Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Οι γρίφοι είναι σαν το 2. Στο 3 δεν μου άρεσαν, χάλαγε το pacing IMHO. Για τους θησαυρούς τι εννοείς; Πάντα έτσι ήταν και στα 3 Uncharted. Δεν τα έχεις παίξει; Δεν είναι σαν το Tomb Raider που έχει και κειμενάκια να διαβάζεις (βέβαια έχει journals κλπ, μια επιρροή από TLOU). Εννοείται ότι τα έχω παίξει. Οι θησαυροί που έβρισκες στα προηγούμενα, ήταν καλύτεροι. Αυτό εννοώ, τώρα βρίσκεις σαχλαμαρίτσες που δεν αξίζει τον κόπο του να ψάχνεις τις γωνίες(imho πάντα). Όσο προχωράω στο παιχνίδι, όλο και πιο πολύ χαζεύω με τα γραφικά του, απίστευτη δουλειά. Φτάνεις σε σημείο να λες, πως ήταν τα γραφικά στα παιχνίδια πριν 15-20 χρόνια και πως είναι τώρα.
bedazzled Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Σχεδιαστικά δεν βλέπω καμία διαφορά με τους θησαυρούς στα προηγούμενα, όμως πλέον τα έχουν βάλει σε πιο «ευφάνταστα» σημεία. ~ Special σε προσφορά:http://www.e-shop.gr/uncharted-4-a-thief-s-end-special-edition-p-PS4.00295
keropi Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Και εμένα οι θησαυροί μου φαίνονται μούφα... κάτι χαζομάρες είναι όπως ένα ψαλίδι, έλεος Τα προηγούμενα είχαν πιο ωραία πραματάκια, εδώ πήξαμε στα κουτάκια, πάπυρος και ειδη καπνίσματος 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ε αυτό λέω και 'γω..Κάτι σαπιοψάλιδα και κάτι χαζοκήπελα ξέρω 'γω
JohnVani18 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Τέλος κι απο 'μένα. Μου θύμισε πολύ το 1ο το οποίο προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ απ' όλα. 15μιση ώρες στο normal με collectable guide (προφανώς ). Δεν ξέρω γιατί σε μερικούς δεν άρεσε το τέλος.. Καλό μου φάνηκε το κλείσιμο, και ελπίζω να μην βγεί 5ο μέρος απλά για άρμεγμα.
michael92 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ο πιο άκυρος θησαυρός είναι ένα κεραμικό με μια φιγούρα που μοιάζει στον Καραγκιόζη. Απλά lol
cpttony Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ...και ελπίζω να μην βγεί 5ο μέρος απλά για άρμεγμα. Η ND δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει νέο Uncharted από αυτή! Τώρα, αν η Sony το δώσει αλλού ή της δώσει πολλά φράγκα για ένα πέμπτο μέρος... ίδωμεν.. Και να κυκλοφορήσει, θα είναι σε 5-6 χρόνια από τώρα (νέα γενιά ή ημι-αναβαθμισμένες κονσόλες ) Για μένα, όλα πρέπει να σταματούν κάποια στιγμή, για να μένουν οι ωραίες αναμνήσεις.. Ερώτηση, είμαι ο μόνος που κάθεται σαν καθυστερημένο (χωρίς παρεξήγηση) και βλέπει τα περιβάλλοντα, γραφικά κλπ? 1
Spartan117 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ερώτηση, είμαι ο μόνος που κάθεται σαν καθυστερημένο (χωρίς παρεξήγηση) και βλέπει τα περιβάλλοντα, γραφικά κλπ? Nop, εγώ επίτηδες είχα κλειστό το photomode το πρώτο playthrough για να μην χαλάσω το pacing... Και πάλι 250+ screenshot έβγαλα, τώρα είμαι στα 400+ και έχω εδώ γύρω στα 250: https://www.flickr.com/photos/128836441@N08/albums/72157665857930664 Ζημια είναι το game στον τεχνικό τομέα, πολύ όμορφο και από άποψη art direction, χρώματα σε κάθε περιοχή κτλ. Πολύ μεράκι η ND. 5
cpttony Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 https://gfycat.com/DisgustingUnlawfulJuliabutterfly Χαχαχαχα (Πως ενσωματώνω gifs?) 1
Spartan117 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Edit: Τέτοιο action sequence ούτε καν σε scripted ταινία/παιχνίδι. Το gameplay είναι απίστευτα καλο στο U4. Προς το τέλος πέθανα γι' αυτο τελειώνει απότομα Αλλα όλο το build up ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές που έχω παίξει σε TPS... 3
sotoss Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Προβλέπεται σύντομα price drop? Να δούμε πότε θα το αγοράσουμε και εμείς
bedazzled Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Black Friday/Xmas και αν... για τώρα υπάρχει σε προσφορά η Special (δεν χάνει αξία στον χρόνο).
mitsos326 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Προβλέπεται σύντομα price drop? Να δούμε πότε θα το αγοράσουμε και εμείς Μετά από κανά μήνα θα πέσει λογικά στο 50αρικο στα σκρουτζομαγαζα όποτε μεταχειρισμένο στις αγγελίες θα το βρεις γύρω στα 40€
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Προβλέπεται σύντομα price drop? Να δούμε πότε θα το αγοράσουμε και εμείς Αν εχεις σκοπο να ασχοληθεις με το Multiplayer του,αξιζει εννοειται και τωρα αλλιως απο αγγελιες(μου φενεται οτι καπου πετυχα 40ευρω) Για να πεσει γρηγορα price drop δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιο ενδεχομενο για playstation exclusive και μαλιστα με πολυ υψηλες βαθμολογιες. Βεβαια αν δεν μπορεις να περιμενεις και θες επειγοντως να παιξεις το παιχνιδι(ή δεν σε ενδιαφερει και το Multiplayer)τοτε πεταγεσαι σε ενα κοντινο Seven video club(αν εχεις και αν το εχουν φερει/θα το φερουν)και το παιζεις απο εκει φθηνοτερα(και αργοτερα αν θες για συλλογη/multiplayer το αγοραζεις οταν πεσει η τιμη του). Το θεωρω λιγο ηλιθιο να μιλαμε για καινουργιο τιτλο με το καλημερα για price drop.
JohnVani18 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Η ND δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει νέο Uncharted από αυτή! Τώρα, αν η Sony το δώσει αλλού ή της δώσει πολλά φράγκα για ένα πέμπτο μέρος... ίδωμεν.. Και να κυκλοφορήσει, θα είναι σε 5-6 χρόνια από τώρα (νέα γενιά ή ημι-αναβαθμισμένες κονσόλες ) Για μένα, όλα πρέπει να σταματούν κάποια στιγμή, για να μένουν οι ωραίες αναμνήσεις.. Ξέρω τι είπε η ND, η Sony όμως σιγά μη δε το αρμέξει. Συμφωνώ απόλυτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα