Evoliasmenos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα,εχω στο πισι μου ενα wd500gb (sata) και ενα wd320gb (ide)...τα εχω πανω στο πισι πανω απο χρονο και ολα λειτουργουσαν ομαλα...χθες εβγαλα το τροφοδοτικο μου για αν το δοκιμασω σε ενα αλλο πισι(το εχω κανει πολλες φορες και σε αλλα μηχανηματα) και μετα το ξανακουμπωσα στο δικο μου...οταν ανοιξα τον υπολογιστη μου στην εκκινηση(bios) εβγαλε ''remove any disks'' κτλ...αν βγαλω τον ide το πισι ανοιγει κανονικα,αν τον εχω συνδεδεμενο βγαζει το παραπανω μηνυμα...και ολα αυτα εντελως ξαφνικα,αν μπω στα windows και ανοιξω την διαχειρηση συσκευων θα βρεθει ο σκληρος ide και θα δουλεψει κανονικα...εχω πανω sentinel κτλ και οι 2 ειναι αψογοι απο υγεια και τετοια...μηπως εκανα κατι λαθος στην συνδεσμολογια???η θελει να κανω κατι απο bios μερια...???+++ o ide εχει κρυπτογραφηση bitlocker(το λεω μηπως παιζει ρολο)... τελικα το βρηκα...δεν ειχα ''ταιριαξει'' το boot priority απο το bios....
Gigamestin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 δοκιμασε και το passware kit forensic γεια να σου βρει τον κωδικο αν δεν θες να κανεις clear cmos
Evoliasmenos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 εκανα αυτο που ειπε ο vaiosgtr και επιασε...ευχαριστω πολυ παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα