Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κάνουμε καλύτερα καμιά θεωρία συνωμοσίας για το τι θα έχει το SP DLC;

Λέω εγώ τώρα... :rolleyes:

Ελπιζω VR content, αλλα χλωμο και δεν θα το θελουν οι περισσοτεροι :P

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου ανεφερες ολα τα fighting games που σε ολες τις επομενες κονσολες ετρεχαν στα 60fps ετσι και αλλιως. Oπως και arcade μεταφορες παιχνιδιων που δεν ηταν ιδιαιτερα απαιτητικα. Αλλα και παιχνιδια του ps1 που μεταφερθηκαν στην επομενη γενια(το dreamcast).

Στο shenmue που πηγαν για γραφικα ειχε 20 fps σε ορισμενες φασεις.

Φυσικα και υπηρχαν και στο ps1 60 fps, δεν θυμαμαι ομως το TR να τρεχει 60 και κανενα αλλο απαιτητικο game τις εποχης δεν ετρεχε πανω απο 30.

Εκτος παλι απο τις ειδικες κατηγοριες.

Αντιθετα στο ps4 βλεπεις οτι το infamous ανεβαζε αρκετα πανω απο 30 που σε open world game δεν θα το εβλεπες ευκολα αυτο παλιοτερα.

Ο ιδιος κανονας ισχυει και ισχυε παντα στις κονσολες. Με ελαχιστες διαφορες.

30 fps στις ναυαρχιδες των γραφικων(shenmue, metal gear1, uncharted, gears of war) και 60fps σε ειδικες κατηγοριες(fighting, racing, hack and slash κ.α games), 60 fps επισης σε παιχνιδια που ερχονται απο προηγουμενες γενιες.

Eκτος εξαιρεσεων αυτος ειναι ο βασικος κανονας.

Δεν αλλαξε κατι ουτε προκειται να αλλαξει στα ps5,6,10,20. Εκτος αν επιλεξουν κατι διαφορετικο οι devs.

Το θεμα ομως ειναι οτι τα γραφικα ειναι παντελως αχρηστα οταν δεν μπορεις να εχεις 60fps.

Υπαρχει κανεις εδω μεσα που αν ειχε επιλογη το game να τρεχει σε χαμηλοτερα γραφικα ή εστω λιγο χαμηλοτερη αναλυση οπως το multiplayer αλλα με 60fps θα διαλεγε να το παιξει στα 30fps εχοντας τα γραφικα??? 

Δημοσ.

Το θεμα ομως ειναι οτι τα γραφικα ειναι παντελως αχρηστα οταν δεν μπορεις να εχεις 60fps.

Υπαρχει κανεις εδω μεσα που αν ειχε επιλογη το game να τρεχει σε χαμηλοτερα γραφικα ή εστω λιγο χαμηλοτερη αναλυση οπως το multiplayer αλλα με 60fps θα διαλεγε να το παιξει στα 30fps εχοντας τα γραφικα???

Αποψεις ειναι αυτες. Εγω προτιμω τα γραφικα του Uncharted 4 στα 30 απο αυτα των remastered uncharted σε 60.

Δημοσ.

Έχει κουράσει το θέμα.... το U4 τρέχει σε μία μόνο πλατφόρμα προς το παρόν και τρέχει στα 30fps. End of story - τake it or leave it - σχόλασε η ιστορία που λέμε...

Και τα προηγούμενα 3 πάλι στα 30fps τα είχαμε παίξει στο PS3 δεν είναι κάτι καινούριο... έλεος πια με τη γκρίνια λες και το κρατούσαν μυστικό και ξαφνικά πέσαμε από τα σύννεφα.

Ελπίζω να μη συνεχίσει το ανούσιο 30/60fps , λες και δεν ξέρουμε ότι τα 60 είναι καλύτερα ή λες και η ND θα διαβάσει το thread εδώ και θα μας βάλει 60fps preset  :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα Frames.Αν στο Campaign είχε 60 Frames το παιχνίδι δεν θα ξεχώριζε για τα γραφικά του γιατί θα τα μείωναν.

Το ενοχλητικό ήταν το motion blur,λογικά άκουσαν τον κόσμο και έβαλαν επιλογή ρύθμισης.

Τα αρνητικά στο Campaign είναι οτι έχει πολύ σκαρφάλωμα και λίγο δράση.Τα θετικά είναι ότι έχει πολύ καλά γραφικά και τοπία και καλό shooting.

Το multiplayer μου αρέσει σε γενικές γραμμές αλλά σε κάποια σημεία είναι εκνευριστικό.Πχ η χειροβομβίδα χαλάει το παιχνίδι,δεν θα έπρεπε να υπάρχει ανεφοδιασμός,μόνο μια χειροβομβίδα ο καθένας μέχρι να χάσει.Σχετικά με το μενού θα έπρεπε να έδειχνε διαφορά στα στατιστικά του όπλου που έχεις επιλέξει σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο.Το μεγαλύτερο fail είναι οτι δεν υπήρχε από την αρχή διαβάθμιση level,το θυμήθηκαν αργότερα.Επαιζα multiplayer απο day one και μετά απο κανα δίμηνο με ξεκίνησε level 0.

Νομίζω πως αν βάλουν classic mode που δεν θα έχει βοηθούς και μαγικά θα είναι καλύτερα.

Δημοσ.

Σε τι ρυθμιση HDMI το παιζετε το game??? 

PC ή Game? 

Στο game επειδη δουλευουν motion plus κλπ εχει πολυ πιο smooth κινηση και μοιζει λες και παιζεις σε 60fps αλλα εχει πολυ μεγαλυτερο input lag. Ακομα και σε 60fps παιχνιδι στην επιλογη game γινεται πιο smooth. Λες και τρεχει στα 120fps αλλα μεγαλωνει το οπως ειπα πριν το input lag. 

Δημοσ.

Αυτά τα motion plus, motion flow κλπ κλπ είναι εντελώς σάπια. Προσθέτουν ψεύτικα καρέ ενδιάμεσα αλλά επειδή δεν μπορούν να το προβλέψουν καλά, δημιουργούν τεχνουργήματα στην εικόνα.

Δημοσ.

Αγαπητέ jimskeet2002, για πολλοστή φορά.

Δεν μας νοιαζουν τα 60 fps, το input lag και πόσες βουλες έχουν οι τρελές αγελάδες. Πάρε ένα PC και προσπερνα.

• Like 1
Δημοσ.

Αγαπητέ jimskeet2002, για πολλοστή φορά.

Δεν μας νοιαζουν τα 60 fps, το input lag και πόσες βουλες έχουν οι τρελές αγελάδες. Πάρε ένα PC και προσπερνα.

Εσενα που δεν σε νοιαζουν μπορεις να μην ασχοληθεις και να μην μου απαντησεις ασχετα πραγματα σε σχεση με την ερωτηση που εκανα... 

Εχω και PC, δεν περιμενα την παροτρυνση σου για να παρω.

Αυτά τα motion plus, motion flow κλπ κλπ είναι εντελώς σάπια. Προσθέτουν ψεύτικα καρέ ενδιάμεσα αλλά επειδή δεν μπορούν να το προβλέψουν καλά, δημιουργούν τεχνουργήματα στην εικόνα.

Αυτο ακριβως λεω. Αν και τα artifacts ειναι σχετικα λιγα και δεν θα με πειραζαν τοσο πολυ αν δεν ειχε τοσο input lag γιατι η κινηση βελτιωνεται δραματικα.
Ειδικα στο uncharted 4 που τρεχει στα 30fps ειναι η μερα με τη νυχτα... 
Δημοσ.

Όσα περισσότερα φίλτρα επεξεργασίας ενεργοποιείς σε μια TV, τόσο ανεβαίνει το input lag. Οπότε σαφώς και δεν αξίζει να ασχοληθείς με τέτοιες λύσεις.

Δημοσ.

Σε τι ρυθμιση HDMI το παιζετε το game??? 

PC ή Game? 

Στο game επειδη δουλευουν motion plus κλπ εχει πολυ πιο smooth κινηση και μοιζει λες και παιζεις σε 60fps αλλα εχει πολυ μεγαλυτερο input lag. Ακομα και σε 60fps παιχνιδι στην επιλογη game γινεται πιο smooth. Λες και τρεχει στα 120fps αλλα μεγαλωνει το οπως ειπα πριν το input lag. 

Ειναι γνωστο εδω και χρονια οτι οποιος παιρνει κονσολα δεν εχει απαιτησεις οσον αφορα τα υψηλα fps ανω των 60.

Οσο για το Uncharted 4 οι δημιουργοι του καλως επελεξαν να δωσουν στο single player campaign του περισσοτερο εμφαση στον οπτικο τομεα και λιγοτερα στα fps γιατι ουτως ή αλλως δεν ενδιαφερει αυτο τοσο τους περισσοτερους οσο πως θα τρεχει το παιχνιδι σε multiplayer που εκει αλλα πραγματα σε ενδιαφερουν.

Και στο Killzone ετσι ηταν.1080p 30fps στο single player του και 60fps σε multiplayer.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια εμενα με πεταει το παιχνιδι με error ce-34878-0 μετα απο 5 δεπτερολεπτα αφου εμφανιστει το ποστερ του drake στην οθονη, ξερετε η αρχικη οθονη. Εχω κανει και update στην πιο προσφατη εκδοση 1.17 και ειμαι και σε καινουργιο ps4 pro. Τι μπορει να φταιει???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...