Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To multy ειναι τερμα unbalanced, microtransactions παντου για 60 ευρω παιχνιδι, με 1200 διαφορετικα χρωματα για καθε οπλο, με πανακριβα chests, επαιζα για αρκετο καιρο, το matchmaking ειναι τραγικο, bronze - master, το gunplay ειναι απλα ok, ουτε κακο αλλα ουτε κατι τρελο

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω το βρισκω μια χαρα balanced. Τα chests κλπ μπορεις να τα ανοιγεις χωρις να πληρωνεις τπτ, απλα κανοντας challenges. Και το gunplay για το multi το βρισκω πολυ καλο προσωπικα.

Δημοσ.

Βρε μια χαρα ειναι, αν παιζεις casual και δε σε νοιαζει το ρανκινκ, εγω το ξεκινησα με 2 φιλους competitiive, εκει ειναι τραγικο, εντελως οτι να ναι ομαδες, εχω δει streamers + bronze + silver στο ιδιο παιχνιδι. Γενικα δεν εχω θεμα με τα μικρος, αλλα για f2p, οταν σκαω 60ευρω περιμενω να ειναι ολα τζαμπε, η να τα παρω με το αναλογο grinding. Εγω το παιχνιδι δεν το χαρησα οσο ηθελα, δυστηχως

Δημοσ.

Δεν τα εχει ολα αυτα γιατι δεν τα χρειαζεται. Ειναι fast paced. Εχει καλουτσικα οπλα με καλο σχετικα balance μεταξυ τους στο multi. Γενικα multiplayer ειναι παρα παρα πολυ καλο το gunplay του. Τι να τα κανεις τα talents και το skill tree? Το cs ειναι το top fps game και δεν εχει τιποτα απ αυτα επισης.

Και το οτι μαζευεις τα οπλα απο κατω επισης φυσιολογικο. Σκοτωνεις εναν εχθρο κ του πεφτει το οπλο κατω κ απλα πας κ το σηκωνεις.

Τα Uncharted ηταν ανεκαθεν single player παιχνιδια και με βαση αυτο σχολιασαμε παραπανω. Βασικα απο τους περισσοτερους που πηραν/επαιξαν το παιχνιδι ζητημα ενα 10% να ασχοληθηκε με το multiplayer.

Ποιο ειναι το CS και που κολλαει(αν αναφερεσαι στο counter strike)στο θεμα του Uncharted?

Ο ''αντιπαλος'' του uncharted ειναι τα tomb raider και οχι το counter strike ελεος.....

Βρε μια χαρα ειναι, αν παιζεις casual και δε σε νοιαζει το ρανκινκ, εγω το ξεκινησα με 2 φιλους competitiive, εκει ειναι τραγικο, εντελως οτι να ναι ομαδες, εχω δει streamers + bronze + silver στο ιδιο παιχνιδι. Γενικα δεν εχω θεμα με τα μικρος, αλλα για f2p, οταν σκαω 60ευρω περιμενω να ειναι ολα τζαμπε, η να τα παρω με το αναλογο grinding. Εγω το παιχνιδι δεν το χαρησα οσο ηθελα, δυστηχως

Σε αυτο δεν φταιει το παιχνιδι ομως αλλα εσεις(απο πλευρας λογικης εννοω) που πηγατε να παιξετε competitive ενα παιχνιδι που εγινε γνωστο κυριως για το single player του και δεν ειχε ουτε απο τα προηγουμενα παιχνιδια competitive online.

Ενα απλο αλλα λιγο πιο καλοδουλεμενο multiplayer βαλανε σε σχεση με του αρχικου tomb raider τιποτα παραπανω.

Τα περι microtransactions ελαχιστους ενδιαφερουν γιατι ουτως ή αλλως δεν νομιζω και πολλοι να εδωσαν χρηματα σε αυτα.

Δημοσ.

Το multi που είναι στα 60 fps είναι σίγουρα στα top 3. Το single πέφτει μερικά σκαλιά λόγο του αργότερου response αλλα πάλι είναι αρκετά καλο.

Τι να σου πω εμενα δεν μου αρεσε αν και δεν επαιξα καθολου multi, αν ηθελα multiplayer 3rd person θα επαιζα GoW μαλλον που το θεωρω κατα πολυ ανωτερο σε gunplay.

• Like 1
Δημοσ.

Το multi που είναι στα 60 fps είναι σίγουρα στα top 3. Το single πέφτει μερικά σκαλιά λόγο του αργότερου response αλλα πάλι είναι αρκετά καλο.

Καλα και το tomb raider στα 60fps απατο πηγε το multiplayer του.

Γενικα δεν τραβανε τετοιου ειδους 3ου προσωπου multiplayer,με μεγαλη εξαιρεση το gears of war που βεβαια συνδεθηκε το ονομα του με αυτο εδω και χρονια.

Δημοσ.

Δεν το συγκρινα με το cs σαν παιχνιδι. Απλα εφερα παραδειγμα οτι ενα απο τα πιο πετυχημενα παιχνιδια για το gunplay του δεν χρειαζεται talents κλπ για να σταθει. Οπως δεν το χρειαζεται κ το uncharted. Οντως το uncharted ειναι single player παιχνιδι αλλα το multi θεωρω οτι το υλοποιησανε ΑΨΟΓΑ.

Ειναι ενα χαλαρο multiplayer με γρηγορο pace, οχι τοσο competitive (που δεν χρειαζεται κ να ειναι) και με ωραια σχετικα modes, οπως το king of the hill που βαλαν τελευταια. Με το tomb raider που συγκρινεται εγω προσωπικα στη μεση το βαρεθηκα κ το παρατησα. Ειδικα τα talents κ τα skill tree κλπ πολλες φορες σε τετοια παιχνιδια μου φαινονται απλα ανουσια. Αν χρειαζεσαι τετοια πραγματα για να σου κρατησουν το ενδιαφερον σημαινει οτι κατι αλλο λειπει απο το story, gameplay, mechanics του παιχνιδιου.

Δημοσ.

Δεν το συγκρινα με το cs σαν παιχνιδι. Απλα εφερα παραδειγμα οτι ενα απο τα πιο πετυχημενα παιχνιδια για το gunplay του δεν χρειαζεται talents κλπ για να σταθει. Οπως δεν το χρειαζεται κ το uncharted. Οντως το uncharted ειναι single player παιχνιδι αλλα το multi θεωρω οτι το υλοποιησανε ΑΨΟΓΑ.

Ειναι ενα χαλαρο multiplayer με γρηγορο pace, οχι τοσο competitive (που δεν χρειαζεται κ να ειναι) και με ωραια σχετικα modes, οπως το king of the hill που βαλαν τελευταια. Με το tomb raider που συγκρινεται εγω προσωπικα στη μεση το βαρεθηκα κ το παρατησα. Ειδικα τα talents κ τα skill tree κλπ πολλες φορες σε τετοια παιχνιδια μου φαινονται απλα ανουσια. Αν χρειαζεσαι τετοια πραγματα για να σου κρατησουν το ενδιαφερον σημαινει οτι κατι αλλο λειπει απο το story, gameplay, mechanics του παιχνιδιου.

Για τα περι Tomb raider οκ δεκτα,αλλα τα περι Counter strike ειναι τελειως ασχετα με το θεμα μονο και μονο γιατι δεν μπορει να συγκριθει το counter με το uncharted.

Δημοσ.

Άσχετο αλλά και εμένα το Rise of the Tombraider με "απογοήτευσε" , το 2013 reboot μου άρεσε παραπάνω και περίμενα περισσότερα από το Rise.

Στο U4 δε μου άρεσε που έφυγε το "υπερφυσικό" από τη μέση , το final boss απογοήτευση... για multi δεν ξέρω, δεν το έχω αγγίξει σε κανένα.

Δημοσ.

Για τα περι Tomb raider οκ δεκτα,αλλα τα περι Counter strike ειναι τελειως ασχετα με το θεμα μονο και μονο γιατι δεν μπορει να συγκριθει το counter με το uncharted.

Εννοειται οτι δεν συγκρινονται σαν παιχνιδια. Εγω το ανεφερα απ την αποψη οτι αν τα mechanics και το gameplay ειναι οπως πρεπει, δεν χρειαζονται περεταιρω "gimmics" για να το κανουν ενδιαφερον.

Ειδικα για το U4 multiplayer θεωρω οτι εχουν κανει τρομερη δουλεια στον ολο σχεδιασμο, με τα sidekicks, τα mystical, το gear κλπ. Οπως επισης πολυ ωραιο κ το οτι για να σκοτωσεις τον εχθρο πρεπει πρωτα να τον κανεις down κ μετα το KO. Η το KO απ το σκοινι. Γενικα ολο το gameplay του μου φαινεται πολυ καλα συνδυασμενο και δουλεμενο.

Δημοσ.

Άσχετο αλλά και εμένα το Rise of the Tombraider με "απογοήτευσε" , το 2013 reboot μου άρεσε παραπάνω και περίμενα περισσότερα από το Rise.

Στο U4 δε μου άρεσε που έφυγε το "υπερφυσικό" από τη μέση , το final boss απογοήτευση... για multi δεν ξέρω, δεν το έχω αγγίξει σε κανένα.

Το tomb raider απογοητευσε επειδη μπλεξανε με την MS με timed exclusive βλακειες και ηθελαν να το κυκλοφορησουν νωριτερα απο το U4. Ηταν αναμενομενο οτι σε τοσο συντομο χρονικη διαστημα απο το αρχικο του 2013 δεν θα υπηρχαν και πολλες αλλαγες στο gameplay. Αυτο που δυστηχως την πατησε ηταν το story του που γιαυτο εδειχνε σαν μισο τελειωμενο.

Οσο για το Uncharted 4 προσωπικα μου αρεσε συνολικα σε σχεση με το αντιστοιχο rise εκτος ισως απο την προσθηκη του Sam που για εμφανιση σε ενα μονο παιχνιδι(και μιας και ειχε και σημαντικο ρολο με βαση την ιστορια)τον περιμενα λιγο περισσοτερο ενεργο και ενδιαφερον

Εννοειται οτι δεν συγκρινονται σαν παιχνιδια. Εγω το ανεφερα απ την αποψη οτι αν τα mechanics και το gameplay ειναι οπως πρεπει, δεν χρειαζονται περεταιρω "gimmics" για να το κανουν ενδιαφερον.

Ειδικα για το U4 multiplayer θεωρω οτι εχουν κανει τρομερη δουλεια στον ολο σχεδιασμο, με τα sidekicks, τα mystical, το gear κλπ. Οπως επισης πολυ ωραιο κ το οτι για να σκοτωσεις τον εχθρο πρεπει πρωτα να τον κανεις down κ μετα το KO. Η το KO απ το σκοινι. Γενικα ολο το gameplay του μου φαινεται πολυ καλα συνδυασμενο και δουλεμενο.

Το Uncharted 4 εγινε γνωστο για το single player του. Αν ηθελαν η σειρα να εχει ανταγωνιστικο multiplayer θα εδιναν περισσοτερο βαση σε αυτο παρα στο single player(κατι που φυσικα θα ειχε και τις αναλογες επιπτωσεις).

Και το Last Of us εχει αξιολογο multiplayer οπως και το max payne 3 αλλα ειναι παιχνιδια τα οποια δεν τα παιρνεις για το Multiplayer τους. Το multiplayer τους ειναι απλα συμπληρωματικο.

Competitive παιχνιδια ειναι αλλα που μαζευουν και ολο το ενδιαφερον.

Τα πιο γνωστα Competitive παιχνιδια οπως League of legends,Dota 2,counter strike,Overwatch και παει λεγοντας δεν ειναι τυχαιο που δεν εχουν καν Single player campaign.

Ακομα και στο gears of wars 4 περισσοτερη δουλεια επεσε στο multiplayer παρα στο single player.

Εγω αλλωστε αυτο σχολιασα και πιο πανω οτι το Uncharted 4 προφανως και δεν ειναι competitive παιχνιδι.

Δημοσ.

Για απλό Team Deathmatch παλεύεται αν έχεις ομάδα να συνεννοείσαι,μόνος είναι λίγο βαρετά και σε άλλοτε σε βάζει με κακούς παίχτες,η με καλούς,όπως τύχει.Παίζουν σαν να είναι μόνοι τους φάση COD,πολλοί δεν κάνουν revive ενώ μπορούν.Είχα ξεκινήσει Team Deathmatch με 4-5 παιδιά,πηγαίναμε μέτρια-καλά αλλά το έχω παρατήσει.

Προσπάθησα μόνος να παίξω μερικούς αγώνες στο Competitive και είχε ακόμα χειρότερο matchmaking,με έβαζε με συμπαίχτες μέτριους η κακούς και οι αντίπαλοι μας τσάκιζαν.Κάποιες φορές οι αντίπαλοι φαίνονται καλύτερο απο οτι είναι στην πραγματικότητα γιατί οι άλλοι είναι χειρότεροι.

1)Το Multiplayer θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αλλά και χειρότερο.Πχ δεν έχει κάτι απλό,δεν σου δείχνει τις διαφορές στατιστικών στα όπλα,μόνο μπάρες,ούτε καν ποσοστό,νούμερο,κάτι.Ελεος που λένε.

2)Παρόλο που έχουν μειώσει την δυναμη της grenade και πάλι χαλάει το παιχνίδι,πέφτει grenade και βγάζει εκτός μάχης 2-3.Δεν θα έπρεπε να έχεις πάνω απο 1 grenade μέχρι το επόμενο respawn,οχι να γεμίζει ξανά.Δεν ξέρω αν ήταν έτσι στο Classic Mode.Θα το βάλουν μόνιμα τελικά,άρεσε στον κόσμο;

3)Αργό loading στο matchmaking στο lobby,νομίζω πως τελευταία έχει βελτιωθεί.

4)Τα taunts(Κοροιδευτικά) είναι βλακείες,καλύτερα να μην υπήρχαν,το παιχνίδι χάνει την σοβαρότητά του.

5)Απο την μια ανακοινώνουν οτι θα δώσουν δωρεάν περιεχόμενο και απο την άλλη βάζουν microtrancations και ξεχωριστό  campaign dlc επι πληρωμή.

6)Η κίνηση του παίχτη είναι λίγο περίεργη,δεν έχει άμεση απόκριση κλπ.

Αν σκεφτώ θα βρώ και άλλα αρνητικά.

Το οτι ασχολούνται και βγάζουν updates είναι θετικό.

Σχετικά με το Campaign το είχα παρατήσει μήνες στο chapter 15 και το συνέχισα χθές.Θα μπορούσε να είχε περισσότερο δράση και λιγότερο σκαρφάλωμα.Κατά τα άλλα είναι φοβερό  σε γραφικά,χρώματα κλπ.Και πολύ καλό οτι πρόσθεσαν έξτρα ρύθμιση για μείωση του Motion Blur,νομίζω το έχω στο 5.

Είναι campaighn games,δεν συγκρίνονται με 1rst person fps όπου εκεί συμβαίνει το αντίθετο,δίνουν βάση στο Multiplayer και το Campaign είναι μικρό και αδιάφορο.

Σχετικά με το Tomb Raider έχει κάπως βελτιωμένα γραφικά αλλά σχεδόν καθόλου δράση,μόνο ψάξιμο.Το προηγούμενο Tomb Raider είχε πολύ περισσότερη δράση.Το ξεκίνησα για αρκετές ώρες αλλά δεν το έχω τερματίσει.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω και γω κάτι άσχετα; 

Πήρα πριν το Πάσχα που είχε (πιο καλές) προσφορές το " UNCHARTED™ 4: A Thief’s End Digital Edition (Full Game) " από το ps store στα 18,99. Βλέπω ότι βγαίνει το "Uncharted: The Lost Legacy" και λέει ότι θα είναι δωρεάν με το season pass αλλά στο store δεν βλέπω κάποιο season pass και δεν μπορώ να δω και στην δικιά μου αγορά αν λέει κάπου ότι έχει season pass μέσα! 

Γενικά πατάω στο google τα link που πάνε στην " Digital Deluxe Edition " και μου λέει το store " unavailable for purchase " πατάω στο more info και μου λέει " You already own this product ". 

Εγώ αγόρασα όμως το " UNCHARTED™ 4: A Thief’s End Digital Edition " και όχι " Digital Deluxe ". Τελικά τι παίζει, είναι όλα τα Digital, Digital Deluxe και δεν το πρόσεξα; Υπάρχει κάπου ξέχωρα το season pass και δεν μου το βγάζει το store; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...