Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στην αρχη θα θελεις να κοψεις το χερι σου ετσι ωστε να εχεις κατι με το οποιο να χτυπησεις το ps4 και να το κανεις κομματια, αλλα το παιχνιδι ειναι τοσο καλο που μετα απο λιγο το συνηθιζεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τουλάχιστον ελπίζω να είναι σταθερά και όχι όπως στις παλιές κονσόλες που αν παίξω τώρα θα μου βγουν τα μάτια έξω :/

Ειμαι αρκετα χρονια Pc gamer(κυριως λογω Wow και Moba)αλλα ανετα ξαναπαιζω παιχνιδια προηγουμενων κονσολων(το εκανα πριν λιγες μερες παιζοντας το Final Fantasy 9 του ps1..).Ενταξυ μην υπερβαλουμε και πολυ.

Επεξ/σία από Fulgore

Τουλάχιστον ελπίζω να είναι σταθερά και όχι όπως στις παλιές κονσόλες που αν παίξω τώρα θα μου βγουν τα μάτια έξω :/

Τα 30 fps στο Uncharted 4 είναι και σταθερά αλλα έχει και εξαιρετικό frame pacing και χαμηλό input lag οποτε δεν νομίζω να έχεις θέμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Uncharted: The Lost Legacy ‘Tonally Different’ to Uncharted 4; Gameplay Going a ‘Little More Wide’

http://powerupgaming.co.uk/2017/01/19/uncharted-the-lost-legacy-tonally-different-to-uncharted-4-gameplay-going-a-little-more-wide/

Περιμενω προβλεψεις για την τιμη του dlc(ειδικα μιας και το κανονικο U4 εχει πεσει αρκετα σε τιμη ηδη).

Socratis_g επειδη στο παρελθον εχω επιχειρησει αγορα απο το συγκεκριμενο site στο checkout ΔΕΝ βγαζει επιλογη Ελλαδα....οποτε δεν νομιζω οτι στελνει!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...