Προς το περιεχόμενο

Transformers: Age of Extinction

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συν πως έχουν καταντήσει η καλλίτερη διαφήμιση των υπεραυτοκινήτων. pagani, ferrari,lamborgini, mcclaren και δε συμμαζεύεται.επομένως αποφύγετε τις εκθέσεις αυτοκινήτων σε βερολίνο , παρίσι, τοκιο αλλά απλώς δείτε τις ταινίες. άσε που τα αυτοκίνητα στις εκθέσεις δε μεταμορφώνονται και ξενερώνεις με τις περιορισμένες τους δυνατότητες. :devil:  

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μετά αναρωτιέμαι γιατί τρώω ban; Αφού οι ίδιοι 2-3 γράφουν τα ίδια και τα ίδια σε κάθε ταινία του είδους (Pacific Rim, MoS, Transformers κτλ) πριν καν βγει και καταστρέφουν κάθε αντίστοιχο θέμα με τον βαυκαλισμο τους. Και ειλικρινά είναι να αναρωτιέται κάνεις τι είναι χειρότερο; Τα ίδια τα σκουπίδια η όσοι ενώ τα χαρακτηρίζουν έτσι ασχολούνται και πριν και μετά συνεχώς με αυτά; Άβυσσος η ψυχή του ανθρωπου!

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Για να είμαι ειλικρινής το ban ήταν μόλις κάποιων ημερών και έχει λήξει εδώ και έναν μήνα αλλά πλέον έχω ξενερωσει τόσο με το insomnia όσο και με την επανάληψη των ιδιων και ιδιων "κριτικών" από τα ίδια και τα ίδια άτομα που πλέον δεν έχω καμία διαθεση να συνεχίσω ούτε να γράφω ούτε να διαβάζω. Θα μου πεις και ποιος νοιάζεται και θα έχεις δίκιο απλά νομίζω ότι δεν υπάρχει πλέον λόγος να μπαίνω στη διαδικασία του οποίου σχολιασμού.

Καλή συνέχεια παιδια. Γραψτε τα ίδια και τα ίδια σε όλα τα θέματα και καντε like ο ένας στον άλλο!

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Eιστε λιγο υπερβολικοι ,μια χαρα ειναι η σειρα εχει σταθερα τα καλυτερα γκομενακια της βιομηχανιας.

και κάτι μου λέει ότι θα χαθεί η παράδοση...

Δημοσ.

Εγώ θα συμβούλευα να μη το βάλεις τόσο εύκολα κάτω. Στα δύσκολα φαίνεται από τι είναι φτιαγμένος ο καθένας.

Μου αρέσεις που εχεις χιουμορ!

Δημοσ.

Και μετά αναρωτιέμαι γιατί τρώω ban; Αφού οι ίδιοι 2-3 γράφουν τα ίδια και τα ίδια σε κάθε ταινία του είδους (Pacific Rim, MoS, Transformers κτλ) πριν καν βγει και καταστρέφουν κάθε αντίστοιχο θέμα με τον βαυκαλισμο τους. Και ειλικρινά είναι να αναρωτιέται κάνεις τι είναι χειρότερο; Τα ίδια τα σκουπίδια η όσοι ενώ τα χαρακτηρίζουν έτσι ασχολούνται και πριν και μετά συνεχώς με αυτά; Άβυσσος η ψυχή του ανθρωπου!

Καταλαβαίνω ότι σου είναι δύσκολο να συμμετέχεις σε ένα διάλογο όπου διατυπώνονται αντίθετες από τις δικές σου απόψεις. Επειδή αναρωτιέσαι γιατί ασχολούμαστε με αυτά που αποκαλούμε ορισμένοι σκουπίδια, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά εμένα είναι λόγω αγανάκτησης. Αγανάκτηση που καταστρέφεται κινηματογραφικά ένας ακόμα παιδικός μου ήρωας/ήρωας κόμικ/πες το όπως θες. Και λιγότερο γιατί χάθηκε μια ακόμα ευκαιρία για μια σπουδαία ταινία δράσης/φαντασίας, ή επειδή τα "σημεία των καιρών" δείχνουν ότι η κινηματογραφική βιομηχανία οδηγεί την 7η τέχνη (έτσι ονομάζεται

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82

Ο κινηματογράφος ή αλλιώς σινεμά αποτελεί σήμερα την αποκαλούμενη και έβδομη τέχνη, δίπλα στη γλυπτική, τη ζωγραφική, το χορό, την αρχιτεκτονική, τη μουσική και τη λογοτεχνία. / Δε βλέπω να εξαιρούνται οι ταινίες δράσης, το βλέπεις κάπου εσύ;

) από το κακό στο χειρότερο.

• Like 2
Δημοσ.

θεωρια και ψευτοκουλτουρα σε ενα θεμα που αναφερεται σε μηχανες μου γινονται ρομποτ!

Πώς τα σκουπίδια και η υπενθύμιση για τα βατόμουρα έγιναν στο μυαλό σου "θεωρία και ψευτοκουλτούρα", μόνο εσύ το ξέρεις. Μάλλον είχες στο μυαλό σου κάποιο άλλο τόπικ.

Όπως το είπες...

• Like 1
Δημοσ.

Παλι τα ιδια θα λεμε? Εδω η απαντηση. (4 τελευταια posts)

Νομιζω οτι η απάντηση σου οπως και το υπολοιπων ειναι ο ορισμος του ναρκισισμου καθως ουσιαστικά απλα παραπέμπεις σε κατι που 5 ατομα που γκρινιάζετε σε καθε παρομοιο θεμα θεωρειτε σωστο! Τωρα πως μπορει το Robocop που πραγματικά ειχε ενα βαθυτερο νοημα να συγκρίνεται με τα Transformers μονο εσεις το ξερετε!

Τελοσπαντων. Καλη συνεχεια παιδιά. Καταστρεψτε οποιοδηποτε παρομοιο θεμα υπάρχει και μην μασατε. Αφου συμφωνείτε μεταξύ σας ετσι θα ειναι. Τι κριμα ομως που οι ταινίες αυτου του ειδους βγαινουν τελικα για εμας τους φτωχους τω πνεύματι.

ΥΓ. Αυτο ειναι το τελευταιο μηνυμα απο εμένα προς την συγκεκριμένη ομαδα οπότε μην σπαταλησετε φαια ουσια για να απαντησετε.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω οτι η απάντηση σου οπως και το υπολοιπων ειναι ο ορισμος του ναρκισισμου καθως ουσιαστικά απλα παραπέμπεις σε κατι που 5 ατομα που γκρινιάζετε σε καθε παρομοιο θεμα θεωρειτε σωστο! Τωρα πως μπορει το Robocop που πραγματικά ειχε ενα βαθυτερο νοημα να συγκρίνεται με τα Transformers μονο εσεις το ξερετε!

Τελοσπαντων. Καλη συνεχεια παιδιά. Καταστρεψτε οποιοδηποτε παρομοιο θεμα υπάρχει και μην μασατε. Αφου συμφωνείτε μεταξύ σας ετσι θα ειναι. Τι κριμα ομως που οι ταινίες αυτου του ειδους βγαινουν τελικα για εμας τους φτωχους τω πνεύματι.

ΥΓ. Αυτο ειναι το τελευταιο μηνυμα απο εμένα προς την συγκεκριμένη ομαδα οπότε μην σπαταλησετε φαια ουσια για να απαντησετε.

Πλάνη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...