keropi Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Λογικά η "digital deluxe" θα είχε και το season pass , η απλή digital όχι. Θυμάμαι να έχω διαβάσει ότι το Season Pass το "καταργήσανε" , όποιος το είχε από παλιά θα έχει και το Lost Legacy δωρεάν, όλοι οι άλλοι θα το αγοράσουν ξεχωριστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Να ρωτήσω και γω κάτι άσχετα; Πήρα πριν το Πάσχα που είχε (πιο καλές) προσφορές το " UNCHARTED™ 4: A Thief’s End Digital Edition (Full Game) " από το ps store στα 18,99. Βλέπω ότι βγαίνει το "Uncharted: The Lost Legacy" και λέει ότι θα είναι δωρεάν με το season pass αλλά στο store δεν βλέπω κάποιο season pass και δεν μπορώ να δω και στην δικιά μου αγορά αν λέει κάπου ότι έχει season pass μέσα! Γενικά πατάω στο google τα link που πάνε στην " Digital Deluxe Edition " και μου λέει το store " unavailable for purchase " πατάω στο more info και μου λέει " You already own this product ". Εγώ αγόρασα όμως το " UNCHARTED™ 4: A Thief’s End Digital Edition " και όχι " Digital Deluxe ". Τελικά τι παίζει, είναι όλα τα Digital, Digital Deluxe και δεν το πρόσεξα; Υπάρχει κάπου ξέχωρα το season pass και δεν μου το βγάζει το store; Υπήρχε η Deluxe Edition στις αρχές που βγήκε το παιχνίδι η οποία ήταν λίγο ακριβότερη (70€) νομίζω απο την απλή Digital Edition αλλά έδινε και κάποιο έξτρα περιεχόμενο για το Campaign το οποίο μάλλλον έβγαλαν απο το Store και ξεχωριστά είχε κάπου 25-30€. Το The Lost Legacy είναι άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ampalaea4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Για απλό Team Deathmatch παλεύεται αν έχεις ομάδα να συνεννοείσαι,μόνος είναι λίγο βαρετά και σε άλλοτε σε βάζει με κακούς παίχτες,η με καλούς,όπως τύχει.Παίζουν σαν να είναι μόνοι τους φάση COD,πολλοί δεν κάνουν revive ενώ μπορούν.Είχα ξεκινήσει Team Deathmatch με 4-5 παιδιά,πηγαίναμε μέτρια-καλά αλλά το έχω παρατήσει. Προσπάθησα μόνος να παίξω μερικούς αγώνες στο Competitive και είχε ακόμα χειρότερο matchmaking,με έβαζε με συμπαίχτες μέτριους η κακούς και οι αντίπαλοι μας τσάκιζαν.Κάποιες φορές οι αντίπαλοι φαίνονται καλύτερο απο οτι είναι στην πραγματικότητα γιατί οι άλλοι είναι χειρότεροι. 1)Το Multiplayer θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αλλά και χειρότερο.Πχ δεν έχει κάτι απλό,δεν σου δείχνει τις διαφορές στατιστικών στα όπλα,μόνο μπάρες,ούτε καν ποσοστό,νούμερο,κάτι.Ελεος που λένε. 2)Παρόλο που έχουν μειώσει την δυναμη της grenade και πάλι χαλάει το παιχνίδι,πέφτει grenade και βγάζει εκτός μάχης 2-3.Δεν θα έπρεπε να έχεις πάνω απο 1 grenade μέχρι το επόμενο respawn,οχι να γεμίζει ξανά.Δεν ξέρω αν ήταν έτσι στο Classic Mode.Θα το βάλουν μόνιμα τελικά,άρεσε στον κόσμο; 3)Αργό loading στο matchmaking στο lobby,νομίζω πως τελευταία έχει βελτιωθεί. 4)Τα taunts(Κοροιδευτικά) είναι βλακείες,καλύτερα να μην υπήρχαν,το παιχνίδι χάνει την σοβαρότητά του. 5)Απο την μια ανακοινώνουν οτι θα δώσουν δωρεάν περιεχόμενο και απο την άλλη βάζουν microtrancations και ξεχωριστό campaign dlc επι πληρωμή. 6)Η κίνηση του παίχτη είναι λίγο περίεργη,δεν έχει άμεση απόκριση κλπ. Αν σκεφτώ θα βρώ και άλλα αρνητικά. Το οτι ασχολούνται και βγάζουν updates είναι θετικό. Σχετικά με το Campaign το είχα παρατήσει μήνες στο chapter 15 και το συνέχισα χθές.Θα μπορούσε να είχε περισσότερο δράση και λιγότερο σκαρφάλωμα.Κατά τα άλλα είναι φοβερό σε γραφικά,χρώματα κλπ.Και πολύ καλό οτι πρόσθεσαν έξτρα ρύθμιση για μείωση του Motion Blur,νομίζω το έχω στο 5. Είναι campaighn games,δεν συγκρίνονται με 1rst person fps όπου εκεί συμβαίνει το αντίθετο,δίνουν βάση στο Multiplayer και το Campaign είναι μικρό και αδιάφορο. Σχετικά με το Tomb Raider έχει κάπως βελτιωμένα γραφικά αλλά σχεδόν καθόλου δράση,μόνο ψάξιμο.Το προηγούμενο Tomb Raider είχε πολύ περισσότερη δράση.Το ξεκίνησα για αρκετές ώρες αλλά δεν το έχω τερματίσει. Νομιζω ειναι λιγο δυσκολο να βρεις τη σωστη ισοροπια μεταξη δρασης και "ψαξιματος" (puzzles, platforming, κτλ) που να τους ευχαριστησει ολους.. Εγω πχ παιζω για την ιστορια.. το uncharted το 1 δε μου αρεσε πολυ γιατι ειχε πολυυυ πιστολιδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 60αρια και 70αρια βλέπω για το The Lost Legacy σε κάποια ελληνικά καταστήματα. Ελλαδάρα δεν αλλάζεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 60αρια και 70αρια βλέπω για το The Lost Legacy σε κάποια ελληνικά καταστήματα. Ελλαδάρα δεν αλλάζεις... https://www.skroutz.gr/s/11655233/Uncharted-The-Lost-Legacy-PS4.html?from=most-popular&keyphrase=lost+legacy Σε ποια καταστηματα αναφερεσαι? Πες μου οχι σε αυτο το ακυρο μονο https://www.bestprice.gr/item/2155044944/uncharted-the-lost-legacy-ps4.html?qid=3aKpV6dkhmb_29cf7&seq=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Yup σ' αυτό αναφέρομαι, το οποίο πέτυχα μια φορά οταν έψαχνα sleeves για τα steelbooks.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ειναι καθαρα placeholder τιμη(βασικα παιζει να μην ξερουν οτι ειναι expansion και να νομιζουν οτι αυτο ειναι το uncharted 5 ενα πραγμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Στο fb ένα παλικάρι λέει οτι ρώτησε κατάστημα και του απάντησαν πως αυτή είναι η τιμή που τους έδωσε η Sony Hellas. Πιο πολύ για damage control και να ρίξουν αλλού το βάρος μου ακούγεται προσωπικά, παρά κάτι που ισχύει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Θα το δω και θα το πιστεψω οταν δω τιμες αλυσιδας. Εχει ξαναγινει με πολλα παιχνιδια απο μικροτερα καταστηματα να βαζουν οτι τιμες θελουν. Αλλιως αν οντως ισχυει η τιμη(που δεν υπαρχει περιπτωση)τοτε ας κοιταξουμε απο εξωτερικο(και να το πουμε και του μαγαζιου στην ψυχρα οτι θα παρουμε απεξω) https://www.amazon.co.uk/Uncharted-The-Lost-Legacy-PS4/dp/B01LTI9IEA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1493035608&sr=8-1&keywords=uncharted+lost+legacy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ακόμα και με τα μεταφορικά βγαίνει φθηνότερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Τέλος το παιχνίδι πρίν λίγο (το ξέρω άργησα κάνα χρόνο, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα). Εντάξει, σε επίπεδα παραγωγής-οπτικού αποτελέσματος-διαλόγων/σεναρίου κλπ είναι πολύ μπροστά, έχει ξεφύγει μίλια η ND και αυτό δεν σηκώνει καμία μα καμία κριτική. Επειδή όμως στα 25 μου χρόνια και μετά απο 15 χρόνια gaming έχω γίνει υπερβολικά απαιτητικός-ψείρας-τελειομανής, όπως θέλετε πείτε το, κοιτάζω ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ το gameplay πάνω απο κάθε οπτικό αποτέλεσμα.Στο κομμάτι του gameplay λοιπόν το παιχνίδι ήταν το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό, η ίδια χιλιοπαιγμένη ιστορία που με κούρασε όσο κανένα άλλο παιχνίδι τα τελευταία χρόνια και δεν είναι υπερβολή αυτό που λέω. Ένιωθα οτι παίζω ξανά και ξανά και ξανά την ίδια σεκάνς με την ίδια σειρά προκαθορισμένων encounters που έπαιζα στο Uncharted 2 και 3 που τούτη τη φορά καταντούσαν τόσο μονότονα και προβλέψιμα, που μετά το chapter 15 παρακαλούσα να τελειώσει το παιχνίδι για να πάω στο επόμενο. Ευτυχώς μετά το 18 προσπάθησαν να βάλουν μερικές πινελιές πρωτοτυπίας και ανέβηκε ο ρυθμός, αλλά το παιχνίδι σε ένα μεγάλο μέρος του απο θέμα ποικιλίας ήταν ένα τεράστιο borefest. Ατελείωτες περιοχές climbing και spamming του Χ για να βρεθούμε μετά στα ίδια σετ δωμάτια που απαιτείται κάποιο κουτί που ως δια μαγείας βρισκόταν εκεί για να πάμε στην επόμενη πλατφόρμα που θα μας οδηγήσει στο επόμενο δωμάτιο με έτοιμα στημένα τα εμπόδια εκεί όπου θα μας περιμένουν ορθές εκατοντάδων εχθρών που ακόμα και αυτοί θα είναι εντελώς scripted στο spawning τους αναλόγως το πόσο προχωράμε στο checkpoint. Μηδέν βάθος, μηδέν challenge εκτός απο τις φάσεις που ερχόταν κατα πάνω σου καμιά 20αριά οπλισμένοι εχθροί ταυτόχρονα...Το παιχνίδι κυριολεκτικά είναι στις ράγες και σε πάει απο το χεράκι απο την αρχή μέχρι και τα τελευταία levels. Shooting-mechanics κτλ ήταν αψεγάδιαστα (αυτό έλλειπε να μην ήταν), αλλά αυτό δεν αρκεί. Το driving θεωρώ οτι χρησιμοποιήθηκε περισσότερο απ' οσο έπρεπε μόνο και μόνο για να καλύψει τις μεγάλες αποστάσεις των semi-open world περιοχών.Για να μην μακρυγορώ, αυτού του τύπου το gameplay είναι ένα μοντέλο προηγουμένων δεκαετιών και σίγουρα η ND θα πρέπει να απομακρυνθεί απο αυτού του τύπου "interactive movies", και να σταθεί περισσότερο στο μοντέλο του Last of Us που αν μη τι άλλο εισήγαγε κάποια νεα στοιχεία που ιντρίγκαραν τον παίκτη. Ένα πολύ ωραίο καλογυαλισμένο πακέτο χολυγουντιανού επιπέδου που στερείται όμως φαντασίας και κατεύθυνσης στο gameplay, μένοντας κολλημένο πίσω στο 2007. Ανυπομονώ να δώ του τι έχουν στο νού για το Last of Us 2.7/10 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 με αυτό σου το review έχοντας να παίξω και τα 4 μαζί δε μου δίνεις καθόλου θάρρος αν είναι 70 ώρες να κάνω τα ίδια θα αυτοκτονήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μην απογοητευεσαι απαραιτητα. Γουστα ειναι αυτα. Το gameplay δε στο 4, ειναι πολυ βελτιωμενο και εμπλουτισμενο σε σχεση με την τριλογια που κυκλοφορησε στο πσ3. Παιξε τα και διαμορφωσε τη δικη σου αποψη. Εαν τωρα οι μηχανισμοι του σου φανουν τοσο απαρχαιωμενοι και ολες οι υπολοιπες αρετες του franchise σε αφησουν αδιαφορο, τοτε δεν υπαρχει λογος να αυτομαστιγωνεσαι. Μουτζωσε το και πηγαινε στο επομενο. Τοσες παιχνιδαρες κυκλοφορουν εκει εξω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 θα τα παίξω αφού τα ξεκίνησα, τώρα τελειώνω το πρώτο σιγά σιγά θα φύγουν όλα φαντάζομαι ότι θα γίνονται όλο και καλύτερα και ας μην ανακαλύπτουν το τροχό κάθε φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 θα τα παίξω αφού τα ξεκίνησα, τώρα τελειώνω το πρώτο σιγά σιγά θα φύγουν όλα φαντάζομαι ότι θα γίνονται όλο και καλύτερα και ας μην ανακαλύπτουν το τροχό κάθε φορά Ειδικά το 2, είναι εξαιρετικό. Το δυνατότερο χαρτί τους είναι πάντα το story telling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα