποιος την βγαζει με ενοικιασεις κυριως να δινει προτασεις-συμβουλες αγορας σε αλλους για το ποιο παιχνιδι αξιζει για αγορα και πρεπει να στηριζουμε κιολας σαν καταναλωτες,απλα δεν στεκει τουλαχιστον για δεδομενα forum.

Τελος τι παει να πει η naughty dog ειναι established εταιρεια αρα αξιζει το παιχνιδι της για ενοικιαση?

Δηλαδη τις μεγαλες εταιρειες που ριχνουν ΤΗΝ δουλεια στο παιχνιδι τους αλλα κυριως στην υποστηριξη του δεν αξιζει να τις στηριζουμε/επιβραβευουμε επειδη κλασσικα θα πουλησουν?Και με αυτα που διαβαζω στο lost legacy μιλαμε για expansion επιπεδου ΑΑΑ σε σχεση με αλλα παιχνιδια δεν το λες μικρο.

Τα tf2 και bf με τα κατω των 5 ωρων campaign τι θεωρουνται τοτε?

Μετα μην απορεις γιατι διαφωνουμε κυριως σε αυτο το κομματι.

Πότε εγώ έδωσα προτάσεις για console games, δεν είναι τυχαίο που σπανια ποστάρω εδώ, γιατί πολύ απλά δεν ασχολούμαι με το PS ιδιαιτερα παρα μονο με exclusives, οποτε σωστό αυτό που λες αλλα όχι προς τα εμενα ;) Για ΝΔ εννοούσα ότι ως καλύτερη εταιρία στον χώρο φαντάζομαι θα επιβιώσει χωρίς την αγορά μου όχι ότι διαφωνώ σε αυτό που λες γιατί έτσι είναι το σωστό (ειδικά για τέτοιου είδους εταιρείες που παράγουν τρελή ποιότητα) αλλα όταν υπάρχει επιλογή να παίξεις ένα μικρό σε διάρκεια game χωρίς replayability με 2 euro αντί για όσα ζητάει τότε είναι ψιλό μονόδρομος για μένα η επιλογή ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...