Προς το περιεχόμενο

Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν σκαρφαλώνεις κλπ, τι παρατηρείς εσύ ; Τις τρίχες στην κεφαλή του χαρακτήρα ; Εννοείται ότι θα δεις τα πάντα στο περιβάλλον.

Δεν ξερω γιατι δεν το παιξα, οπως ουτε και συ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ παιδιά νομιζω με το Witcher 3 θα πέσουνε σαγόνια (οπως και με αλλα, λεγε με με Star Citizen) αν δεν υποβαθμιστεί η pc έκδοση. Το gif που έβαλα ειναι 101% απο pc. Mάλλον οι της CD Project θα πεισμωσαν μετά το τελευταίο κράξιμο και θα δώσουνε κάτι το καταπληκτικό. To οτι θα ειναι καταπληκτικο παιχνίδι/rpg ειναι σιγουρο.

Tώρα για το Uncharted 4 με την καμια δεν ειπα πως έχει άσχημα γραφικά, εχει εξαιρετικά γραφικά απλώς δεν έχουνε καμια σχέση με το cgi, ουτε ειναι 60 fps με λιγα λογια η ND είπε ψέματα. Eπισης οπως προειπα ειδα τα ιδια πραματα πανω κάτω, το ιδιο gameplay μοτιβο με τα προηγούμενα και σε κάποια φάση του βίντεο βαρεθηκα για να ειμαι ειλικρηνής. Αλλά ως καλο παιχνιδι που θα ειναι αν εχω ps4 την περιοδο που θα κυκλοφορήσει θα το πάρω, διοτι ουτως ή αλλως δεν θα υπάρχουνε και άλλες, πολλές επιλογές.

Tέλος πάντων, οπως και να χει, εγώ προς το παρόν περιμένω να πάρω την "δόση" μου με το MGS5:Ground Zeroes (το ps3 χάλασε αρχες 2013, οποτε δεν το παιξα). Μετά πάμε για GTAV.

• Like 1

Δεν ξερω γιατι δεν το παιξα, οπως ουτε και συ.

Έχω παίξει Uncharted όμως και πιστεύω έχεις παίξει και 'συ, άρα το τι παρατηρείς σ' αυτό το παιχνίδι το ξέρεις.Έπειτα, κυκλοφόρησαν και βιντεάκια με gameplay footage.

Ενα πραγμα εχω να πω, οποιος δεν ενθουσιαστηκε απο τα γραφικα ας μου πει με ποιου παιχνιδι τα γραφικα ενθουσιαστηκε? Θα τρελαθω τελειως. Και γω ντεμεκ PCakias ειμαι (ρωτηστε και τον pds, θα με θυμαται :P) αλλα ρε παιδες, τα γραφικα και το art direction ειναι πανεμορφα, τι συζηταμε. Τωρα αν ειναι τα καλυτερα η τα 2α καλυτερα η αν υπαρχει παιχνιδι με καλυτερα γραφικα λιγη σημασια εχει. 

Οσο για σενα pds, θυμασαι περσι που μου λεγες για το UC3 πως εχει καλυτερα γραφικα απο το crysis3, και διαφωνουσα (και με λεγες και fanboy γιαυτο :P). E τωρα μπορεις να το πεις ελευθερα, το UC4 απο γραφικα ειναι στο TOP. Για να γινει και ουσιαστικη συζητηση θα πρεπει και οι fanboys της μιας η της αλλης να γινουν λιγο πιο αντικειμενικοι. Δεν ξερω τι παραπανω περιμενατε να δειτε οι PCακηδες απο γραφικα για να πειτε wow, ειδικα οταν μιλαμε για μια κονσολα με "μετρια" specs οσο το ps4. 

Καταλαβα ποιος εισαι, αλλα δεν ειχα πει αυτο που λες σε καμια περιπτωση. :)

Eιχα ποσταρει μια εικονα για να δειξω οτι ειναι διαφορετικα ομορφο και το U3. ;)

Σε καμια περιπτωση δεν πηρα την θεση οτι ειναι ανωτερο ομως...

Aλλωστε αν δεις σε χθεσινα,προχθεσινα ποστς μου εδω, εγραψα οτι h ND σχεδιαστικα δεν τα παει καλα με την βλαστηση οσο η crytec.H τελευταια το κανει με πιο φυσικο τροπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μισο λεπτο και χωρις παρεξηγηση.... το witcher 3 δεν ειναι μια απτα ιδια?? Οσο αφορα το gameplay ξερω γω...οχι οτι συγκρινονται....κκαταρχην αλλο genre ,αλλο εντελως αλλο παιχνιδι...απλα βλεπω το αναφερετε πολυ...Για το witcher τα λογια ειναι περιττα....

Επεξ/σία από vag.patrick

Καταλαβα ποιος εισαι, αλλα δεν ειχα πει αυτο που λες σε καμια περιπτωση. :)

Eιχα ποσταρει μια εικονα για να δειξω οτι ειναι διαφορετικα ομορφο και το U3. ;)

Σε καμια περιπτωση δεν πηρα την θεση οτι ειναι ανωτερο ομως...

Aλλωστε αν δεις σε χθεσινα,προχθεσινα ποστς μου εδω, εγραψα οτι h ND σχεδιαστικα δεν τα παει καλα με την βλαστηση οσο η crytec.H τελευταια το κανει με πιο φυσικο τροπο.

Nταξει, δεν το πα για να στην "πω". Απλα οτι δεν ειμαι τοσο βαμενος οσο νομιζεις. Οσο για τα γραφικα, υπαρχει το τεχνικο κομματι, που ουσιαστικα μια κονσολα παντα θα υστερει λογω specs, και υπαρχει και το art direction το οποιο ειναι καθαρα το ποσο ταλαντουχοι ειναι οι σχεδιαστες της εταιριας να αποδωσουν ενα κοσμο. Ε, το crysis 3 στο art direction δεν ειχε κατι το συγκλονιστικο, μια απο τα ιδια. 

Τωρα απο κει και περα πιο πολυ με νοιαζουν τα fps πλεον παρα τα γραφικα, ιδιως οταν μιλαμε για γραφικα σαν του uncharted 4. Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι κανουν παραπονα. Οσο για τα fps, αν και προσωπικα δεν καταλαβαινω σπασιμο στα 30αρια στα περισσοτερα παιχνιδια, σιγουρα ομως καταλαβαινω την ομαλοτητα στα 60, και δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να μην την καταλαβαινει. Δες ας πουμε οποιοδηποτε gameplay video στο youtube σε 60 / 30 fps και σιγουρα θα δεις αρκετη διαφορα.

Για το παιχνιδι καθεαυτο, uncharted 4 (ΤΕΣΣΕΡΑ) ονομαζεται, δεν θα πρεπε να εχει αρκετα κοινα στοιχεια με τα προηγουμενα? Δηλαδη, πως περιμενετε κατι διαφορετικο μερικοι?

Οντως πολλη δουλεια. Συγκρινετε το μοντελο του Nate με το αντιστοιχο του Aiden απο το Watch Dogs ας πουμε. Σαν να προκειται για διαφορετικες κονσολες ειναι..

Σιγουρα μιλαμε για αλμα νεας γενιας που ομως θελει καποια δουλιτσα ακομα για να φανει στο συνολο του.Παρολο που για μενα οτι εδειξαν μεχρι τωρα παραμενει εντυπωσιακο και πολυ μπροστα απο οτιδηποτε εχουμε δει στο genre.Η λεπτομεριες στο μοντελο και η αλληλεπιδραση του με το περιβαλλον(ανεμος,φωτισμος) ειναι απο αλλον πλανητη.

πχ οσον αφορα τον φωτισμο και την αντιδραση των ματιων.

http://gifyu.com/images/DrakeEyes.gif

Η το πως δειχνει το μοντελο σε πιο εντονο φωτισμο απο το μουντο του ντεμο.

http://abload.de/img/3cnctu.png

Επισης ο ανεμος κουναει ακομα και τις τριχες του στηθους(LOL),εκτος απο τα μαλλια, οπως και καθε σημειο απο το μπλουζακι του drake, τα μαλλια βρεχονται και αλλαζουν look,κτλ κτλ,

Ελπιζω κατι τετοια μαζι με το driveclub κ.α να εχουν πεισει και τους πιο δυσπιστους οτι θα δουμε αναλογα ωραια πραγματα και σε αυτη τη γενια των κονσολων.

Tώρα για το Uncharted 4 με την καμια δεν ειπα πως έχει άσχημα γραφικά, εχει εξαιρετικά γραφικά απλώς δεν έχουνε καμια σχέση με το cgi, ουτε ειναι 60 fps με λιγα λογια η ND είπε ψέματα. Eπισης οπως προειπα ειδα τα ιδια πραματα πανω κάτω, το ιδιο gameplay μοτιβο με τα προηγούμενα και σε κάποια φάση του βίντεο βαρεθηκα για να ειμαι ειλικρηνής. Αλλά ως καλο παιχνιδι που θα ειναι αν εχω ps4 την περιοδο που θα κυκλοφορήσει θα το πάρω, διοτι ουτως ή αλλως δεν θα υπάρχουνε και άλλες, πολλές επιλογές.

Δε νομίζω να φταίει η Naughty Dog για το διαφαινόμενο "downgrade" σε lightning, textures και fps (από 60 σε 30) - και είναι σε εισαγωγικά γιατί κανένας δεν αμφιβάλλει πως το παιχνίδι παραείναι όμορφο ιδιαίτερα στα texture models του Drake. Περισσότερο πιστεύω είναι η κλασσική στάση της Sony, όπως έχει αναφερθεί και στο παρελθόν "over-promise, under-deliver". Δεν έχει να κάνει με τη Naughty Dog τόσο, όσο με την πολιτική της μαμάς εταιρείας. Επιπλέον, το trailer από την E3 γίνεται σε έναν σχετικά κλειστό και ελεγχόμενο χώρο και δε θα μου φαινόταν περίεργο αν όντως έτρεχε In-game στο ps4.

Όταν όμως έχεις μία παρουσίαση στην Ε3 που είναι κολλημένη στα 60fps/1080p και με εξωγήινο lightning model και από κάτω γράφει in-game, τότε πρέπει να υποψιαστείς πως θα πρόκειται και πάλι για περίπτωση cgi/killzone2.

Εμένα περισσότερο θα με ενδιέφερε το πώς θα προκύψει το gameplay του παιχνιδιού καθώς τα in-game graphics θα είναι όμορφα και λειτουργικά και δε νομίζω κανένας να έχει παράπονο για το οπτικό αποτέλεσμα αυτό καθεαυτό.

Απλώς θα ήταν καλό να αποφεύγουμε τις παγιδες του marketing και του εντυπωσιασμού, ιδιαίτερα σε παιχνίδια που έχουν πίσω τους βαρύ brand.

15371162463_7a75eeee4c_o.png

Character modeling 11/10

Σε ένα χρόνο από τώρα το παιχνίδι θα είναι απίστευτο, ήδη το βασικό για εμενα, το gameplay, φαίνεται αρκετά βελτιωμένο σε σύγκριση με τα προηγούμενα Uncharted.

Ας δουμε το αποτελεσμα ομως cortan και μετα το συγκρινουμε με το teaser.

Pre alpha gameplay εκδοση vs teaser(που ειναι περισσοτερο στοχος για τα in engine cutscene)? ειναι λιγο αδικη συγκριση νομιζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...