Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με αυτό σου το review έχοντας να παίξω και τα 4 μαζί δε μου δίνεις καθόλου θάρρος :lol:

αν είναι 70 ώρες να κάνω τα ίδια θα αυτοκτονήσω :P

Στα νεα tomb raider εν μερη τα ιδια και τα ιδια δεν εκανες ? :P

Οσον αφορα το παραπανω review του Tilemax καταρχας ενα μεγαλο μπραβο απο μενα οσον αφορα το οτι εκανες το αυτονοητο. Να γραψεις δηλαδη μια ολοκληρωμενη αποψη που ειχες απο το παιχνιδι,και οχι αποψεις-ξεπετες που ειχαν γραφτει στις προηγουμενες σελιδες του τυπου

''φοβερο παιχνιδι,φοβερα γραφικα,επος 10/10''

οι οποιος ουτε βοηθανε στο να γινει μια κουβεντα ή ενας διαλογος γυρω απο το παιχνιδι και μοιαζουν λες και ο αλλος ή δεν το τερματισε το παιχνιδι ή εχει προβλημα εκφρασης αυτων που θελει να πει.

Στο μεγαλυτερο κομματι του κειμενου τωρα και στην παραπανω αποψη και εγω συμφωνω και το ειχα πει πιο παλια οτι το θεωρω πολυ overrated σαν παιχνιδι για τις βαθμολογιες που ειχε παρει.

Εννοειται οτι ειναι ενα καλο exclusive παιχνιδι που ξεχωριζει απο το tomb raider για τους χαρακτηρες που εχει αλλα και εγω σε γενικες γραμμες πιο πολυ απολαυσα το gameplay του tomb raider παρα του Uncharted.

Επισης δεν θα ημουν τοσο αρνητικος οσον αφορα το gameplay του παιχνιδιου γιατι λεγεται Uncharted 4, κοινως sequel ειναι αρα η συγκριση με νεο Ip οπως το last of us δεν ειναι η καλυτερη δυνατη.

Τουλαχιστον εχει πιο ενδιαφερον multiplayer απο τα tomb raider αρα κατι ειναι και αυτο.

Αν ηταν να του βαλω εγω βαθμολογια θα του εβαζα ενα 7.5/10(ακριβως επειδη εχω παιξει και τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας οταν βγηκαν)που ισως να το εκανα 8/10 λογω της φοβερης δουλειας και υποστηριξης του,γιατι περαν του τομεα των γραφικων το παιχνιδι εχει σε πολλα πραγματα υποστηριξη οπως HDR,3d audio και φυσικα καλη υποστηριξη και στο pro αν και παιχνιδι του 2016.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειχα γραψει και εγω αφου το ειχα τελειωσει οτι απο την 4αδα εξακολουθω να προτιμω το 2.

Για εμενα παντα το Uncharted εχανε σε μηχανισμους 3rd person σε σχεση με το Gears of War, αλλα κερδιζε κατα πολυ σε ιστορια, χαβαλε, setpieces.

To 4 αν και σε γραφικα ειναι πολυ μπροστα (ακομα και σημερα οτι καλυτερο για PS4 κατ εμου) βρηκα λιγο αδιαφορη την υποθεση χωρις σωστη κλιμακωση. Μονο το τελος-τελος μετα το μπαμ μπουμ μου αρεσε απο πλευρα κλεισιματος.

Ενω το 2 ειναι το  Raiders of the lost ark των παιχνιδιων.

• Like 2

με αυτό σου το review έχοντας να παίξω και τα 4 μαζί δε μου δίνεις καθόλου θάρρος :lol:

αν είναι 70 ώρες να κάνω τα ίδια θα αυτοκτονήσω :P

Με το 2 δεν θα βαρεθείς με τίποτα αφού είναι κατα κύρια ομολογία το καλύτερο της σειράς. Απο το 3 και μετά το "been there, done that" θα αρχίζει να σου την δίνει στον εγκέφαλο. Στο 4 δε θα σκυλοβαρεθείς εντελώς σε κάποια σημεία. Εδώ θα είμαστε, γράψε εντυπώσεις.

Στα νεα tomb raider εν μερη τα ιδια και τα ιδια δεν εκανες ? :P

Οσον αφορα το παραπανω review του Tilemax καταρχας ενα μεγαλο μπραβο απο μενα οσον αφορα το οτι εκανες το αυτονοητο. Να γραψεις δηλαδη μια ολοκληρωμενη αποψη που ειχες απο το παιχνιδι,και οχι αποψεις-ξεπετες που ειχαν γραφτει στις προηγουμενες σελιδες του τυπου

Όποιο major παιχνίδι κι αν τερματίσω γράφω review εδώ στο insomnia.

Όποιο major παιχνίδι κι αν τερματίσω γράφω review εδώ στο insomnia.

Εσυ καλα κανεις και γραφεις. Οι περισσοτεροι δυστηχως ειναι που ειτε βαριουνται,ειτε δεν ξερουν να εκφραστουν.

Το εχω πει απειρες φορες,ειμαστε σε forum που μπαινουμε για να κανουμε διαλογο σε διαφορα θεματα.

Σε σχολια τυπου''Φοβερο'',''10/10 οτι καλυτερο εχω παιξει'',''το καλυτερο exclusive ever''κλπ που γραφονται και στο σκρουτζ,τι διαλογο να κανεις?

Δεν ειπα να γραψεις και εκθεση ρε παιδι μου αλλα 2-3 γενικα σχολια για

την ιστορια(αν προκειται για single player κυριως παιχνιδι)

multiplayer(αν εχει ή ασχοληθηκες)

μουσικη(καποιο κομματι που να σου ξεχωρισε ή ηχους απο οπλα κλπ),

gameplay(αυτονοητο)

διαρκεια

γραφικα

Εννοειται βεβαια οτι σεβομαστε και τους αλλους με τα spoilers εκει που πραγματικα πρεπει.

Τα επαιξα και τα 4 με τη σειρα το ενα μετα το αλλο. Σε κανενα δεν βαρεθηκα ουτε για ενα λεπτο. Ειδικα το 4 μου φανηκε εκπληκτικο παιχνιδι τοσο πολυ που με το που το που τελειωσα το πρωτο play through εκανα αμεσως ενα ακομα. Και απο τοτε το παιζω multiplayer αρκετα συχνα. Το οτι κατι εχει τα ιδια mechanics σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια δεν το κανει αυτοματα βαρετο... 

Τωρα βεβαια ειναι κ θεμα γουστου. Αν καποιον δεν του αρεσε η σειρα uncharted κ ενιωσε οτι βαριεται προφανως δεν ειναι γι αυτον... Δεν γινεται σε ολους να αρεσουν τα ιδια πραγματα και στον ιδιο βαθμο.

• Like 1

Το παραπανω σχολιο πρεπει να ειναι το δευτερο που διαβαζω που δεν βρηκε βαρετο/επαναλαμβανομενο το uncharted 1.

Εμενα προσωπικα μαρεσουν τα παιχνιδια και θεμα δεν ειχα με κανενα απο αυτα περαν του αρχικου uncharted που οντως με κουρασε υπερβολικα λογω της επαναληψης τους(εχθροι,τοποθεσιες,οπλα).

Βεβαια καταλαβαινω οτι ηταν αρχικο παιχνιδι της σειρας αλλα και παλι.

Παιχνιδαρα το θεωρω ακομα και σε σημερινου ορους το 1ο και με βαση παρελθοντικα ποστ, δεν ειμαι μονος μου. Οπως ειπαμε, γουστα ειναι αυτα..

4>2>1>3 θα τα εβαζα εγω βασικα.

ποτε δεν ημουν ο τερααααστιος φαν της σειρας αλλα το 4 παραδεχομαι οτι εγινε εξαιρετικη δουλεια.

απο εκει κ περα, το 2ο ηταν τεραστια βελτιωση απο το πρωτο κ στην ουσια εστησε τη σειρα αλλα κ την πηγε ΑΑΑ απο πιο εξωτερικα μονοπατια. Κ ωραια ιστορια.

τα 3 και 1 απο την αλλη, τα θεωρω απλα οκ ως παιχνιδια. ειχαν ωραια στοιχεία αλλά υπήρχαν κ αρκετες ατέλειες που δεν τα εκαναν να ξεχωρίσουν στα ματια μου. το 1ο, περα απο την επανάλληψη που ειπαν τα παιδια, αλλα κ το απλα broken τμημα με το jet ski, πιο πολυ με εκνεύρισε το bullet sponging του. 1-2 γεμιστηρες για καθε εχθρο (διχως armor ε, με tshirt και αν! 

στο 3, ΛΑΤΡΕΨΑ το κομμάτι στην ερημο, αλλά το τελος ηταν χλιαρο/αδιαφορο, καποιες περιοχες ηταν απλα filler (καστρο ευρωπη, καστρο middle east, αεροδρομιο) και το παιχνιδι ειχε ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ εχθρους. ειδικα εκει με τα πλοια, ημουν ετοιμος να πεταξω το dualshock στην οθονη!!!

all in all, μια ευχαριστη blockbuster σειρα που βελτιωθηκε με τον καιρό, εχει τα θέματα της αλλά σίγουρα αξιζει να ασχοληθει κανεις.

• Like 1

Το αρχικο uncharted ειχε κυριως ενα μονο θεμα που ηταν εντονο γιατι σε αλλα ηταν μια χαρα και αυτο ηταν η επαναληψη. Σχεδον οι ιδιοι εχθροι και τοποθεσιες/περιβαλοντα συνεχεια.

Σε ολα τα αλλα(χαρακτηρες/διαλογους/γριφους και οπτικα ηταν μια χαρα για οταν βγηκε).

Οσο για το 4 πρεπει να ειναι το πιο ολοκληρωμενο συνολικα παιχνιδι της σειρας,απο πλευρας gameplay και ιστοριας/χαρακτηρων με bonus ενα αξιολογο multiplayer.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Μωλις το τελείωσα το παιχνίδι (δεν το Platiniasa), και η αποψη μου ειναι λιγο μπερδεμενη.

Αναμφισβητητα τα γραφικα και η μουσικη ειναι απιστευτα ειδικα σε 4κ HDR μου ειχε πέσει το σαγονι. Απο την αλλη μερια ομως το gameplay ηταν λιγο σαν να εβλεπα ταινια, δηλαδη δεν ενιωθα οτι ειχα interaction με το παιχνιδι παταγα ενα κουμπι και σκαρφαλωνε εκανε αλματα γενικα ηταν πολυ κινηματογραφικο. Οχι ιδιαιτερα κακο για καποιους αλλα οταν το τελειωσα ηταν σαν να ειχα δει μια ωραια ταινια τρωγοντας ποπκορν, και οχι ενα συναισθημα το οποιο ενιωσα σε αλλα προσφατα παιχνιδια του στυλ να το ξαναπαιξω ή ενα τελος το οποίο να σου δημιουργησει προβληματισμούς ή και ακόμη το γμ@@@νο το τελειωσα γιατι ηταν παλούκι. Σιγουρα θα έχει ξαναγραφτει αλλα αυτη η κατευθυνση παιχνιδιών δεν έχει αντοχη στο χρόνο. Τωρα το multiplayer του πρωσοπικα δεν με ενθουσιασε, δλδ αν ειναι να παιξω multiplayer Προτιμω να βαλω ενα Darksoul 3 ή bloodborne ή και ακόμη Battlefront με κανα T fighter. To σιγουρο ειναι πως θα το δείτε στις αγγελιες του insomnia soon προς πώληση διότι δεν προκειται να ξανασχοληθω.

• Like 2

Κούρασε πλέον. Ας το αφήσουν να περάσει στην ιστορία και ας ασχοληθούν με νέα IP και καινούριες ιδέες. Ότι και να βγάλουν έτσι κι αλλιώς θα πουλήσει.

• Like 1

Εγώ πάντως το 1ο το βρήκα μέτριο προς καλό, το 2 εξαιρετικότατο και το 3ο με κούρασε και το βρήκα πολύ βαρετό σε αρκετές του φάσεις. Σαν να τους είχαν στερέψει οι ιδέες και απλά πετούσαν κακούς και περιβάλλοντα μπροστά σου.

Με το 4, το οποίο έχω αγοράσει και το έχω στην αναμονή, βλέπω να έχω σίγουρα τις εντυπώσεις του Tilemaxx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...