logistoulis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Τελείωσα τη τριλογία και σήμερα κάποια στιγμή θα αρχίσω και το 4, για να δούμε τι θα δούμε Πάντως από τα τρία πρώτα πράγματι καλύτερο είναι το δεύτερο φαίνεται η αγάπη που έριξαν σε αυτό, στο τρίτο κάτι δε μου καθόταν καλά.. διαφορά μικροπραγματα δηλαδή.. σα να το βιάστηκαν Θα δω και το 4, το standalone expansion όμως δεν ξέρω αν θα τω δω μόλις βγει γιατί τα πήρα όλα σβαρνα μαζεμένα και νιώθω ότι έφαγα overdose Σε κάποια χριστουγεννιάτικη έκπτωση ίσως μην πω και από το '18 να παίξω και τίποτε άλλο, γιατί 50+ ώρες uncharted μαζεμένες να τις κάνω 60+ είναι πολύ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 το δεύτερο ήταν και για μένα το καλύτερο, το πιο δουλεμένο νομίζω και το πιο personal από όλα + πχ η πίστα με το τρένο είναι από τα καλύτερα hightlights που έχω παίξω σε παιχνίδια αυτής της φάσης και πολλά άλλα... το 1 με κούρασε η επανάληψη πολύ + το 3 είχε στιγμές με πηκς αλλά κάποιες όπως στο κάστρο κτλ ήταν ''άντε να τελειώνουμε'' άνισο γενικά... το 4ο το ευχαριστήθηκα μάλλον πιο πολύ λόγω των γραφικών και της ακόμα περισσότερο κινηματογραφικής του δομής + όλες τις βελτιώσεις που έλαβε στα πάντα σε σχέση με τα προηγούμενα, επειδή το έπαιζα με παρέα και λίγο ήταν σα να βλέπαμε ταινία αλλά εκεί ήταν και το μείον του για μένα, λίγο παραπάνω ταινία από όσο ήθελα και μικρό challenge...σίγουρα όμως το πιο ολοκληρωμένο σα σύνολο και από τα 4... το δεύτερο πάντως ψήθηκα ήδη να το ξαναπιάσω μία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Ναι στο 4 έχω κλείσει κάνα 3ωρο και είναι όντως περισσότερο ταινία από ποτέ Αλλά καλό φαίνεται κι αυτό και τα γραφικά απίστευτα για το σαπακι το ps4, θα προτιμούσα πάντως και στο campaign να έριχναν την ανάλυση και να στόχευαν για 60fps όπως και στο multi, το 30αρι είναι χειρότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Πείρε αρκετά στοιχεια από το TLOU το 4. Λόγο τον βελτιώσεων στο gameplay θα το έβαζα στο ίδιο επίπεδο με το 2 ή και παραπάνω (gameplay is king). Η όλη ροή της ιστορίας στο δεύτερο απλά δεν υπάρχει, αλλα στο gameplay υστερεί σε σύγκριση με το 4. Αυτό απλά στο 2 δεν μπορούσες να το κανεις: https://www.youtube.com/watch?v=h5SJrZmfUKU Το 3 ήταν το χειρότερο από άποψη gameplay λόγο αυτού του χαζού grenade throwback μηχανισμού που απλά σου επέτρεπε να κάθεσαι πίσω από ένα τοίχο και απλά να πετάς πίσω τις χειροβομβίδες. Αλλα βεβαια στο 4 το gameplay το νιώθεις περισσότερο στο multi στα 60 fps, γιατί στο single δίνουν παρα πολύ βάρος στην ιστορία εις βάρος του pacing. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2017 από Spartan117 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Αυτό με τις χειροβομβίδες στο 3 δε με χαλασε τόσο όσο ότι διαπίστωσα προβλήματα στη σκόπευση (πολλές φορές έριχνα στους εχθρούς και δεν τους έκανα ζημιά χωρίς λόγο) και στο platforming (κάποιες φορές απλά δε δούλευε). Έχοντας μόλις παίξει το 2 διαπίστωσα ένα πιο βιαστικά φτιαγμένο παιχνίδι και ναι σεναριακά το 2 σε κρατουσε διαρκώς σε αγωνία και δε σε άφηνε να ησυχάσεις. Το 3 έκανε κοιλίες και ίσως και το 4 να κάνει είναι ακόμα νωρίς να πω. Το 4 έχει σίγουρα το καλύτερο πιστολιδι πάντως αυτό είναι προφανές από την αρχή, από την άλλη έχει και πάρα πολλή ώρα που δεν κάνεις τίποτα και απλά βλέπεις cutscenes και αυτό γίνεται πολύ πιο έντονα από τα υπόλοιπα 3 που μόλις τελείωσα. Είναι όμως ευχαριστο δεν έχω παράπονο.. Οι επιρροές από το lou είναι αδιαμφισβήτητες, το θέμα είναι τι θα δούμε στο lou 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Έχοντας παίξει πάνω από το μισό παιχνίδι νομίζω ότι μπορώ με ασφάλεια να πω ότι είναι καλύτερο από τα tomb raider 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Τέλος επιτέλους με διαφορα το καλύτερο της σειράς και το καλύτερο του είδους. Τα γραφικά δε είναι απίστευτο να βγαίνουν από το σαπακι το PS4, εξαιρετική δουλειά περιμένω με ανυπομονησία το last of us 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costgial Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Αν ανακοινωσουν και God of War 4 παω να παρω δανειο με το δανειάκι τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 με το δανειάκι τι γίνεται; δυστηχως δεν μου δινουν οι αητες οποτε με βλεπω για ληστεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Το pc των 800 ευρώ που θα εφτιςχνες για παιχνίδια και αυτό από τη ληστεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costgial Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 δυστηχως δεν μου δινουν οι αητες οποτε με βλεπω για ληστεια χαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Το pc των 800 ευρώ που θα εφτιςχνες για παιχνίδια και αυτό από τη ληστεια? τα μισα τα εδωσε ενας θείος το σκέφτηκα να κάνω πισι με 400-500 κατοστάρικα και τα άλλα να πάρω κονσόλα αλλά δεν άξιζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Έχοντας παίξει πάνω από το μισό παιχνίδι νομίζω ότι μπορώ με ασφάλεια να πω ότι είναι καλύτερο από τα tomb raider Προτιμώ τα TR προσωπικά, αρκεί να έχουν πολλά tombs για εξερεύνηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Πρώτα από όλα να πούμε (το γνωρίζουμε απλά να το τονίσουμε κιόλας) ότι τα 2 tomb raider βγήκαν μετά τη πρώτη τριλογία οπότε έχουν αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με αρκετά πράγματα στο uncharted. Όμως το uncharted 4 ερχόμενο στο "σήμερα" νομίζω ότι ξεπερνάει στα πάντα τα 2 σύγχρονα tomb raider. Επίσης διαχρονικά στα uncharted υπάρχει μια τάση να βελτιώνονται διάφορα πράγματα στο rise απλά είδαμε μια τελειοποίηση της συνταγής του πρώτου όχι καλύτερη ιστορία και σχεδόν τίποτα νέο. Το uncharted 4 συγκεκριμένα είναι πολύ καλύτερο παιχνίδι και από άποψη platforming/γρίφων, όλα έχουν πολύ καλύτερη ιστορία και character development από τα tomb raider που δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερα αξιομνημόνευτο και στο μόνο που τις παίζουν αρκετά στα ίσα είναι στο πιστολιδι. Αλλά σε αυτό το κομμάτι στο 4 υπήρξε σίγουρα μια θεαματική βελτίωση από όλα τα προηγούμενα. Σε γενικές γραμμές μου άφησε μια πολύ ευχάριστη αίσθηση το 4, ίσως καλύτερη από αυτή που μου είχε αφήσει το reboot (που ήταν πολύ θετική όπως και στους περισσότερους) και σίγουρα αρκετά καλύτερη από το rise. Φυσικά θέλω να τα παίζω και τα δύο αλλά αν ήταν να κάνουμε ένα συγκριτικό για να βγάλουμε τη καλύτερη σειρά στα σημεία νομίζω ότι το uncharted μέχρι τώρα κερδίζει και φυσικά το 4 είναι ο βασικός λόγος. Περιμένω απάντηση από τη μεριά του tomb raider, ελπίζω να τολμήσουν περισσότερο από ότι έκαναν στο rise. Αν βγάλουν μια από τα ίδια πάλι θα είναι αδιάφορο. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι αν παίζεις μόνο pc είσαι οκ με τα tomb raider, αλλά θα ήσουν ακόμα καλύτερα αν είχες και PS4 για το uncharted 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Το uncharted έχει καλύτερη ιστορία,χαρακτηρες, διαλόγους το tomb raider καλύτερο gameplay/gunplay. Είναι τόσο απλά τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα