Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τη διαφορα εχει το κανονικο με το plus edition?

Εχουν κ τα δυο multiplayer?

Κ τι ακριβως κανεις στο multiplayer? :-)

1)https://www.you.gr/pc-parts/paichnidia-(1)/paichnidia-ps4/uncharted-4-a-thief-s-end-standard-plus-(me-bonus

H Standard Plus Edition περιλαμβάνει:

- Εξώφυλλο διπλής όψεως με διαφορετικό εικαστικό

- Heist Drake Skin (ψηφιακό περιεχόμενο)

- Snow Weapon Skin (ψηφιακό περιεχόμενο)

με λιγα λογια εχεις αν θες να βαλεις διαφορετικο εξωφυλλο στο κουτι και 2 διαφορετικα χρωματα/στολες για μεσα στο παιχνιδι.

Με βαση τις τιμες σκρουτζ εννοειται οτι η απλη αξιζει περισσοτερο ή η plus edition δεν αξιζει τα 12ευρω παραπανω.

Οσο για το Multiplayer ειναι πιστολιδι 3ου προσωπου. Ενα απο τα 1000video που μπορεις να βρεις στο youtube γυρω απο το gameplay του Multiplayer

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παρα πολύ ωραιο παιχνίδι

Το παίζουμε ήδη 2 στο σπίτι και δε το έχουμε τελειώσει

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την αγορά του (μεταχειρισμένο 25 ευρω)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

παιδακια θελω μια χαρα επειδη εκανα μια μεγαλη κια μαλα και εσβησα τα saves μου στο uncharted 4 και στο collection ξερετε αν μπορω να τα βρω απο καπου και να τα βαλω στο ps 4 ?

Το 2 ειναι το αγαπημενο μου, επισης το multy του 2 μου αρεσε περισσοτερο απο ολα

οποιος παιζει γενικα multy/coop ας στειλει πμ, το ξαναπιασα να βγαλω το survival mode

Διαμάντι το παιχνίδι. Πραγματικά έλεγα είναι δυνατόν κονσόλα να έχει τέτοιο παιχνίδι?! Φοβερό σε γραφικά-gameplay. Πολύ καλό γενικά αλλά σαν το Uncharted 2 παιδιά δεν έχει!!

Το φερνει ενα φιλαρακι σπιτι και το παιζουμε που και που χαλαρα. Ειμαστε στο κεφαλαιο 13 εκει στην θαλασσα και στην καταιγιδα. Εξαιρετικο παιχνιδι, ισως το καλυτερο action που εχω παιξει

Δεν γνωριζω αν ειναι το πιο απολαυστικο, ελεω υπερβαλλοντος platforming, ειναι με διαφορα ομως το πιο καλογραμμενο και αυτο ειναι πολυ σημαντικο..

Εβαλα 1η φορα το παιχνιδι στο pro με hdr και μετα απο 1 ωρα ακουω τον ανεμιστηρα της κονσολας αρκετα δυνατα θα ελεγα.Ειναι φυσιολογικο;

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Είμαι 3 ώρες στο παιχνίδι, και απλά holy shit. Δεν το περίμενα τόσο ώριμο σεναριακά. Σε σχέση με τα γλυκανάλατα 3 προηγούμενα, είναι πολύ ανώτερο μέχρι στιγμής και ήδη με έχει κερδίσει.

Το μόνο που με ξενερώνει λίγο είναι οτι ο ανεμιστήρας του PS4 κοντεύει να απογειωθεί με αυτό το παιχνίδι.

Είμαι 3 ώρες στο παιχνίδι, και απλά holy shit. Δεν το περίμενα τόσο ώριμο σεναριακά. Σε σχέση με τα γλυκανάλατα 3 προηγούμενα, είναι πολύ ανώτερο μέχρι στιγμής και ήδη με έχει κερδίσει.

Το μόνο που με ξενερώνει λίγο είναι οτι ο ανεμιστήρας του PS4 κοντεύει να απογειωθεί με αυτό το παιχνίδι.

Εχεις το παλιό PS4 με την glossy επιφάνεια;Είναι θορυβώδες αυτή η σειρά.Στο Chassis και στο Slim δεν ακούγεται τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...