logistoulis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ναι σε γενικές γραμμές αυτό συμβαίνει, απλά στο 4 πλησίασαν αρκετά και στο πιστολιδι, γιατί τα 1/2/3 είναι κάποια χρόνια πίσω από reboot Πάντως από δω και πέρα φαίνεται ότι τελειώσαμε με τα uncharted (πέρα από το dlc ), τα tomb raider είναι το μόνο που θα έχουμε για το είδος, ελπίζω να δούμε κάτι καινούριο και όχι ξανά το ίδιο λόγω και της έλλειψης ανταγωνισμού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Επίσης προτιμώ το explore του tomb raider από τα σκαρφαλωματα του uncharted. Απλα υπάρχει μία μεγαλύτερη αδυναμία στο uncharted λόγω naughty dog και ps exclusive,εξού και τα 10/10 που έπαιρνε όταν βγήκε που καμιά από τις δύο σειρές δεν είναι για 10/10. Ναι σε γενικές γραμμές αυτό συμβαίνει, απλά στο 4 πλησίασαν αρκετά και στο πιστολιδι, γιατί τα 1/2/3 είναι κάποια χρόνια πίσω από reboot Πάντως από δω και πέρα φαίνεται ότι τελειώσαμε με τα uncharted (πέρα από το dlc ), τα tomb raider είναι το μόνο που θα έχουμε για το είδος, ελπίζω να δούμε κάτι καινούριο και όχι ξανά το ίδιο λόγω και της έλλειψης ανταγωνισμού δεν το πλησίασαν γιατί είναι διαφορετικό το gameplay του καθενός. Στο μεν tomb raider έχεις 4 όπλα συνολικά μόνιμα πάνω σου και κανείς και upgrade. Στο uncharted απλά μαζευεις ότι όπλο βρεις κάτω.Και εμένα γενικά μαρεσε περισσότερο αλλά το θεωρώ το πιο overrated παιχνίδι του ps4 ως τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Το gunplay του Uncharted 4 μου αρεσε περισσοτερο απο το αντιστοιχο του Rise, ενω ως συνολικη εμπειρια το θεωρω δυο κλασεις ανωτερο, παροτι μου αρεσουν αρκετα και μετα το reboot οι περιπετειες της Λαρα. Στα Uncharted εμπλεκομαι περισσοτερο συναισθηματικα, ενω στο αλλο δεν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Εμπλέκεσαι και στο Tomb Raider. Δεν θυμάσαι όταν σκότωσες το πρώτο ελαφάκι με το τόξο πως πήραν τα ζουμιά την Lara; Πως έτρεμε, πως είχε εφιάλτες την πρώτη νύκτα; Ε μετά την έπιασαν τα ψυχολογικά της και **** όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Και αυτό είναι η μόνη έντονη σκηνή στο tomb raider.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=6hNeEHmmAoc 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Καινούργιο Tomb Raider so soon?! Βασικά το expansion παίζει να είναι μεγαλύτερο από τα TR Πάντως αυτό το detail που δίνει η ND στο gameplay απλά δεν υπάρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δεν χρειάζεται να το δεις, ''Buy'' με κλειστά μάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 "Buy" και απο οσο διαβασα ειναι 6 ωρες με τιμη 30 ευρω, ουτε καν, καλο χρυσο φαινεται αλλα για 30 γιουρα δεν ειναι imho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 "Buy" και απο οσο διαβασα ειναι 6 ωρες με τιμη 30 ευρω, ουτε καν, καλο χρυσο φαινεται αλλα για 30 γιουρα δεν ειναι imho How 'bout 0? Είχα πάρει την digital deluxe στα 75, no regrets! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εγω που πηρα σκετο το 4 το μετανιωσα, ειναι απο τα μοναδικα που μετανιωσα στο πσ4 οσο καιρο το εχω, μου φανηκε εντελως το ιδιο με παρα πολυ κουραστικο σκαρφαλωμα, αλλα ειναι γουστα αυτα οι περισσοτεροι το γουσταρανε με collector/deluxe etc το παιρνεις τζαμπα το ξερω, αν παιξεις γραψε εντυπωσεις μπας και ειναι καλυτερο απο το 4 μπορει να το σκεφτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Αγορα στις πρωτες μερες. No brainer.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Το game είναι περίπου 8-10 ώρες εκτος άμα explore shit, είχανε πει ότι θα είναι περίπου 3/4 του thiefs που ήταν περίπου 14-15 ώρες άμα θυμάμαι καλά. προσωπικά η διάρκεια είναι μια χαρά, αυτό που με έχει κουράσει είναι το συνεχόμενο female lead forced down our throats, day 1 ενοικίαση από μένα Naji άμα δεν σου είπε πολλά το main αμφιβάλλω να σου πει αυτό dude. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Το game είναι περίπου 8-10 ώρες εκτος άμα explore shit, είχανε πει ότι θα είναι περίπου 3/4 του thiefs που ήταν περίπου 14-15 ώρες άμα θυμάμαι καλά. προσωπικά η διάρκεια είναι μια χαρά, αυτό που με έχει κουράσει είναι το συνεχόμενο female lead forced down our throats, day 1 ενοικίαση από μένα Naji άμα δεν σου είπε πολλά το main αμφιβάλλω να σου πει αυτό dude. Ναι και εγω ετσι πιστευω, γενικα μετα το 2 που ηταν μακραν το καλυτερο της σειρας, δε μου ειπαν κατι τα επομενα αν και τα αγορασα, το τελευταιο το μετανιωσα οπως εγραψα, το 3 ηταν επισης μετριο. Γενικα περα απο τον οπτικο τομεα δε προσφερει κατι διαφορετικο, κρεμιεσαι, ψαχνεις τα collectibles, ιδιο ακριβως gunplay. Ελπιζω να ναι αρκετα καλο, αλλα 39 ευρω νομιζω ειναι αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα