Genatos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Η Fox Νο.3 ειναι χειροτερη ακομα και απο την Fox No.2.... Τα καταφερε ο Bay. Κατα τα αλλα δειχνει λιγο διαφορετικο...Θα δειξει...
Plug Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Θα ειναι reboot?επανεκκίνηση με το ίδιο γελοίο υποκείμενο στο τιμόνι;
viper2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 επανεκκίνηση με το ίδιο γελοίο υποκείμενο στο τιμόνι; Δεν αλλάξανε όλους τους ηθοποιούς;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δεν αλλάξανε όλους τους ηθοποιούς; Μόνο τους squishies. Συνέχεια θα είναι. Τώρα τι έγινε μεταξύ 3 και 4, ίσως το μάθουμε, ίσως όχι;
Em_Zed Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Official payoff trailer από το Den of Geek: "There have been promising signs from Age Of Extinction though, which seems as close to a change of direction as the franchise can take without a fresh face behind the camera. [...] And we're promised that this film will set up where the franchise is heading next." Next?! 1
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μολις γυρισα απο την ταινια και μπορω να πω οτι μου αρεσε απιστευτα η ταινια.Βεβαια δυστηχως στα Village που πηγα δεν εχει καποιο διαλλειμα,(οπως πχ εχουν στα 3 Αστερια)και ειναι λογικο να κουρασει αρκετους η μεγαλη διαρκεια της. Οσον αφορα τα CGI,που για αυτο ακριβως το λογο πηγα να την δω,ενα μπραβο απο μενα στην ταινια καθως οχι μονο ηταν πολυ αξιολογα αλλα ηταν και αρκετα(σε σχεση με αλλες ταινιες παντα). Σιγουρα ηθελα καποια πραγματα παραπανω απο την ταινια,και υπηρχαν και σημεια που δεν μου αρεσαν(κλασσικα οπως σε ολες τις ταινιες ),αλλα σε γενικες γραμμες μπορω να πω οτι ηταν χορταστικη,με μεγαλο αρνητικο,πιο πολυ των κινηματογραφων,το οτι δεν εχει ενα ολιγολεπτο διαλλειμα σε τοσο μεγαλες ταινιες.
tritonas00 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 18% στο RT μαλλον αλλο ενα σκουπιδι ολκης. λογικο για Bay...
HadesGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μολις γυρισα απο την ταινια και μπορω να πω οτι μου αρεσε απιστευτα η ταινια.Βεβαια δυστηχως στα Village που πηγα δεν εχει καποιο διαλλειμα,(οπως πχ εχουν στα 3 Αστερια)και ειναι λογικο να κουρασει αρκετους η μεγαλη διαρκεια της. Οσον αφορα τα CGI,που για αυτο ακριβως το λογο πηγα να την δω,ενα μπραβο απο μενα στην ταινια καθως οχι μονο ηταν πολυ αξιολογα αλλα ηταν και αρκετα(σε σχεση με αλλες ταινιες παντα). Σιγουρα ηθελα καποια πραγματα παραπανω απο την ταινια,και υπηρχαν και σημεια που δεν μου αρεσαν(κλασσικα οπως σε ολες τις ταινιες ),αλλα σε γενικες γραμμες μπορω να πω οτι ηταν χορταστικη,με μεγαλο αρνητικο,πιο πολυ των κινηματογραφων,το οτι δεν εχει ενα ολιγολεπτο διαλλειμα σε τοσο μεγαλες ταινιες. Όπως έχω γράψει και αλλού: Ελεος με τον Bay και την εμμονή του με τους ανθρώπινους χαρακτήρες και το μελόδραμα! Δεν θέλω να δω Twilight αλλά ξύλο / καράτε με Decepticons και Optimus Prime! Δεν λέω είχε δόσεις action αλλά όχι αρκετές και πολλές φορές εστίαζε στο μελόδραμα ενώ την ίδια ώρα έσπερνε όλεθρο ο Optimus Prime έβαζε την δράση αυτήν στο πλάι έτσι για να φαίνεται λίγο και μας έδειχνε την ξανθόψειρα να μας λέει πόσο αγαπάει τον γκόμενο της, ενώ γύρω γινόταν Ο ΧΑΜΟΣ...λες και έβλεπα μπούτι σε soft πορνό!!! Ελπίζω στην συνέχεια, που θα βγουν άλλες δύο ταινίες να τον σουτάρουν τον βλάκα. Official payoff trailer από το Den of Geek: "There have been promising signs from Age Of Extinction though, which seems as close to a change of direction as the franchise can take without a fresh face behind the camera. [...] And we're promised that this film will set up where the franchise is heading next." Next?! Ξεκινάει νέα τριλογία μετά το Age of Ext.
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Όπως έχω γράψει και αλλού: Ελεος με τον Bay και την εμμονή του με τους ανθρώπινους χαρακτήρες και το μελόδραμα! Δεν θέλω να δω Twilight αλλά ξύλο / καράτε με Decepticons και Optimus Prime! Δεν λέω είχε δόσεις action αλλά όχι αρκετές και πολλές φορές εστίαζε στο μελόδραμα ενώ την ίδια ώρα έσπερνε όλεθρο ο Optimus Prime έβαζε την δράση αυτήν στο πλάι έτσι για να φαίνεται λίγο και μας έδειχνε την ξανθόψειρα να μας λέει πόσο αγαπάει τον γκόμενο της, ενώ γύρω γινόταν Ο ΧΑΜΟΣ...λες και έβλεπα μπούτι σε soft πορνό!!! Ελπίζω στην συνέχεια, που θα βγουν άλλες δύο ταινίες να τον σουτάρουν τον βλάκα. Ξεκινάει νέα τριλογία μετά το Age of Ext. Γενικα αυτο που γραφεις παραπανω ειναι οντως απο τα πραγματα που δεν μου αρεσαν γενικα στις ταινιες του Bay(και στην 4η ειναι απο αυτα που δεν μου αρεσε),βεβαια το καλο ειναι οτι στην 4ρη ταινια ειναι λιγο λιγοτερο μιας και δεν ειναι ο κεντρικος χαρακτηρας οπως στις προηγουμενες 3 κλασσικα με την γκομενα του. Γενικα το μεγαλο μου αρνητικο πανω σε αυτο που λες ειναι οτι δυστηχως και αυτο το Transformers ηταν στην Γη που γινονταν ολα(μιας και συνεχιζε μετα το 3 ηλπιζα οτι στα μεσα της ταινιας θα εφευγαν επιτελους απο την Γη) 1
john2gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Και στην πέμπτη ταινία ο Optimus θα παλεύει εκεί που θα πάει και θα μας δείχνουν στο ξεκάρφωτο την οικογένεια που προστατεύουν τα Autobots 2
HadesGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Γενικα αυτο που γραφεις παραπανω ειναι οντως απο τα πραγματα που δεν μου αρεσαν γενικα στις ταινιες του Bay(και στην 4η ειναι απο αυτα που δεν μου αρεσε),βεβαια το καλο ειναι οτι στην 4ρη ταινια ειναι λιγο λιγοτερο μιας και δεν ειναι ο κεντρικος χαρακτηρας οπως στις προηγουμενες 3 κλασσικα με την γκομενα του. Γενικα το μεγαλο μου αρνητικο πανω σε αυτο που λες ειναι οτι δυστηχως και αυτο το Transformers ηταν στην Γη που γινονταν ολα(μιας και συνεχιζε μετα το 3 ηλπιζα οτι στα μεσα της ταινιας θα εφευγαν επιτελους απο την Γη) Ιδανικό Transformers για εμένα είναι prequel δείχνοντας μας ,ποιοι είναι οι Makers ή full warfare στον Cybertron. Τέλος πλέον με την Γη , το παρατράβηξαν 3
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Ιδανικό Transformers για εμένα είναι prequel δείχνοντας μας ,ποιοι είναι οι Makers ή full warfare στον Cybertron. Τέλος πλέον με την Γη , το παρατράβηξαν Ακριβως αυτο 1
KilliK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 "The first one still thinks it's a real movie." κλαιω 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα